0.12 kuruþ veriyor o fiyata olmaz![]()
0.12 kuruþ veriyor o fiyata olmaz![]()
Þu koyduðumunun hissesi biz liralardan bahsediyoruz kuruþlardan kurtulamadý gitti.
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceden fabrikada üretim yok bahaneleri ile kuruþlara alýnýp satýlýyordu ama þimdi baca tütüyor adamlar aþtý kendilerini motor yaðýný bile kendi markasýnda satýyor daha neler neler
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ihracaat yaptýðý için hükümet tarafýndan kayrilma durumumu var diye aklima geliyor. Acaba kota döner de bize supriz yaparmý diye de düþünüyorum. Bazen de sabah hisse maðdurlarý gibi bu sabah o sabah deðil hesabý o genpower sizin genpower deðil deyip de soðuk su için derler mi diye de düþünüyorum. Insanýn kendi vatanýnda yöneticilerine güvenmemesi de ayrý bir trajedi. Hürriyette mesela çaðrý muafiyete vererek de maðdur edildik. Daha niceleri var kimbilir. Ytd.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devletin en üst birimine dilimin döndüðünce þikayet dilekçemi gönderdim. Yaklaþýk 20 gün oldu. Ticaret bakanlýðý ardýndan da SPK ya sevk edildi. Bir þey çýkar mý. Bakýp göreceðim. Buradan da artýk bir þeyler çýkmazsa benim için bitmiþtir artýk. Buraya kadar der býrakýrým. Bundan sonra da her aklýma geldiðinde bol bol beddua ederim. Müjdata , onunla hareket eden zavallý mahlukatlara....
Bu þirket te anlamadýðým niye bir mali müþavir o kadar hisseyi aldý borsada tahtasý açýk iken bunu hala anlayamadým
Hani tahtasý açýk iken adam niye o kadar emeðini yok etti
Þimdi düþün insanlar bir þeyi satýn alýrken bile 100 tl 200 tl nin önemli olduðunu söylüyorlar böyle iken nasýl olur da mali müþavir gibi biri 500 bin tl sini böyle bir hisseye yatýrýr
Yer Ýmleri