Originally Posted by
deniz4837
beni gruplarýndan attýlar.....
benden önce Mesut ve Rýza bey kendi istifa etti gruptan. Mustafa henüz çýkmadý. (sohbet muazzam. zevk alýyo anlaþýlan)....
nuri kendi çýktý gitti...
murat çýktý, sonra biri geri aldý, tekrar çýktý, bidaha geri aldý ayný adam, alan kiþi bunun sincandan arkadaþý çýktý, meðerse ikisi beraber hisse alýp satýyolarmýþ ( gerçi bunu biliyodum ama kendi aðýzlarýndan itiraf ettiler), sonrasýnda murat atýlmam için oylama yapmak istedi, oylamaya bir tek murat katýldý ve atýlmamý kabul etti. demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen seçim sonucu atýldýk sizin anlýyacaðýnýz.
atýlmazdan az önce, murat, ankarada beraber yemek yediðimiz fotoðrafý ( lahmacun kola 50 lira- hesabý bana kitlemiþti, bende parayý baþkasýndan almýþtým ona kitlemiþtim, kitleyen kitleyene) paylaþtý. altýna da " bu masada mustafa yý ikimizin yolmayý planladýðýmýzý yazdý.
murat belgeleri , internetten vatandaþ.uyap adresinden çýkardýðýný da itiraf etti. artýk fotokopi parasý da isteyemez milletten...
gece yarýsý selda baðcan dan " VURULDUK EY HALKIM UNUTMA BÝZÝ" türküsünü " atýldýk ey genyatýrýmcýlar unutma bizi" þeklinde söyler dururum heralde....
þimdi sözümüzü yemiþ olmayalým. yarýndan itibaren grubumdakilerden para topluyacaðým.
nasýl oluyosa, her þekil ben kazançlý çýkýyorum bu iþten.
Yazdýðýn yazýda çok mu mutlu oldun Deniz sen nasýl bir insansýnda beraber paylaþtýðýmýz bir yemeðin parasýný ödeyince ben sana kitlemiþ mi oldum çok üzüldüm inan ben istanbula gelince senin tabirince sende bana kitlersin ödeþiriz... gruptan çýkarýlma nedenin açýk; yatýrýmcýlarýn özel telefon bilgilerini ele geçirerek kendine grup açtýn kýzdýðým konu o dur... izin isteseydin anlardým... üzdün beni be deniz ytd
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri