Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 183/453 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
Arama sonucu : 3757 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yahu Murat ne kizip duruyorsun, kaciyorum diye tehdit ediyorsun. Bu hisseye emeginin oldugunu biliyoruz. Bir da sirke cevirmeden alsan satsan hisseleri be kardesim.

2. Çoktan beri takip edememiştim bizde üye olalım takip edelim istedik son durum nedir sayın yatırımcılar.. Böyle bir markanın batmasına nasıl izin verdiler halen şoktayız... Yakın bir arkadaşımın eşi bu fabrikada çalışmıştı oradan biliyorum az bir şey. .

ünal Guest

Red face

Alıntı Originally Posted by PİA Yazıyı Oku
    Çoktan beri takip edememiştim bizde üye olalım takip edelim istedik son durum nedir sayın yatırımcılar.. Böyle bir markanın batmasına nasıl izin verdiler halen şoktayız... Yakın bir arkadaşımın eşi bu fabrikada çalışmıştı oradan biliyorum az bir şey. .
    Böyle bir marka hiç olmadı. Bir balon üfledi birisi. Sonra bilerek çok üfledi patlattı. YKB dan 32 milyon dolar kredi alıp kurduğu şirketten 329 milyon vurdu gitti. Ha belki 15000 yeşil jeneratör yaptı sattı. Tatmin oldu. Masal bitti. Devlete Millete iteledi işte.

4. teşekkür ederim sayın ünal... Şimdik şunu merak ediyorum benim diyelimki 77.000 lotum var 110.000 tl maaliyetli spk bunun ne kadarının parasını bize Yatırımcı Koruma Fonundan ödemesi için ne yapmalı ? dilekçe yazsam Ödeyebilir mi... acaba

ünal Guest
    teşekkür ederim sayın ünal... Şimdik şunu merak ediyorum benim diyelimki 77.000 lotum var 110.000 tl maaliyetli spk bunun ne kadarının parasını bize Yatırımcı Koruma Fonundan ödemesi için ne yapmalı ? dilekçe yazsam Ödeyebilir mi... acaba
    Efendim siz bir deneyin. Sonucu da buraya yazın. Böylece bu Müjdat a bizi mahkum eden devletimize gereğini maledelim. Böylece Müjdat sadece devleti hal etsin. Biz de bir daha Müjdat dan uzak duralım. Yatırımcı koruma fonu mevzuatını bir inceleyin. Olmaz mı. Selamlar efendim.

ünal Guest
    teşekkür ederim sayın ünal... Şimdik şunu merak ediyorum benim diyelimki 77.000 lotum var 110.000 tl maaliyetli spk bunun ne kadarının parasını bize Yatırımcı Koruma Fonundan ödemesi için ne yapmalı ? dilekçe yazsam Ödeyebilir mi... acaba

genyh temyiz ve genyh genel kurul guruplarından mesut kemal ulu yu yasakladın mı?

7. BÖYLE YAZIYOR YORUMLAYA BİLİRMİSİNİZ SAYIN ÜNAL ..

Koruma Kapsamı
    6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 84 üncü maddesine göre tazminin kapsamını, yatırımcılara ait olan ve yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler ile bağlantılı olarak yatırım kuruluşu tarafından yatırımcı adına saklanan veya yönetilen nakit ödeme veya sermaye piyasası araçlarının teslim yükümlülüklerinin yerine getirilmemesinden kaynaklanan talepler oluşturur.

Yatırımcıları tazmin kararı verilen kuruluşların yatırımcıları,bu madde kapsamında tazmin talep etme hakkına sahiptir. Yatırımcıların yatırım danışmanlığı veya piyasadaki fiyat hareketlerinden kaynaklanan zararları tazmin kapsamında değildir.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 106 ncı ve 107 nci maddelerde yer alan suçlardan veya suçtan kaynaklanan mal varlığıdeğerlerini aklama suçundan mahkûm olan yatırımcılara ait talepler, söz konusu eylemlerle ilgili alacaklarla sınırlı olmak üzere, tazmin kapsamı dışındadır. Söz konusu suçlardan dolayı hakkında suç duyurusunda bulunulan kişilere yapılacak ödemeler anılan suçlara ilişkin soruşturmanın başlamasından mahkeme kararının kesinleşmesine kadar durur.

Aşağıda sayılan kişi ve kurumlar tazmin edilmez:

a.Yatırımcıları tazmin kararı verilen yatırım kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri ve şahsen sorumlu ortakları,yüzde beş veya daha fazla paya sahip ortakları, denetim kurulu üyeleri veya ilgili yatırım kuruluşları ile aynı grup içinde yer alan diğer şirketlerde benzer konumda olan kişiler ile bu kişilerin eş ve ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları ile bu kişiler adına hareket eden üçüncü kişiler

b.Yatırımcıları tazmin kararı verilen yatırım kuruluşları ile aynıgrupta yer alan diğer şirketler

c. (a) sayılan gerçek ve tüzel kişilerin yüzde yirmi beş veya daha fazla paya sahip olduğu şirketler

ç. Yatırım kuruluşlarının mali sıkıntıya düşmesine neden olan veya finansal durumunun bozulmasına önemli etkileri olan olaylarda sorumluluğu bulunan veya bu olaylardan menfaat sağlayan kişiler

Hak sahibi her bir yatırımcıya ödenecek azami tazmin tutarı yüz bin Türk Lirasıdır. Bu tutar her yıl ilan edilen yeniden değerleme katsayısı oranında artırılır. Kurulun teklifi üzerine Bakanlar Kurulu tarafından toplam tazmin tutarı beş katına kadar artırılabilir. Bu sınır, hesap sayısı, türü ve para birimine bakılmaksızın, bir yatırımcının aynı kuruluştan olan taleplerinin tümünü kapsar. YTM tarafından ödenecek azami tutarın üzerinde kalan tutarın başka bir yatırımcıya ödenmesi amacıyla devredilmiş olmasıhâlinde devralana YTM tarafından ödeme yapılmaz.

ünal Guest
    Siz bir aracı kurumdan Tüpraş hisse senedi aldınız. Aracı kurum battı yada kaçtı. Tüpraş duruyor. Ama sizde senet yok. Mesela bankasya dan Tüpraş aldınız. Bankasya battı senet gitti. Gibi bir durum. Sizde senet var. Ama batmış. Bunun tazmini olmaz sanırım. Ama deneyin. Ola ki, bürokratın birinin saf yanına denk gelir. Ben spk ya 2015 Mayıs dan beri bu şirket batacak, ici boşalacak diye ihbar yaptım. Yahu nasıl bildin diye bir ödül bekliyorum. Ama mümkün değil. Ben bunu derken şirketin 329 milyon stok, 360 milyon karı vardı.

Sayfa 183/453 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •