Bülent uslu sanýrým paylaþýmlardan rahatsýz olmuþ ki sosyal medya hesabýný kapatmýþ. Harbiden komiklik üzerine kurulmuþ bir þirket. Çýkýp bir açýklama dahi yapmayý çok gören insanlardan be bekliyoruz ki....
Bülent uslu sanýrým paylaþýmlardan rahatsýz olmuþ ki sosyal medya hesabýný kapatmýþ. Harbiden komiklik üzerine kurulmuþ bir þirket. Çýkýp bir açýklama dahi yapmayý çok gören insanlardan be bekliyoruz ki....
Birsey atmaktan ziyade, birseyler uretiliyor, fuarlara katiliyor. Bulent Uslu, YK uyesi degil miydi Gen'in zaten? Bir yerden hatirliyorum.
Mesele zaten o. Üretim yapan fuarlara katýlan þirket mahkeme tarafýndan iflas aþamasýnda olan iflas masasý kurulan þirket. Dersiniz hepsi göstermelik bilmem ne. Bu arkadaþlar önce kendilerinin övünerek servis ettikleri þeffaflýk ilkelerini çalýþtýrsýnlar. 1 yýla yakýndýr hiç bir açýklama yapmadýlar en son gönderdikleri bilançolarý da bir öncekinden kopyala yapýþtýrla. Çýk anlat açýkla. Kardeþim buradaki bir çok insan zaten batmýþ gözüyle bakýyor amma sen battýn mý çýktýn mý belli etmeden arada kaynamaya çalýþýyorsun. Arada kalmaktan daha kötü bir þey var mý. Kimin ne yapacaðý belli olmaz yani þirket sahibi!!!!!
kaðýt üstünde var borsada yok borsa özsermayesi nedeni ile çýkarmýþtý en son açýkladýðý bilançoda özsermayesi olduðunu göstermiþ bu durumda spk ve borsa istanbul ortak hareket ederek küçük yatýrýmcýnýn paralarýný heç etmiþ oluyor üzerine su için
https://m.facebook.com/Ly.jenerators...&source=result
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niyetleri yatýrýmcý oyalamak olsa, ben bir beðeni koydum diye hesabý kapatmazlar. Onlar orada müþteri tavlama, mal satma derdindeler. Yine kafa ters çalýþýyor basmýyor be polar. Hiç yorum yapmadýn Bahadýr konusunda. Hadi Müjdat Allahsýz. Peki burada bunca insanýn hakkýný gasp etmek için Müjdatla iþ çeviren çete Allahlý mý? Rahat can veremezsiniz bunca insanýn ahý ile. Sürüneceksiniz. Kimlerin baþýna neler geldi. Hepsini yaþayacaksýnýz. Yurdunuz yuvanýz daðýlacak. Evlatlarýnýz size baba demeyecek. Çok çekeceksiniz çok. Kara kara gözlükleri takýp Müjdat bey haklý. Aynen Müjdat beyin dediði gibi diye noter katipliði yapýp tasdikçiliklerinin hesabýný Allah sormaz mý? Sorar. Þimdi sen ve Bahadýr Deniz ettiðiniz kötülüklerin aynýný yaþayacaðýnýz günü düþünün. Deniz MÝNE hanýma diyor ki. Ben GENYH yatýrýmcýsýný hallettim. Umutlarýný bitirdim. Ýstersen senin yatýrýmcýlarý da susturuvereyim. Ýnsan ne kadar aþaðýlýk olur? Hayvan dan aþaðý. Pislikten aþaðý. Ne kadar. Bir tosta yada bir sigaraya. Yada patronla ayný masada oturdum ben havasýna. Yada Murat bey ayný avukat gibi oldun sözünün gurur okþamasýna. La gidip kayýt olup üniversiteye hukuk oku. Avukat ol. Ne olur o zaman. Adam olmuþ mu olursun? Adam deðilsiniz adam....
Yazýlar silindiði için tekrar edeyim. Arada kaynadý.
Cimer üzerinde Ticaret bakanlýðýna dilekçe yazdým.
Çünkü spk genel kurul yapýlmamasý ve yönetim kurulunun imza yetkisi bulunmamasý konusunda Ticaret bakanlýðýný adres göstermiþti bir kaç defa. Müracaat edecek olursanýz spk ile boþa yorulmayýn. Ticaret Bakanlýðýný deneyiniz.
Yer Ýmleri