Originally Posted by
ünal
yasak bitti ve geri geldim. Aranýzdan bazý kiþilerin fabrikaya gittiðini. Keþif yaptýðýný. Giren çýkan týrlarý saydýðýný biliyorum. Bazýlarýnýn da seçim için gezdim arkada iki araba vardý faaliyet yok dediðini de. Fabrikalar özellikle yeteri kadar kapalý alanlarý olanlar içeride çalýþýr. Bahçede çalýþmaz. Orasý ilkokul deðildir arada teneffüs olup da iþçiler dýþarýda top oynamazlar. Sevkiyat her an olmaz orasý çöp arýtma tesisi deðildir. çekilen resim veya videolar, canlý yayýn olanlarý olmuþtur. Adamýn baþka yerlerde üretim yapmýþ olmasý gibi bir abuk ifadeye de gülünür. Iyi çalýþýyor yada çalýþmýyor olmasý da, hisse sahibi olmayanlarýn aðzýnda pislik gibi çiðnenmemelidir. Ayrýca mahulli dahil birkaç arkadaþ gidip görüþmüþ olmalý. çünkü emin olun burada þirket çalýþýyor yazýlmasýna ve bir takým yerlerde satýþ sevkiyat görüntülerine müjdat taraftar deðildir. Benim beðeni koyduðum her resim ve video siliniyor. Her hesap bloke ediliyor. Müjdat ile konuþan pek minik bazý yatýrýmcýlar, bu sayfaya uðramaz oluyor. Fabirkada çekteikler selfie ler hemen siliniyor. Kimse ile paylaþmýyorlar yaþadýklarýný. Fabrika iyi durumda denilince küçük yatýrýmcýnýn bir yerleri kalkar, üç otuz kuruþa elinden senet alýnamaz. Her þey kötü lanse olsun ki, polarlar çýkýp elinizden batmýþ hisseleri hayýr ve hasenat için 3 kuruþa alsýn, müjdat patrona götürsün. Týpký av yakalayýp getiren av köpeði gibi. Kuyruk sallasýn. Avcý da o avýn kafasýný yada kuyruðunu ona versin o da doysun. Avýn en iþi yaramaz yerlerini yemeye matuf av köpeklerine fýrsat vermeyeceðimi buradan beyan ediyorum.
hoþgeldin polar ünal... Seni umutsuz ev kadýnlarý gibi gördüm... Bitkin ve çaresiz ve yorgun müjdat sensiz sen müjdat' sýz yapamazsýn... Bakalým ilerde kim kimin üzerine toprak atacak ömrüm yeterse göreceðim... Sonuçta aranýzda en geç olan benim... D
))
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri