Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 364/470 ÝlkÝlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,905 - 2,912 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Yahu, burda yapilanin AYNISINI son 1 sene icerisinde Sulun Mine Marka'da yapti. Kadin insanlari 40 milyon lira dolandirdi.

Yok sermaye tavani 3 milyar liraya cikarilacak, yok 300 milyon euro fon geliyor, yok banka aliyoruz derken... bes para etmeyen sirketleri 60 milyon, 80 milyon sahte degerlendirmelerle sirkete katti. 100 milyon lira oldu iki tane don dukkanin piyasa degeri. Kadinin tek isi tahsisliden sifir maliyetli hisseleri alip borsada satmakti. Abartmasiz sirketin tek isi buydu. Hop tek calisani olmayan sirkete 30 milyon degerlendirme raporu… eltisine satiyiyor. 20 milyon lira kar gozukuyor bilancoda. Ortada bir kurus para yok, hersey o ondan borc aldi, o onun borcunu odedi seklinde.. bilancolar para basiyor.

Kadin 40 milyondan sonar bir de 120 milyon gecirecekti. Transtrukte de ayni hikayeyi yazmisti. O zaman SPK dur dedi.

O da oyle aynen Sulun Mujdat'in yazdigi hikayeleri yazdi. Hisselerin %70'i onun kontrolundeymis.. ama elinde uc tane hisse yok, Genel Kurul toplayamiyor. Kontrolunde madem verselerdi vekalet o zaman GK icin dedi arkadaslar. Yurt disindalarmis hisseyi verdikleri. GK toplayamadi kari. 17 milyon lot malini piyasaya gecirdi, hesabini gelecek 38 milyon lot icin yapiyordu.

Dolandiricinin El Kitabindan bunlar. Klasik.

2.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Yahu, burda yapilanin AYNISINI son 1 sene icerisinde Sulun Mine Marka'da yapti. Kadin insanlari 40 milyon lira dolandirdi.

Yok sermaye tavani 3 milyar liraya cikarilacak, yok 300 milyon euro fon geliyor, yok banka aliyoruz derken... bes para etmeyen sirketleri 60 milyon, 80 milyon sahte degerlendirmelerle sirkete katti. 100 milyon lira oldu iki tane don dukkanin piyasa degeri. Kadinin tek isi tahsisliden sifir maliyetli hisseleri alip borsada satmakti. Abartmasiz sirketin tek isi buydu. Hop tek calisani olmayan sirkete 30 milyon degerlendirme raporu… eltisine satiyiyor. 20 milyon lira kar gozukuyor bilancoda. Ortada bir kurus para yok, hersey o ondan borc aldi, o onun borcunu odedi seklinde.. bilancolar para basiyor.

Kadin 40 milyondan sonar bir de 120 milyon gecirecekti. Transtrukte de ayni hikayeyi yazmisti. O zaman SPK dur dedi.

O da oyle aynen Sulun Mujdat'in yazdigi hikayeleri yazdi. Hisselerin %70'i onun kontrolundeymis.. ama elinde uc tane hisse yok, Genel Kurul toplayamiyor. Kontrolunde madem verselerdi vekalet o zaman GK icin dedi arkadaslar. Yurt disindalarmis hisseyi verdikleri. GK toplayamadi kari. 17 milyon lot malini piyasaya gecirdi, hesabini gelecek 38 milyon lot icin yapiyordu.

Dolandiricinin El Kitabindan bunlar. Klasik.
    Ve bunlara kimse dur demiyor demiyecek deðil mi . göz göre göre baka baka insanlarýn kanýný emdiler emecekler vampirler gibi. Ne diyelim. Kör cahil de deðiliz. Öyle para hýrsý da bürümedi gözlerimizi. Tek isteðimiz kazandýðýmýz üç beþ kuruþun bi þekilde deðerlendirip yatýrýma dökmekti. Ýçine ettiler. Ýçine ettikleri ile kalmadýlar bide dalga geçmiþler. Ne diyelim demekki biz de de sýkýntý varmýþ ki koccaaa dünyada müjdat uslu denen .... Zatý bulmuþuz

Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Ve bunlara kimse dur demiyor demiyecek deðil mi . göz göre göre baka baka insanlarýn kanýný emdiler emecekler vampirler gibi. Ne diyelim. Kör cahil de deðiliz. Öyle para hýrsý da bürümedi gözlerimizi. Tek isteðimiz kazandýðýmýz üç beþ kuruþun bi þekilde deðerlendirip yatýrýma dökmekti. Ýçine ettiler. Ýçine ettikleri ile kalmadýlar bide dalga geçmiþler. Ne diyelim demekki biz de de sýkýntý varmýþ ki koccaaa dünyada müjdat uslu denen .... Zatý bulmuþuz
    Siz iyisiniz yine. Burdaki Sulun en azindan size her gun hakaret edip asagilamadi. Gunde 10 tane tweet geliyordu bu dolandiricidan boyle.

Forumun yarisi sirketciler, oteki yarisi da yalakalari idi. 1 sene ugrastim orda. Gozunu acip gorebilenler kurtuldu. SPK'nin tahsislisini fiktif islem yapiyor diye iptal etmesi, Transturk'teki islemlerini iadesi ve sahte raporlari cikaran yeminli mali musavriligin lisansinin iptali ile de herkes gordu ne oldugunu, isim bitti orda.

4.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Siz iyisiniz yine. Burdaki Sulun en azindan size her gun hakaret edip asagilamadi. Gunde 10 tane tweet geliyordu bu dolandiricidan boyle.

Forumun yarisi sirketciler, oteki yarisi da yalakalari idi. 1 sene ugrastim orda. Gozunu acip gorebilenler kurtuldu. SPK'nin tahsislisini fiktif islem yapiyor diye iptal etmesi, Transturk'teki islemlerini iadesi ve sahte raporlari cikaran yeminli mali musavriligin lisansinin iptali ile de herkes gordu ne oldugunu, isim bitti.

Sayýn 666
    Tamam Allah razý olsun müjdattan. Bize hiç hakaret etmedi . bununla mý teselli olalým. Bu tarz durumlar ne ilk oldu ne de olacak bu belli. Peki ne yapacaðýz. Bir sürü yere þikayet ettim. Cvp verildi verilecek. Kimine göre kimsenin parasý müjdatta kalmazmýþ. Hak ihlali olduðunu düþünen de isterse mahkemeye verip hakkýný ararmýþ (müjdat bey demiþ piþkinlikle) yaw arkadaþ ben yatýrýmcý olarak sisteme güvenemeyecek miyim. Ne yapacaðým beni koruyan kollayan yoksa. Kimseyle el altýndan iþ yapmýyorsam. Dürüstçe yatýrým yapýp hem maddi hem manevi kayba uðratýlýyosam. Ne yapacaðým. Beddua etsem onda bile çýkýp birileri arkadaþ beddua ile bu iþ olmaz diyor. Peki ben ne yapacaðým. Ne yapabilirim ki. Müjdat bey keþke cevaplarý verse bize. Buralar hep aðlama duvarý o belli. Sadece burasý deðil. Ancak biz yatýrýmýmýzý kýsa vadeciler gibi alýp hemen satalým yüzde 200 kazanalým diye yapmadýkki. Uzun vadede patronun þirketin sözlerine icraatlerine yasal kurumlara verdiði beyanlara göre yaptýk. Daha ne yapýlabilir ki. Kimse kendim ettim kendim buldum da diyemez. Çünkü gerçekten inanarak güvenerek aldýk. Ama sonuç maalesef hüsran. Bu saatten sonra yok bilancolar þöyleydi yok beyanlarý böyleydi demenin de bir anlamý maalesef kalmadý.

Ders cikar Balmu. Tek basinasin, 30 hisselerinden sasma. Agir olur, ama emin olur.

6.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Ders cikar Balmu. Tek basinasin, 30 hisselerinden sasma. Agir olur, ama emin olur.
    Bugüne kadar zaten 30 hisselerin de alýp sattým. Bu saatten sonra hiç bir borsa mecrasýnda yerim olmaz. Benim için bitti gitti. Bütün yatýrýmýmý maalesef kediye emanet ettim. Bugüne kadar çok darbeler yedik hepsinden bir þekilde ayaða kalktýk. Ama bu darbede ayaða kalkacaðým yer borsa deðil. Buralar þans oyununa dönmüþ. Umarým bu hallere getirenler þeytanýn oyuncaðý olanlar en alçak mahluktan daha da aþþaðý olurlar. Umarým. Hayatta ki 4-5 yýlýmýzý aldýlar çaldýlar hiç ettiler. Neyse ya. Benimki laf olsun torba dolsun. Kapitalist düþünceliler diyordur ki lan binaný kum üzerine kurarsan tepene
    çöker diye. Ama napcan bizler çakal olamadýk be. Küçük beyinli insaným. Böyle de devam edeceðim.

7. 30 endeks kaðýtlarý da alýnmaz düþmeyen ereðli bile düþtü borsadan hiç bir kaðýt alýnmaz paranýz varsa yiyin buralara yatýrmayýn yoksa yerinize baþkalarý yer o parayý

Alýntý Originally Posted by meteak Yazýyý Oku
    30 endeks kaðýtlarý da alýnmaz düþmeyen ereðli bile düþtü borsadan hiç bir kaðýt alýnmaz paranýz varsa yiyin buralara yatýrmayýn yoksa yerinize baþkalarý yer o parayý

Sen de gidip 1 senede 5 kat artmis hisseyi alma. Risk konsepti olsun. Kim dusmez diyormus, bunu 25 Mayis 2018'de yazdik. 11.50 fiyati.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...44#post2213344

25-05-2018, 11:41 #5087
    666

Adamlarin yaptiklari hep ayni sey hisselerde uzun suredir. Teker teker gocuruyorlar endeksi tutarken. Birinde isini bitiriyorlar, otekine geciyorlar. Sirada Eregli ve Kardemir.

Tabi ki para olan yerde devamli filler birbirini yemek icin operasyon yapar ama; calisan, kazanan, kurumsallasmis sirketler her sene temettunu verirler, gecerler. Bugun zararin olmussa, 2 sene sonra kara gecersin. Cunku sirket orda duruyordur ve kar etmeye devam ediyordur. O yuzden 30 hissesi olmus zaten.

Ben seneler once Lio'dan sans eseri kurtulduktan sonra (senelerce islem yaptim, sansima sattiktan sonra kapandi ve oldukca yuklu bir meblagdi), bir daha 30 disindaki hisseye parami koymadim (techler haric).

Sayfa 364/470 ÝlkÝlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •