Bu Mjdat ve onun ekibi ( halen bu formda takipileri var ne olur olmaz diye )resmen iflas etmek ve kottan atlmak iin almtr nk bankalardan lizing .,factoring leride dolandirdilar paray i ettiler yani bizi yani devleti soydular ty bitmemi yetimin parasini aldlar bu devlete ak ikayet mektubudur bu formda yazan izen bir ok kiide iki yzl ve Mjdat in maasi adi o dur
5.07.2018
2011 ylndan bu yana salk, inaat, ithalat ve ihracat alanlarnda bir ok baarya imza atm olan* ZER Ltd. ti., son yllarda Trkiye’nin ve global dnyann enerji konusunda yaad sorunlarn farkna varmtr. Yllara varan tecrbesi ve mteri memnuniyeti bilinciyle, kendi kalite seviyesine uygun aratmalar sonucunda JENERATR ve ENERJ sektrnn DEV GENPOWER* ile yollarn birletirmitir (Zer Ltd. ti ile ilgili daha fazla bilgi iin*tklayn).
Genpower, temellerinin atld ilk gnden itibaren markalama srecini balatm ve* marka deerini, retim yolculuuna balad 2000 ylndan itibaren gnmze kadar tamay baarm bir firmadr. “Gc ve gveni” temsil eden Genpower, fabrikasyla, ekibi ve yetkili bayileriyle *olaanst baarlara imzasn atmtr.
ZER Ltd. ti, 2017 yl Haziran ay itibari ile yeni baarlara imza atmak zere “GER DND”. Genpower’n Anadolu Blge bayisi olarak bnyesindeki uzman kadrosuyla tm Trkiye snrlar iinde kurumsal sat, kamu sat, bayi organizasyonu, bayi d sat ve sat sonras hizmetleri ile retim yapan Genpower Jeneratr A..’nin forvet oyuncusudur. Bu sre ierisinde ZER Ltd. ti., Genpower Ynetim Kurulu yesi *ve Pnar Makine Ynetim Kurulu Bakan olan Blent Uslu’yu bunyesine katmtr. Sayn Uslu, Genpower marka yolculuu hakknda ksaca unlar syledi:
“1999 ylnda irket* bilanomuza baktmzda jeneratr satlarnn toplam satlar ierisindeki arlnn %60’lar seviyesinde olduunu* grdmzde;* ileriye giderek ykselmek ve satlar arttrmak adna ayn zamanda satn alma yaptmz firmalarn rn ve hizmet kalitelerini drmeleri zerine retim planlamasn dnmeye baladk ve retim yolunda ilk admlar atarken ncelikli kendi sattmz rnleri retmek iin fabrikamz kurduk. retim* proseslerini* 2 yl gibi ksa bir zaman iinde uygun standartlara tadk* ve “deer”i stratejik bir ynetsel kavram olarak ele aldk. letmenin mterilerine her trl ekonomik, hizmetsel ve duygusal fayday sunduuna inandktan sonra,*”GENPOWER” marka ismini rnlerimizi zerine basarak retim kapasitesini gelitirmeye devam ettik.* Bayilik dneminde oluturduumuz* maazalar devrederek tm arl jeneratr retimine verdik. Sat alanndaki deneyim ve donanmlarmz kullanarak fabrikada retilen jeneratrlerin sat ile bizzat* ilgilenerek* ve bayii sistemini gelitirerek* GENPOWER markasn dnya pazarna* sunan bir firma olduk. Jeneratr retiminde dnyann 7’inci byk firmasyz ve 100 den fazla lkeye ihracat geekletirmekteyiz. Dnya apnda 2 bin 500’e yakn istihdam salayan* iletmemiz; Afrika, Ortadou, Trk Cumhuriyetleri, Rusa konuan lkeler topluluu, Bat ve Orta Asya, Asya Pasifik lkeleri ve Bat ve Dou Avrupa’nn birok blgesinde ok sayda nemli projenin yapmnda da byk rol almaktadr.
retiminin 10.yln, dnyann en byk kapal alana sahip jeneratr* fabrikasnn yapmn tamamlayarak kutlayan Genpower, tek bir at altnda en byk jenaratr fabrikas olma zelliine sahiptir. Yeni fabrikasnda *2011 yl Haziran ayndan itibaren hizmet vermektedir. Tm dnyann byk bir kriz ile kar karya olduu yllarda tamamlanan bu byk yatrm, retime balad gnden bu yana, bir ok devlet by, uluslar aras firma yetkilileri, teknik ekip ve heyetlerce ziyaret edilmi ve byk beeni toplamtr. imdi ise ZER Ltd. ti. le byme hedeflerimizi artrmak istiyoruz.
Bizleri bugnlere getiren kylmz, iftimiz, doktorumuz, retmenimiz, esnaflarmz ve mteahhitlerimiz, yani en deerli varlmz*mterilerimiz*iin “EFSANE ZER JENARATR” tekrar memleketimize sunmann gururu mutlulunu yayoruz. Evet EFSANE geri dnd!
Biz farklyz… Doru mteriye dou rn satar, takip eder ve tm sat sonras hizmetleinde mteri memnunyetini felsefe ediniriz.
Biz farklyz.. Satm ve sat sonras hizmet verdiimiz tm rnleri gerek etiket deerlerinde musterilerimize sunarz.
Biz faklyz… 7/24 hizmet veririz.
rnlerimiz TSE,ISO ve tum Avrupa artlarna uygun retilmekte her trl kalite belgelerine sahiptir.
rnlerimiz fabrikamzda her trl testlerden geip musterilerimize sunulmaktadr.
Jeneratrlerimizi oluturan ana guruplarmz olan motorlarmz* dunyann tand ve tercih ettii VOLVO PENTA,PERKINS,CUMMINS,NTER ve VMAN* olup* Alternatrlerimiz* STAMFORD ve GENPOWER GNP alternetrleridir.
GENPOWER, son iki yldr Trkiye ve Dnyadaki-biz de dhil-tm jeneratr reticilerinin almak iin, motor almak iin abalad, stn teknoloji ve kalitedeki VMAN motorlarnn Trkiye ve Orta Dou’daki tek yetkili distribtr olmutur.
VMAN, Alman MAN D-28 motor teknolojisiyle, Avusturya’ da bulunan Dnyann en byk Motor Tasarm firmas AVL Group tarafndan gelitirilen ve Amerika’ nn Endstriyel retim konusun da en byk kurulularndan FZB Group tarafndan 2007 ylndan bu yana ANGAY’da ALMAN- AMERKAN- AVUSTURYA teknolojilerinin birlemesiyle retilmektedir.
VMAN’ n 2017 yl iin retimleri, Jeneratrler iin 310 KVA ile 1250 KVA aralndadr. 2018 ylnda V20 modelleriyle 2500 KVA ya kadar olan motorlarn retimine balanacaktr. 2019 ylnda* ise 4000 KVA gcne kadar retime balanarak, dizel motor olarak Dnyann en byk gte dizel jeneratr motorlarn reten tek firmas olacaktr.
ZER Ltd. ti. olarak* bizleri tercih eden mterilerimize verdiimiz ek hizmetlerden bahsetmek gerekirse:
Jeneratr sat ve servis hizmetleri haricinde;* montaj, keif ve zm ortag olarakta hizmet vermekteyiz. Monte ve demonte ilemleri yapmaktayz. Jeneratrnzn markas ne olursa olsun* tm bakm ilemlerini yapyoruz. Aylk ve yllk bazda peryodik bakm anlamalarn yapp, hizmet veriyoruz.
Hizmelerimiz iinde ayrca; Senkron sistemler, PLC scada yazlm ve otomasyon* sistemlerinde tecrbeli kadromuzla hizmet vermekteyiz.
Trkiyenin 81 ili ve bu illere bal bir ok ilelerinde bile hizmet vermekteyiz. Yurt d anlam olduumuz bir ok lke ve eyelatte servis destek ortaklarmz mevcut olup global seviyede hizmet vermekteyiz. Jeneratr konusunda akll, hzl ve etkin zm istiyorsanz, ZER’e her zaman bekleriz.”
Zer-Gen (ZER Ltd. ti.)
SM-C7000 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Genpower Ynetim Kurulu yesi *ve Pnar Makine Ynetim Kurulu Bakan olan Blent Uslu’yu bunyesine katmtr. Zer-gen sitesinde yazl
SM-C7000 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Bende grdm zer gen diye bir irket ile genpower birlemi iflas ettii belirtilen bir genpower irketi nasl oluyor bu irket ile birleiyor ????????
iflas eden irket hi bir faaliyet yapamaz
flas etme cihetine girip beceremeyen bir irketle kar karyayz. Muhtemelen istediini elde etmek iin kalkt bu duruma. Velhasl istediklerini ald ki gya iflas masasnda olan irket tam gaz retimlerine devam etmeye balad. Buradan kanaatimce karlan sonu Mjdat uslu her yerden bir az yaptrarak btn kendisinin borlu olduu herkesi (bankalar yatrmclar sz verdii ahslar vs.) inandrd bu duruma. Adam alg operasyonlarn ok iyi bir ekilde yapmaktadr . ama sorun u ki bundan bizim iin ne kar . tekrar borsa kotuna sokar m irketi. Oras muamma. Mecburen mahkeme kararn bekleyeceiz. Bu arada madur yatrmc arkadalarm yani gerek anlamda madur olanlar ilgili yerlere ltfen ikayette bulunsunlar. Uzun sredir sosyal medya da tek kelime gzkmezken 6 aydr tekrar kendini gstermeye balad. Blent uslu araclyla zer-gen ile. Kendi sitesindeki Basel energy ile. Bunlar hikaye kardeim diyenler olabilir. Ne kadar hikaye gibi dursa da ortada kant niteliinde gerekler var. Ben SPK zerinden bimer ve cimer zerinden gerekli ikayetleri yaptm. Hi bir ey kmazsa bile belki bir aklama yaplr diye mit ediyorum.
Sayn Mahulli nerelerde acaba. Uzun zamandr yazmyor
Yer mleri