Ýki milyon 2013 de baþkasýnda. Onlar turþu kurdu. 2 milyon bizde. Ben hariç çoðu malý 2016 da aldý. Ýkisini toplayýp 4 milyon diyor. He þunu da de. Rahmetli Mustafa Yýlmaz 3 milyon lot sahibi idi 2007 de. Onu da üstüne topla tam olsun.![]()
Ýki milyon 2013 de baþkasýnda. Onlar turþu kurdu. 2 milyon bizde. Ben hariç çoðu malý 2016 da aldý. Ýkisini toplayýp 4 milyon diyor. He þunu da de. Rahmetli Mustafa Yýlmaz 3 milyon lot sahibi idi 2007 de. Onu da üstüne topla tam olsun.![]()
Umarým düzgün okunuyordur. Tarih 22 kasým 2013. Icg Holding satýþ sözleþmesi.
666,
Bu tarih itibari ile Müjdat Uslu'nun hangi aracý kurumlarda toplam 8.2milyon hissesi var, onu bulman gerekiyor.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak tekrar soyleyeyim. Senin elinde patlayan bir ton lot, yandasinin da elinde patlayan 1 milyon lot var. Ustune ustluk bunu yaparken maliyet dusure dusure borsa cahillerinin yaptigini yapmissiniz. Burda hisseyle 5 sene gunde 12 saat gecirmeniz birsey ifade etmez. Bir halt biliyor olsaydiniz bu durumda olmazdiniz. O yuzden akil vermeyi birak.
Yardimci olmak istiyorsan bilgi ver. Yukselis basliyior yakinda. Gorecegiz o kyden kimi kalmis kimi gitmis, yoksa baskasi mi gelmis. Boyle bir yukseliste elinde olanin basip gitmesi beklenir. Ama yeni gelenler ondan baskin cikmis olabilir.
Dursun Ali Alp olayi nedir?
Bu senede özgü deðil. Sen Dursun Ali Alp ý bilmezsin, Soros dan da habersiz, matematik den kifayetsizsin. Seninle polemiðe girmem. Sen biliyorsun ya. Cehalet böyledir iþte..
Az kaldý. Operasyon baþlýyor bu tarihten sonra. Bakalým ne çýkacak?
Uygulamada sorun var, 2 gündür böyle. Yönetim baksýn þu iþe, yarým saat geç geliyor mesajlar...
Yok be, bu Enver Çevik, meþhur Çevik kardeþlerden... Artý, Alyag, Karsusan, Etiler gýda vs....
Dursun Ali Alp de meþhur profesör. Genpower Jeneratör hissedarý...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri