Bizler umutsuzluða sürüklüyenler konteynýrlarla satýþlarýna aralýksýz devam ediyorlar. Yazýk. Yatýrýmcýsýný bu duruma düþürenlere yazýklar olsun.
Yahu arkadas, bu nedir anlamadim. Is yapan bir sirketin zirt pirt konteynelerini vidalarini civilerini bilmemnelerini shitbooka koydugunu da ilk defa goruyorum. Dolandirici baska bir yerden baska birseyler kopartma derdinde anlasilan. Muhtemelen adamlar Libya'dan birseyler carpacaklar.
videoyu izleyin sonuna kadar konuþmalarý iyi dinleyin
iþ yok demediniz fabrikada adam fabrikanýn yanýnda depo tutmuþlar yetmiyor diye
Aynen can bey bende bizzati Sakarya dan Ankara ya gittim ve gözümle gördüm fabrikaya týrlarýn biri giriyor diðeri çýkýyor. fabrikanýn yanýndaki depoda CEFA MAKÝNA A.Þ. nin iþlettiði depo mallar oradan sevk ediliyor içeriye baktým depo hýnca hýnç jeneratör kaynýyor. Yani GENPOWER JENERATÖR aktif çalýþýyor BÝZÝM HÝSSELER NEDENSE PASÝF HALDE KALDI.
Arkadaþlar fabrikayý görseniz ucu bucaðý belli deðil belki 2 saatte her yerini ancak gezersiniz tam osb giriþinde merkezi yerde üretim faal ben anlamýyorum bizim AHIMIZI niye alýyorlar niye süründürüyorlar. Toplamda 10.000.000 adet hisse var bunun çoðu zaten kendisindedir eee geriye kalsa kalsa küçük yatýrýmcýda 2.000.000 Adet hisse var yok yap 1TL fiyattan çaðrý 2 milyon yapar öde vatandaþýn parasýný bak iþine gücüne 2 milyon nedir 20 tane jeneratör parasý MÜJDAT için hiç bir þey deðil ama yok adam alýþmýþ ÖLÜM OLDUÐUNU HESAP OLDUÐUNU BÝLMÝYOR YADA BÝLMEK ISTEMÝYOR...
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri