Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 268/470 ÝlkÝlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,137 - 2,144 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    beni gruplarýndan attýlar.....

benden önce Mesut ve Rýza bey kendi istifa etti gruptan. Mustafa henüz çýkmadý. (sohbet muazzam. zevk alýyo anlaþýlan)....

nuri kendi çýktý gitti...

murat çýktý, sonra biri geri aldý, tekrar çýktý, bidaha geri aldý ayný adam, alan kiþi bunun sincandan arkadaþý çýktý, meðerse ikisi beraber hisse alýp satýyolarmýþ ( gerçi bunu biliyodum ama kendi aðýzlarýndan itiraf ettiler), sonrasýnda murat atýlmam için oylama yapmak istedi, oylamaya bir tek murat katýldý ve atýlmamý kabul etti. demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen seçim sonucu atýldýk sizin anlýyacaðýnýz.

atýlmazdan az önce, murat, ankarada beraber yemek yediðimiz fotoðrafý ( lahmacun kola 50 lira- hesabý bana kitlemiþti, bende parayý baþkasýndan almýþtým ona kitlemiþtim, kitleyen kitleyene) paylaþtý. altýna da " bu masada mustafa yý ikimizin yolmayý planladýðýmýzý yazdý.

murat belgeleri , internetten vatandaþ.uyap adresinden çýkardýðýný da itiraf etti. artýk fotokopi parasý da isteyemez milletten...

gece yarýsý selda baðcan dan " VURULDUK EY HALKIM UNUTMA BÝZÝ" türküsünü " atýldýk ey genyatýrýmcýlar unutma bizi" þeklinde söyler dururum heralde....

þimdi sözümüzü yemiþ olmayalým. yarýndan itibaren grubumdakilerden para topluyacaðým.

nasýl oluyosa, her þekil ben kazançlý çýkýyorum bu iþten.
    Yazdýðýn yazýda çok mu mutlu oldun Deniz sen nasýl bir insansýnda beraber paylaþtýðýmýz bir yemeðin parasýný ödeyince ben sana kitlemiþ mi oldum çok üzüldüm inan ben istanbula gelince senin tabirince sende bana kitlersin ödeþiriz... gruptan çýkarýlma nedenin açýk; yatýrýmcýlarýn özel telefon bilgilerini ele geçirerek kendine grup açtýn kýzdýðým konu o dur... izin isteseydin anlardým... üzdün beni be deniz ytd
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Yazdýðýn yazýda çok mu mutlu oldun Deniz sen nasýl bir insansýnda beraber paylaþtýðýmýz bir yemeðin parasýný ödeyince ben sana kitlemiþ mi oldum çok üzüldüm inan ben istanbula gelince senin tabirince sende bana kitlersin ödeþiriz... gruptan çýkarýlma nedenin açýk; yatýrýmcýlarýn özel telefon bilgilerini ele geçirerek kendine grup açtýn kýzdýðým konu o dur... izin isteseydin anlardým... üzdün beni be deniz ytd
    kitlemek iþin þaka kýsmý tabii ki......

bazý arkadaþlar benim alýp harcadýðým paralara fazla takýlýyo......batýyo nedense.......

sen bana orada ÇOK YARDIMCI OLDUN........BAZI HAKLAR PARA ÝLE ÖLÇÜLEMEZ, DEÐERLENDÝRÝLEMEZ... ÝÞÝN O KISMI BAÞKA...

sonrasý YAPTIKLARINIZ.....

3. DÜÞMANLARINIZDAN ( bahsedilen kiþi sevgili kardeþim Müjdat oluyo, kendisine bugün watsup grubunda DÝNGÝL demiþliðimde var), asla DOST EDÝNEMEZSÝNÝZ......

ama DOSTLARINIZDAN, ÇOK GÜZEL BÝRER DÜÞMAN EDÝNEBÝLÝRSÝNÝZ YA DA DOSTLUKLARINI KAYBEDERSÝNÝZ...

tüm YAPTIÐINIZ BU......benden SANA DÜÞMAN OLMAZ, AMA DOST HÝÇ OLMAZ.....

Sevgili kardeþim Müjdat....sana " dingil" DÝYEREK , hakaret ettiðimi sanmýþ arkadaþlar......gerçi sen AKILLI BÝ ADAMSIN.......AMA AÇIKLIYAYIM YÝNE DE.......

argoda DÝNGÝL, saf , aptal , anlamýndadýr........sen saf olmadýðýna göre, DÝNGÝL kelimesinide , ters anlamda kullandýðýmý anlamýþýndýr herhalde.......birileri sana watsuptan, " bak deniz sana dingil dedi derse,, sakýn bana yarýn öbürgün dingillik edip " bana kötü konuþmuþsun deyip, gönül koyma".......UYANIKSIN, AKILLISIN VESSELAM....kardeþin Deniz.....

DÜÞMANLARINIZDAN ( bahsedilen kiþi sevgili kardeþim Müjdat oluyo), asla DOST EDÝNEMEZSÝNÝZ......

ama DOSTLARINIZDAN, ÇOK GÜZEL BÝRER DÜÞMAN EDÝNEBÝLÝRSÝNÝZ.....

tüm YAPTIÐINIZ BU......
    Deniz bey yaptýðýnýz iþe saygý duyuyorum öncelikle mesut bey , rýza bey le anlaþmýþsýn karþýlýðýnda bu iþ için 20.000 tl ile 25.000 tl arasýnda para almýþsýn iþin sonundada kazanýrsan 100.000 tl alacakmýþsýn ... Vallaha az demiþsin mesut 10.000.000 milyon para kazanacak sana 100.000 tl mi verecek çok kötü pazarlýk yapýyorsun... iþin ucunda emek varsa ben seni her zaman desdeklemeye hazýrým... hisse nette 15 yatýrýmcý hissesini satmak istediler murat abi biz kimseyi tanýmayýz yokmu bunun bir alýcýsý dediler bende gruba yazýn alýp satmak devretmek suç deðil ancak yeni alanlar kanuni haklardan faydalanamazlar örneðin dava açamazlar dedim... olsun dediler hisseyi birileri aldý birileri sattý bende onlarýn YEDÝEmini olarak yardýmcý oldum... bence sen kýymetli bir hukuk yazmanýsýn yaptýðýn iþ için çok az söylemiþsin bence 500.000 tl almalýydýn...ytd

düþmanlarýnýzdan ( bahsedilen kiþi sevgili kardeþim müjdat oluyo, kendisine bugün watsup grubunda dingil demiþliðimde var), asla dost edinemezsiniz......

Ama dostlarýnýzdan, çok güzel birer düþman edinebilirsiniz ya da dostluklarýný kaybedersiniz...

Tüm yaptýðýnýz bu......benden sana düþman olmaz, ama dost hiç olmaz.....

Sevgili kardeþim müjdat....sana " dingil" diyerek , hakaret ettiðimi sanmýþ arkadaþlar......gerçi sen akýllý bi adamsýn.......ama açýklýyayým yine de.......

Argoda dingil, saf , aptal , anlamýndadýr........sen saf olmadýðýna göre, dingil kelimesinide , ters anlamda kullandýðýmý anlamýþýndýr herhalde.......birileri sana watsuptan, " bak deniz sana dingil dedi derse,, sakýn bana yarýn öbürgün dingillik edip " bana kötü konuþmuþsun deyip, gönül koyma".......uyanýksýn, akýllýsýn vesselam....kardeþin deniz.....
    sen kendin söylemiþsin sonra söylediðin þeyde kendin bile terettüt edip açýklama gereksimi duymuþsun... Biz ne diye biliriz ki deniz bey dingil dingil' dir .. Hisse netin yorumuna açýyorum dingil sizce nedir... Nerelerde kullanýlýr toplumda dingil diyince ne anlaþýlýr...

6.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Deniz bey yaptýðýnýz iþe saygý duyuyorum öncelikle mesut bey , rýza bey le anlaþmýþsýn karþýlýðýnda bu iþ için 20.000 tl ile 25.000 tl arasýnda para almýþsýn iþin sonundada kazanýrsan 100.000 tl alacakmýþsýn ... Vallaha az demiþsin mesut 10.000.000 milyon para kazanacak sana 100.000 tl mi verecek çok kötü pazarlýk yapýyorsun... iþin ucunda emek varsa ben seni her zaman desdeklemeye hazýrým... hisse nette 15 yatýrýmcý hissesini satmak istediler murat abi biz kimseyi tanýmayýz yokmu bunun bir alýcýsý dediler bende gruba yazýn alýp satmak devretmek suç deðil ancak yeni alanlar kanuni haklardan faydalanamazlar örneðin dava açamazlar dedim... olsun dediler hisseyi birileri aldý birileri sattý bende onlarýn YEDÝEmini olarak yardýmcý oldum... bence sen kýymetli bir hukuk yazmanýsýn yaptýðýn iþ için çok az söylemiþsin bence 500.000 tl almalýydýn...ytd
    hisseyi alan kiþi, " bütün haklarý ile beraber alýr".......

HÝSSELERLE ÝLGÝLÝ DAVA AÇMA HAKKI, ÖNCEDEN VERÝLMEMÝÞ TEMETTÜ, yada alýnabilecek her ne varsa.......

bütün haklar , yeni hissedara geçer.....

7.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    sen kendin söylemiþsin sonra söylediðin þeyde kendin bile terettüt edip açýklama gereksimi duymuþsun... Biz ne diye biliriz ki deniz bey dingil dingil' dir .. Hisse netin yorumuna açýyorum dingil sizce nedir... Nerelerde kullanýlýr toplumda dingil diyince ne anlaþýlýr...
    gidip paranýza kýyýp, pirinç tabelaya , " DÝNGÝL MÜJDAT, Gen Yatýrým Holding A.Þ Yönetim Kurulu Baþkaný" yazdýrýn( italik harflerle olsun bi zahmet).....

ben onu ona götürür hediye ederim, o da evinin salonuna asar, viski yudumlar, kahkahasýný atar bakarak ve " bunlar hakkatende dingil" der.....

þu durumda ben aynýný yapardým.......

Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Deniz bey yaptýðýnýz iþe saygý duyuyorum öncelikle mesut bey , rýza bey le anlaþmýþsýn karþýlýðýnda bu iþ için 20.000 tl ile 25.000 tl arasýnda para almýþsýn iþin sonundada kazanýrsan 100.000 tl alacakmýþsýn ...
    10.11.2017 tarihinde yazmissim bunu. Yanliz bunu sana yazmistim Murat.

Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Olaydaki mantiksizlik silsilesini bir turlu anlayamadim. Dusunuyorum da elimde milyon lirami bagladigim, 2 sene her allahin gunu topladigim bir hisse kapandi. Bu isle ugrasmak isteyen bir arkadasimiz var. Anlasmasini yaparim 30 bin lira veririm takip etsin adima diye. Bir de anlasmaya bonus sarti koyarim: "Hissede istedigim su sonuc alinirsa, 100 bin lira da bonus verecegim" diye. Olay biter. O sahsin da ne gidip forumlarda para toplamasina, ne hisse ticareti yapmasina gerek kalir. Cunku 100 binin hayaliyle gece gunduz ugrasir.
    Bu hissede donen dolaplar bir gram bile supriz degil.

Yanliz bu anlasmalar bonuslar falan 10.11.2017'den once mi, sonar mi olmus? Rakamlari bile tipatip tutuyor.

Sayfa 268/470 ÝlkÝlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •