Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 358/470 ÝlkÝlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,857 - 2,864 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. Daha nerde iþlem yaptýðýný bilmiyorsun. Herþeyin yolu var. Laga luga yapýyorsunuz anca. Yok Levent patronmuþ %51 i onunmuþ bilmem ne. adama SPK dava açýlmasýný zararýn tahsil edilmesini istedi buna binaen dava açýldý sadece adamdan yaPrak aldýlar Demek istediðim þey burasý Türkiye ölüm dýþýnda herþeyin çaresi var.
    Son düzenleme : ademfil; 17-01-2019 saat: 17:52.

2. Ünal bey gnpwr hol. Ýsmini duyunca cin çarpmýþ gibi oluyorsunuz. Kabul etsenizde etmesenizde oda müjdatýn . içi boþ yada dolu. Gnpwr hol. Hissesi alanlarý da kaba tabirle salak yerine koymanýzýn hiç bir anlamý yok. Gemiler ayrý olsa da kaptan tek. Ben iki hissenin de sahibiyim. Ýkisinden de giren girdi. Ama sizin bu alaycý ve hýnclý yaklasýmýnýza hiç anlam vetrmiyorum. Haaa size ne benim tavrimdan dersin. Oda sizin kendi þeklinizdir ona da yapacak bir þey yok.

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Ünal bey gnpwr hol. Ýsmini duyunca cin çarpmýþ gibi oluyorsunuz. Kabul etsenizde etmesenizde oda müjdatýn . içi boþ yada dolu. Gnpwr hol. Hissesi alanlarý da kaba tabirle salak yerine koymanýzýn hiç bir anlamý yok. Gemiler ayrý olsa da kaptan tek. Ben iki hissenin de sahibiyim. Ýkisinden de giren girdi. Ama sizin bu alaycý ve hýnclý yaklasýmýnýza hiç anlam vetrmiyorum. Haaa size ne benim tavrimdan dersin. Oda sizin kendi þeklinizdir ona da yapacak bir þey yok.
    Bak kardeþim; Ankarada ayaðýnýn deðmediði yer yok diye, tüm Ankaralýlar gelip burada yazý mý yazsýn. Müjdat bizim sokaktan da geçti valla. Biz de maðduruz mu desin. Genpower holdingin sayfasýnda niye yazmazsýnýz. Burada genyh ile ilgili bilgi belge beklentisi olanlar yazsýn. Tavýr mavýr meþrep filan geçti. Herkes gergin burada. Bir kere o sayfaya girmiþliðim yok 2 senedir. Girmem de. O sayfaya o isim benzerliði holdinginin ne olduðunu gelip anlatýyormuyum ben. Gelip buraya patronumuz ayný filan teranesi ile millet aptal saptal þeyler yazýyor. Adam genpower jeneratörün resimleri ile filan, bizim fabrika çalýþýyor mu diyor hala. Lan aptal. Kaðýt kapanalý 1 seneyi geçti. Ýnsan bir okur bakar. 1 TL lik 1 Kuruþluk ilintin var mý? Hala ayný geri zekalýlýkla gelip, bizim kocamýz ayný babanýn tarlasýnda benim de payým var diyen aþifte karý gibi tavýrlar benim cinlerimi tepeme çýkarýyor. Gidin genpower holding sayfasýnda ne yazýyorsanýz yazýn. Yeter be....

4.  Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Bak kardeþim; Ankarada ayaðýnýn deðmediði yer yok diye, tüm Ankaralýlar gelip burada yazý mý yazsýn. Müjdat bizim sokaktan da geçti valla. Biz de maðduruz mu desin. Genpower holdingin sayfasýnda niye yazmazsýnýz. Burada genyh ile ilgili bilgi belge beklentisi olanlar yazsýn. Tavýr mavýr meþrep filan geçti. Herkes gergin burada. Bir kere o sayfaya girmiþliðim yok 2 senedir. Girmem de. O sayfaya o isim benzerliði holdinginin ne olduðunu gelip anlatýyormuyum ben. Gelip buraya patronumuz ayný filan teranesi ile millet aptal saptal þeyler yazýyor. Adam genpower jeneratörün resimleri ile filan, bizim fabrika çalýþýyor mu diyor hala. Lan aptal. Kaðýt kapanalý 1 seneyi geçti. Ýnsan bir okur bakar. 1 TL lik 1 Kuruþluk ilintin var mý? Hala ayný geri zekalýlýkla gelip, bizim kocamýz ayný babanýn tarlasýnda benim de payým var diyen aþifte karý gibi tavýrlar benim cinlerimi tepeme çýkarýyor. Gidin genpower holding sayfasýnda ne yazýyorsanýz yazýn. Yeter be....
    Bak kardesim; gene ayný üslupla devam ediyorsun. Kimsenin kimseye aptal gerizekalý demeye hakký yok. Genyh. Formunun sahibi sensinde haberimiz mi yok. Ýsteyen istediði yerde yazar. Tahammül edeceksin. Sevmiyorsan saygý göstereceksin. Bir tek caný burnunda olan sen deðilsin. Hissenin patronu gibi davranma. Ýnsanlarýn sence aptal gerizekalý hareketleri onlar için bir þeyler yapma düþüncesi olamaz mý. Sen herþeye vakýfmýþsýn . müjdat la onla bunla oturup kalkman da bu forumda ahkam kesmene insanlarý küçük görmene hak vermez.

5.  Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Bak kardesim; gene ayný üslupla devam ediyorsun. Kimsenin kimseye aptal gerizekalý demeye hakký yok. Genyh. Formunun sahibi sensinde haberimiz mi yok. Ýsteyen istediði yerde yazar. Tahammül edeceksin. Sevmiyorsan saygý göstereceksin. Bir tek caný burnunda olan sen deðilsin. Hissenin patronu gibi davranma. Ýnsanlarýn sence aptal gerizekalý hareketleri onlar için bir þeyler yapma düþüncesi olamaz mý. Sen herþeye vakýfmýþsýn . müjdat la onla bunla oturup kalkman da bu forumda ahkam kesmene insanlarý küçük görmene hak vermez.
    kardeþim boþ Boþuna uðraþma bu adam da terbiye diye bir þey yok bu adam annelere dil uzatabiliyor bu adam Facebook sayfasý bilen adamlara kapattýrdý bu hakaretlerden dolayý bu adam ruh hastasý þimdi Müjdat Uslu borsa
    dönüþ kararý alsa bu adam ona bire itiraz eder o adama da hakaret eder zaten bugüne kadar hiç bir faydasý olmadý Hep hakaret ediyor

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Afedersiniz. Ben gece uyumadým. Meteye laf yetiþtiriyorum göya. Olur olmaz ileri geri yazýyor. Önce bedelli dedi, sonra bedelli olmaz dedi sandým. Bedelli olmaz diyen sizsiniz. Özür dilerim.
    Bedelli olur veya TAHSÝSLÝ olur fark etmez amaç þirketin düzlüðe çýkmasý 30 milyon lot hisseyi verin borca karþýlýk alacaklýlara kýsa vadeli borçlarý kapatýn yolunuza ana pazar da devam edin hem hisse deðerini bulsun hem küçük yatýrýmcýlar zararlarýný çýkarsýnlar hem ekonomi ye fayda katsýn yazýk deðil mi dünya nýn en büyük jenaratör fabrikasýnýn batmasý

7.  Alýntý Originally Posted by hasanbey Yazýyý Oku
    kardeþim boþ Boþuna uðraþma bu adam da terbiye diye bir þey yok bu adam annelere dil uzatabiliyor bu adam Facebook sayfasý bilen adamlara kapattýrdý bu hakaretlerden dolayý bu adam ruh hastasý þimdi Müjdat Uslu borsa
    dönüþ kararý alsa bu adam ona bire itiraz eder o adama da hakaret eder zaten bugüne kadar hiç bir faydasý olmadý Hep hakaret ediyor

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hele þükür bu adamý çözdünüz adam hayati ruhýyesi bozulmuþ çokmu kayýplarda birde her iþi yokuþ a süren negatif olumsuz insanlar olurya o tip onu kâle almayýn yolunuza devam etmeye çalýþýn.

Yarim milyarlar, 50 milyonlar, Havalimani Arsalari, Altin madenleri.. hepsi havalarda ucusmus!

Biraz dusunun.. Bu kadar parasi olan; ya da boyle paralari ceviren adam insanlara borsada 20 milyon lira gecirebilmek icin bu kadar dumen cevirir mi? Ya da cevirmekle mi ugrasir?

Bir yerde arsasi varsa icinden porsuk cikar muhtemelen!

https://www.youtube.com/watch?v=XObmRf3VhcE

[Marka Yatirim Holding Versiyonu!]

Bu tarlaya bir þinik, kekere mekere ekmiþler,
    bu tarlaya da bir þinik kekere mekere ekmiþler.

Bu tarlaya ekilen bir þinik kekere mekereye boz ala boz baþlý pis porsuk dadanmýþ,
    bu tarlaya ekilen bir þinik kekere mekereye de boz ala boz baþlý pis porsuk dadanmýþ.

O tarlaya ekilen bir þinik kekere mekereye dadanan boz ala boz baþlý pis porsuk,... diðer tarlaya ekilen bir þinik kekere mekereye dadanan boz ala boz baþlý pis porsuk'a demiþ ki, "Sen ne zamandan beri etajerleri etajerciye odemeyen boz ala boz baþlý pis porsuksun?"

o da ona cevaben!

Sen ne zamandan beri ev sahibine 7 ay kirayi odemeyip, otoparkciya otopark parasi takip, oglun yasinda koca alan boz ala boz baþlý pis porsuk san, bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir þinik kekere mekereye dadanan, etajerleri etajerciye odemeyip yatirimcilari 40 milyon lira dolandiran boz ala boz baþlý pis porsuðum demiþ.
    Tarla denince aklima geldi orasinin pislikleri. 1 sene kariyla ...k gectim, herkesi kacirdim forumdan, adam geldi bana "Mal Pazarliyorsun" dedi isine comak soktum diye.

Sayfa 358/470 ÝlkÝlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •