boylr bir sey mumkun deil di zaten arkadaslar para yatirirken gercekten hic mi arastirmiyorsunuz. spk ya gore c ve d grubu bedelli yapamaz en iyi ihtimal tahsisli yapar. ytd.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boylr bir sey mumkun deil di zaten arkadaslar para yatirirken gercekten hic mi arastirmiyorsunuz. spk ya gore c ve d grubu bedelli yapamaz en iyi ihtimal tahsisli yapar. ytd.
unal bey karistirdiniz heralde ben hic boyle bir sey soylemedim ve yukardaki yazimi daha once defadan yazdim.
estaðfurullah [emoji113]
Þurada çýkmýþ nerede yaþadýðýndan habersiz, herþeyi biliyormuþ gibi konuþanlar var. Yok Genpower Jeneratör, Genyatýrým’ýn malýymýþ ordan alýnamaz falan diye boþ dayanaksýz kelamlar. Çok uzaða gitmeyelim yine bu gruba yakýn bir mesele yazayým size. Latek Dýþ Tic. Ýsimli firma latek lojistik bünyesine katýlmýþtý. 85 milyon bedel ile. Daha sonra latek dýþ tic. 25 milyon bedelle tekrar Levent Erdoðana geri satýldý ve þirket 60 milyon zarar yazdý bundan dolayý öz sermayesi negatif oldu. Kim ne yapabildi. Ne oldu alamadý mý Levent Erdoðan Latek Dýþ Tic. Ceza evine mi girdi. Milyonlarca lira ceza mý ödedi. Hepsi hayýr. Unutmayýn burasý Türkiye. Ýmkansýz diye birþey yok herþeyin kýlýfý vardýr. Saçma sapan yazýp durmayýn alamaz edemez. Adamýn malý istediðini alýr istediðini verir kimseye de sormaz.
Zeka küpü; O dediðin iþlemler esnasýnda Erdoðanlarýn %51 b tipi senedi vardý. Müjdat beyin bu þirkette 20 tl lik a grubu hissesi var. Oy haklarý yönetim seçimi için geçerli. Deðerli çok zeki fil; Sen okulda kooperatif kolunda filan olsan anlardýn bu iþlerden. Bir þirketin birinin malý sayýlmasý için, %51 oy hakký, yani hissesi olmak durumunda. Bak ozgyo ya. Patron azýnlýða düþmemek için Galip hisse topladýkça bedelli çýkartýp sermaye artýrýyor. Aynýsýný çeviklere kuyaþ da yaptýlar. Onu alýr bunu satar patron. Eyvallah da. Patron olabilmek için çoðunluk hissen olmasý gerekiyor. Müjdatta bu hisse var mý? Bence var. Resmen var mý? Yok. Resmen ortaya hisse koyamadýðý için genel kurul bile yapmýyor. Yasalarý çiðniyor. Biraz ýþýk tutabildim mi sana karanlýk dünya. Senin derdin genpower iþe yaramaz holdingin hiç bir mal varlýðý olmamasý ve bu zeka ile o senedin sahibi olman. Kýskançlýða gerek yok. Biz Genyh sahibiyiz de baþýmýz göðe mi eriyor. Hayýr. Sakin ol. FÝL
Yer Ýmleri