Gene söylüyorum. Bu iþte baþta patron olmak üzere maðdur edilen KY nin hakkýný yiyen bütün herkesin Allah bin belasýný versin.
Gene söylüyorum. Bu iþte baþta patron olmak üzere maðdur edilen KY nin hakkýný yiyen bütün herkesin Allah bin belasýný versin.
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2357346337689323&id=144616283 2141016&sfnsn=mo
Olaya bak amq. Fabrika da yüzlerce jeneratör sevkiyat için bekliyor. Yok Kosova , Arnavutluk arap yarým adasý artýk yurt içini de saymýyorum. Senin cibiliyetine . hala adam gibi bir açýklama yapmadý sahtekar herif. Bunlar senin bir tarafýna girer de cýkaramazsýn. Ama iþin en pis tarafý bu ülkede ki mekanizmalar. Her yer mi laçka. Bu adam sendecilik , kýyakcýlýk nereye kadar . bu kadar insanýn emeðini çalýp hiç bir þey yokmuþ gibi iþine gücüne devam edeceksin. Allah belaný versin.
Bilgi verme
SM-C7000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þirketlerden biri 2 yýl diðeri 3 yýldýr borsa kot dýþý. Þirket ile ilgili bilgilendirme sýfýr. Bilanço desen yok. Þirket ve sahibinin üzerinde bir sürü dava . ama gel gör ki adam batmýþ þirketi cefa üzerinden pazarlayarak 2018 de ihracat rekoru kýrmýþ. Bunlar bizimle dalga geçiyor. Ne diyelim yediremesin. Hak yiyenden bin kat fazlasýyla çýksýn.
Yer Ýmleri