Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 330/470 ÝlkÝlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,633 - 2,640 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Sýkýntý da bu zaten. Polisacý iki yýldan daha fazla sürede taþýyamadý. Ama ne hikmetse jeneratör yapýmýna son gaz devam ederken jeneratörlerin saçlarýný sanýrým dýþ piyasadan satýn alýyor. Bu müjdata göre mi tabiki deðil. Senin elinde zaten bunun fabrikasý var. Zannetmem ki fason mal alýp yapacaðýný. Ýzmirdeki polisac fabrikasýna ulaþýlamýyor . kardeþim niyetin nedir senin yaw. Neden iþi yokuþa sürüyorsun. Elinde milyonlar milyarlar kazanacaðýn iki tane þirketini hangi akla hizmet bu hale sokarsýn. Buna ne hakkýn var. Ulan ülkenin ekonomisine faydanýz olacakken üçkâðýtçý konumuna niye sokarsýn kendini.
    Sevgili kardeþim;
    Genpower jeneratörün kendine ait sac kesim, sac katlama, sac puntalama ve mamule dönüþtürme ekipmaný var. Hatta hiç çalýþtýrýlmamýþ 35 milyon euro deðerinde bir robot makinesi var. O makine insan müdahalesi olmadan ürün yapabiliyor. Polisac'ý alýrken, çok yoðun üretim olursa (ayda 1000 jeneratör) kullanmak için. Yani yetiþtiremediði sac imalatý için. Ayrýca polisacýn kendine ait patentleri var. Merdiven vs gibi. Onlarýn üretimi için. Polisac'ýn tüm makineleri Ankaraya taþýndý. Kuruldu kurulmadý polemiðine girmeyeceðim. Kuruldu dese kim inceleyecek. Kurulmadý deyince kim gidip bakýyor. Genpower holdingin tüm hisselerini adam rehin verdi. Aktif hale gelse hemen Çevikler edimlerini yerine getirmediði için senetleri borsa üzerinden satýþ izni alýr. Genpower holdingden filan umudu kesin. Adamýn tek derdi, iflasýna göz yumduðu genpower jeneratörü kurtarmak. Yok Ýzmir'deki fabrikayý aradýk. Yok Manisadaki yere baktýk filan komik. Oralar elden çýkartýlalý 4 sene oldu. Hiç mi kap haberlerine bakmýyorsunuz.

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    tevafuk;hemen þimdi edindik lerimi kýsa notlar notlar halinda yazayým.
    1-Bey efendi g.poweri kurtarmak için ne var ne yok ,ek deliller olarak üst mahkemeye taþýmýþ.
    (hepimizden çok kurtarmayý o istiyor)
    2-genpowerhodingi en kýsa sürede aktif hale getirecekmiþ.
    (galiba 50 milyon lot kadar rehin vermiþ birilerine;baský altýndaymýþ)
    3- 4-5 sene önce mykraft ve bir tane daha varmýþ(isimler hatalý olabilir)onlarý aktif hale getirip genpoweri feda edecekmiþ,tüm borçlardan kurtulup GENPOWER HOLDÝNG olarak devm edip ohhhh diyecekmiþ,genyatýrýmý olanlar soðuk soðuk terlerliyeceklerdi ,ancak bazý yatýrýmcýlar imkb ye ve spk ya,mal kaçýrýyor ihbarý yapmýþlar,takip altýna alýnýnca plan iþlememiþ.(iþlese idi þu an elinde genpower holding hisse si olan arkadaþlar baya bir zengin olacaklardý)
    4- beyefendinin elinde Ünal beyin dediði kadar %60,70 hissesi yokmuþ...1 milyon 400 bin civarýnda bir rakama malik miþ(aldatýcý olabilir,þu an kanýtlanamaz)
    5-Burada yazan 2-3 meczup, sýfýr etkinliði olan,kendini fasulye hisseden arkadaþlardýr,itibar etmeyin.
    6-Her þey üst mahkemenin vereceði karara baðlý,davayý iade ederse ballý börek,etmezse hepimize saðlýk olsun.
    Tekrar dan yazýyorum...BEYEFENDÝ BÝZDEN ÇOK ÝSTÝYOR ÝFLASTAN KURTULMAYI...
    Artýk iþýklar ve televizyon açýk olmadan uyuyamýyormuþ(baþka þeylerde var ama sonra yazarým...YATIRIMCI ARKADAÞLAR MAHKEMEYÝ BEKLÝYECEÐÝZ...GERÝSÝ FASA FÝSO...SLMLAR
    Sayýn Mahulli, Maykraft ve Genpower Holding hesabýný bozan, mal kaçýrma ihbarýný yapan yatýrýmcý benim. SPK Baþdenetçisi Kemal AYENGÝN denilen þahýs tarafýmý tehdit bile etmiþtir. Sýrf bu ihbarlarýmý sonlandýrmam için. Ayrýca senedim var yok mavallarýný rüyasýnda bile kendisine yalan söyleyebilecek bir adamdan dinlemiþ dinleyen. Kimine tek 20 tl lik senedim var. Kimine %82.5 senedim var deyip duruyor. Ama þuna dikkat çekmek isterim. Bu adam yanlýþlýkla tam 5 kere kap ta %82.5 hissem var diye beyanda bulundu. Yanlýþlýkla. Yersen..

3.  Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Sevgili kardeþim;
    Genpower jeneratörün kendine ait sac kesim, sac katlama, sac puntalama ve mamule dönüþtürme ekipmaný var. Hatta hiç çalýþtýrýlmamýþ 35 milyon euro deðerinde bir robot makinesi var. O makine insan müdahalesi olmadan ürün yapabiliyor. Polisac'ý alýrken, çok yoðun üretim olursa (ayda 1000 jeneratör) kullanmak için. Yani yetiþtiremediði sac imalatý için. Ayrýca polisacýn kendine ait patentleri var. Merdiven vs gibi. Onlarýn üretimi için. Polisac'ýn tüm makineleri Ankaraya taþýndý. Kuruldu kurulmadý polemiðine girmeyeceðim. Kuruldu dese kim inceleyecek. Kurulmadý deyince kim gidip bakýyor. Genpower holdingin tüm hisselerini adam rehin verdi. Aktif hale gelse hemen Çevikler edimlerini yerine getirmediði için senetleri borsa üzerinden satýþ izni alýr. Genpower holdingden filan umudu kesin. Adamýn tek derdi, iflasýna göz yumduðu genpower jeneratörü kurtarmak. Yok Ýzmir'deki fabrikayý aradýk. Yok Manisadaki yere baktýk filan komik. Oralar elden çýkartýlalý 4 sene oldu. Hiç mi kap haberlerine bakmýyorsunuz.
    Biz Üzerine su içeriz de hisseleri rehin alan Çevikler üzerine su içer mi? Karanlýkta korkma sebebi bu olmasýn?

4.  Alýntý Originally Posted by DEEPÝMPECT Yazýyý Oku
    Biz Üzerine su içeriz de hisseleri rehin alan Çevikler üzerine su içer mi? Karanlýkta korkma sebebi bu olmasýn?
    Bravo aðzýmdan aldýnýz. Bakalým bu iþin sonunda ne olacak. Ben zaten iki hisseden de umudu kestim. Kocaoðlanlar da kesti mi. Belki de el altýndan paralarýný müjo dan alýrlar.

Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Eðer benim elimde bilgi ve belge varsa ve bu buradaki deðerli gerçek yatýrýmcýya yarayacaksa çýkar paylaþýrým. Gerçekten caným yandý. Hem param hem zamanýn hem psikolojim gitti. .. Alengirli yollarý deneyen zor duruma düþmüþ yatýrýmcýnýn bu durumundan faydalanmak isteyenleri de kendi vicdaný ile baþ baþa býrakýyorum.
    Abi ozetlemissin, aynen bu. Umarim sen ve gercekten magdur olanlar paralarinizi burdan olmasa bile baska bir yerden telafi edersiniz.

Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    666 ve Mahulliden yeni ataklar bekliyorum.
    Sirket ile ilgili detayli bilgilere sahip degilim. Unuttum gitti zaten vaktinde okuduklarimi. Sizlere takaslari falan cikardim vaktinde gostermek icin adamin yaptigi sahtekarligi.

Ama direktoru, oynayanlari, figuranlari, konusu degisse bile.. filmin nasil bitecegini bilmek icin basindan sonuna seyretmeye gerek yok.

6.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Abi ozetlemissin, aynen bu. Umarim sen ve gercekten magdur olanlar paralarinizi burdan olmasa bile baska bir yerden telafi edersiniz.

Sirket ile ilgili detayli bilgilere sahip degilim. Unuttum gitti zaten vaktinde okuduklarimi. Sizlere takaslari falan cikardim vaktinde gostermek icin adamin yaptigi sahtekarligi.

Ama direktoru, oynayanlari, figuranlari, konusu degisse bile.. filmin nasil bitecegini bilmek icin basindan sonuna seyretmeye gerek yok.
    Sayýn 666 öyle inanmýþ ve güvenmiþiz ki neyimiz var neyimiz yok sahtekarlarýn eline vermiþiz. Artýk borsa diye bir þey benim için yok hükmündedir. KY olarak o kadar çok dolandýrýldýk ki bir tane yetkili de dur demedi demiyor. Sistem ezelden ebede güçlünün yanýnda. Kusura bakma pek muhterem müjdat uslu sana verecek maddi anlamda bir þeyim yok. Yoksa sen daha da zengin ol daha rahat yaþa diye elimizden geleni yapardýk. Hýrsýn ve açgözlülüðün sýnýrý yok maalesef. harammýþ helalmiþ önemli deðil nasýl olsa senin için. Sana söyleyeceðim tek þey Gözünü toprak doyursun .

7. Borsaya açýlma zaten baslibasina kâr kredi çekmek faiz vermek yerine senet veriyor lar o da yetmezmiþ gibi alavere Dalavere yapýp senetleri de battýk zarar ettik deyip sifirliyorlar yani deveyi hamuduyla yutuyorlar buna spk da IMKB da bir þey yapamýyor o zaman kapatýn IMKB yi maðdur yatýrýmcýlar bir olun insan haklarýna mahkeme sine baþvurun

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    amor7e7f7s7a7n7e7s7i@gmail.com

Geceleri yatamýyorum nasýl rahatlarým, Uykumda jeneratörler kovalýyor ne yapabilirim, GENYH sonu ne olur, Hissemi nasýl satarým, Nasýl GENYH hissesi alýrým, Genpower Mahkemeleri ne oldu, Bamda neler yaþandý, Genpowerýn Yargýtay boyutu ne aþamada, bundan sonra bu duruma düþmemek için ne yapmalýyým, Belge istiyorum nasýl alýrým konularý ile ilgili Yatýrým desteði ve Piskolojik destek almak isteyen yatýrýmcýlar mailime not býraka bilirler... Saygýlarýmla AMOR
    Psikolojik destek istiyorum. Yetiþ ya Murad hocaefendi hazretleri.

Sayfa 330/470 ÝlkÝlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •