Mesud, o tezin dogru degil.
Ben hisseye ilk baktigimda Haziran ayi idi. Riza o listedeydi. Kac kere gordum onu. Yeni yakin bir zamanlarda da gordugumu hatirlyorum.
Mesud, o tezin dogru degil.
Ben hisseye ilk baktigimda Haziran ayi idi. Riza o listedeydi. Kac kere gordum onu. Yeni yakin bir zamanlarda da gordugumu hatirlyorum.
Cihan Sütþurup bildiðin broker gibi davrandý. Mal kendinin deðildi olmadý. Ceza yememek için elli yalan söyledi kendi de inanmadý. Kýytýrýk bir borç alacak iliþkisi uydurarak senedi üstüne virmanlattý. Sonra da piyasaya bastý. Ama hangi gün kaç liraya satýþ yazacaðýný birisi bilip, o miktar alýþ girerek piyasaya mal saçmadan el deðiþtirdi. Ha bu arada herkes fabrikayý istemiþ Sütþurup, müjdat da vermiþ. Bankalar kabul etmemiþ masalýný yanlýþ anladý. O dedikleri fabrika eski organizede olan genpower ýn ilk fabrikasý.. 17.000 m2 kapalý alaný olan orta ölçekli bir yer. Millet de sandý ki Mevcut fabrikayý Müjdat verecek idi Sütþuruba. Zaten borç da yalan hikaye de yalan. Ama insanda haysiyet olsa, ''Bana paramý ver yada ne verebiliyorsan onu ver'' lafýný yutmaz. Yalatýr. Arsa ver, fabrika ver, jeneratör ver demek baþka birþey. Ne verebiliyorsan kelamý baþka. Hikaye bunlar vesselam. Geldi geçti. Sütþurup un ismi ve hesabý kullanýldý. Ana iþlemi Çevikler yaptý. O hisseleri Sütþuruba vermeden önce Çeviklerde rehin idi. Neden rehin? Þahsi kefaletleri var Müjdatýn. Ola ki biri gelir senetlere el koyar diye. Sonra genyh senetlerini satmýþ gibi yaparak 5 þirketi garantiye aldý. Akabinde yahu mahkemelik. Alýp satamýyorum ama biri þunu da elimden almasýn diye, Genpower Holding senetlerini bu sefer Çeviklere rehin verdi. Vs.. Vs..
666 Þu ýsrarýmý yanlýþ anlýyorsun. Mal topluyu caným istiyor deðil. Keþke %51 dýþarýda olsa. Anlaþsak o %51 ile. Genel Kurulda vursak oyu. Vursak oyu. Adamýn son 4 yýllýk bilançolarýný ibra etmesek. Attýðý imzalarý, özellikle yetkisiz imzalarý iptal etsek. Ana sözleþmeyi deðiþtirsek. Yönetimin çoðunluðunu elinden alsak. Çaðýrsak bir kaç mali müþavir. 3-5 Avukat. Burnundan getirsek ettiði her þeyi. Benim caným böyle ister. Ama böyle deðil. Ha bir de þu var. Okuyor kendisi þu an. Merhaba MÜJDAT bey.![]()
Þimdi bunun yedeminleri var. En az 16-20 hesap. Þimdi bunlardan bir tanesi. Benim adým haso ben de maðdurum dese, bilemezsin ki. Para deðil ki bu seri numarasýndan yakalasan. Yani anlayacaðýnýz, bu hasolar Murat DOÐAN ile al takke ver külah oynuyor. Murat da maðdur Ky buldum. Onlar senet alýyor senet satýyor diye, koordinatör rolleri oynuyor. Kendisi CEO oldu artýk. Bilmeden ücretsiz elemaný oldu MÜJDAT beyin. Demi MÜJDAT Bey? Tekrar selamlar.
Yahu oradan pis pis gülüyorsun aðlanacak halimize. Allah senin gibi vicdansýz insan yaratmadý. Þeytan bile sana gýpta ediyor MÜJDAT bey.
Vardar da Rýza misali. Hatta Vardar þirket kartýna girip çýkmadý. Sadece yasak getirildi iþlem yasaðý. Sonra iþlem yapýlabilir hale getirme dilekçesi verdi sanýrým. Senet virman oldu satýldý. Ha bu arada kapta genyh hakkýndaki geçmiþ haberler de toz oldu gitti. Ýnternette kayda giren hiç bir þey yok olmaz biliyordum. Oluyor. Adam iki satýr yazý ile sulh hukuða müracaat ediyor. O serverdan onun haberi silinip gidiyor. Sýrf genyh özgü demiyorum. Bir takým adamlar hakkýmda internette çýkan haberler hasýmlarýmýn iz sürmesine müsebbib oluyor diyor. Bir karar çýkartýp. Google vs motorlarda adý geçen sitelere fakslýyor iþlem tamam.![]()
Ayrýca tembelim ben. Beni doðrudan ilgilendirenleri çýktý alýyorum. Drive yada buluttaki baþka kaynaklara saklýyorum. Harici vardar Rýza filan bunlarýn belgelerini mesud misali saklamýyorum. Ama biliyorum. Hafýzama güveniyorum. Gördüm dedimse görmüþümdür.
O baska biriydi, Murat Castur mudur nedir 400 bin lotlu ceza yiyen.
Referansini ver dedik, kafamda diyorsun. Referansini ver dedik cunku ben aradim teyit edemedim dedigini. Sirketin var butun haberleri zipli dosya olarak orda senelik. Paranoyayi acayip seviyelere getirdiniz. Indirip arattim icinde yok bu Ferhat Vardar'in ismi. Yani eski birsey degil, yeni birsey.
Al sana iste
%12 MKU
%4 sen
%4 Rica Dinctas
%5 Ferhat Vardar
%4 Dursun Ali
%3 Murat Dogan (Yapi Kredi?)
%2 Mahulli + Deepimpact
Etti mi %34 7 kiside?
Yer Ýmleri