Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 413/470 ÝlkÝlk ... 313363403411412413414415423463 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 3,297 - 3,304 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. Sürekli yýllardan beri GENPOWER JENERATÖR iflas etti deniliyor zaten bunu ilgilenipte duymayan kalmadý reklam yapýp can sýkmanýn anlamý yok baþka bir þey söyleyecekseniz buyrun sahne ve söz sizin..

SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sizde MURAT DOÐAN gibi kuruþlara elimizdeki hisseleri alma ve aldýrma gibi bir çaba icerisindeyseniz hiç boþuna uðraþmayýn ya hisse deðeri tamamen 0 olacak yada 1 lot GENYH = 1TL olacak bende ortasý yok bu iþin o kadar.

3. Yok kardeþim biz nasrettin hocanýn hikâyesindeki gibi GENPOWER JENERATÖR ün faaliyette olduðunu biliyoruz ÝFLAS ettiðine inanmýyoruz veya kabullenmek istemiyoruz.

4. Ben doðru yada yalan MÜJDAT USLU 'nun ticaret yaptýðý çok samimî bir arkadaþýndan kedilerinin bizim maðduriyetimizin farkýnda olduðunu iþleri toparlama sürecinde olduðunu ve son olarak en fazla 2 yýl içerisinde hakký olanlarýn haklarýný alacaðýný söyledi nokta

5. Arkadaþlar herkese merhaba bir sorum olacak sayýn mahulli ye aceba genpower hol. durumu ne olur oda gen yat.gibimi oldu ceaplarsanýz biz genpowerhol. maðdurlarý olarak seviniriz

6.  Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    Hukuki detaylarý araþtýrmadým, genel bilgim þu, genpower jeneratör iflasý temyizde onaylanmýþtýr. Doðal olarak gen yatýrýmýn böyle bir varlýðý kalmamýþ oluyor.
    Genpower jeneratör iflas etti ve alacaklarýn paralarý ödeneceði için, genpower markasý ve menkul gayrý menkulleri iflas masasý aracýlýðý ile satýlacaktýr. Þu anda genpower gen yatýrýmda deðil, iflas masasýnda, iflas masasýndan kim alýrsa, genpower onun mülkiyetine tertemiz, borçsuz girecektir.. Genpower devam edecek, ancak genyatýrým ile hiç bir alakasý olmayacaktýr. Aynen daha önce iflas eden ve iflastan satýlan, gümüþsuyu halý, Mudurnu tavuk ta olduðu gibi... Þu an iþlemler ne aþamada bilmiyorum. Netice olarak gen yatýrýmýn, genpower i yok.
    Müflis durumda kalan mal varlýklarý satýlýp kalan para hissedarlara satýlýr deniyor. 1 milyarlýk tesis bedavadan gitmemesi lazým. Ayrýca sitede hala müjdat uslu yönetiminde olduðu görülüyor. Hal böyleyken garip iþler. Tabi bu ülkede her þey mümkün o da ayrý ama. Bir de sizin dediginiz gibi ise dolandiriliyoruz ve devlette bu ise on ayak oluyor. Ytd.

SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hamza bey kardeþime

Alýntý Originally Posted by apsuvahamza Yazýyý Oku
    Sizde MURAT DOÐAN gibi kuruþlara elimizdeki hisseleri alma ve aldýrma gibi bir çaba icerisindeyseniz hiç boþuna uðraþmayýn ya hisse deðeri tamamen 0 olacak yada 1 lot GENYH = 1TL olacak bende ortasý yok bu iþin o kadar.

Benim aðzýmdan genyatýrým iflas ettiðine dair, tek hece çýktýmý. Hisselerinizi satýn, kurtulun diye bir kelam duydunuzmu, Hisselerinizi þu fiyattan alýrým diye bir talebim oldumu.Bilgilendiðim jeneratörün iflasýnýn onaylandýðý ve jeneratörün iflas masasýna geçtiði, iflas masasýndan da satýlacaðý...iflas masasýnda iþ ve iþlemlerin neler olacaðýný süreç belirler.
    Tolstoy kardeþim,iflas masasýndan yapýlan satýþtan, dediðiniz miktar paranýn gelme olasýlýðý olsa iflas etmezdi. Ýnþallah dediðiniz rakamlara satýlýr alacaklý ödemeleri yapýlýr. Kalanýda hissedar lara aktarýlýr.
    Adýný yazdýðýnýz beyefendinin (murat)
    Yaptýðýný söylediðiniz al sat iþleri kendi ticari faaliyetleri olabilir. Alýr, satar, malýný satan varsa alýr, mal almak isteyene mal satar. O arkadaþýn alým satýmlarýnýn esas konu ile ne alakasý var. Ýsteyen malýný 3 TL ye satýþa çýkarýr isteyen 1 kuruþa satar. Ýsteyen hiç satmaz.
    Duyduklarýmý burada zaman zaman paylaþýrým. Onun dýþýnda her hangi bir arka planým yoktur.
    Çaðrým Müjdat Uslu'nun genyatýrým holdingi aklý baþýnda bir iþ adamýna devretmesi veya içini doldurup aktif hale getirmesidir.
    Ben hisselerimi bekletirim, olursa olur olmazsa olmaz. Selamlar

8.  Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    Benim aðzýmdan genyatýrým iflas ettiðine dair, tek hece çýktýmý. Hisselerinizi satýn, kurtulun diye bir kelam duydunuzmu, Hisselerinizi þu fiyattan alýrým diye bir talebim oldumu.Bilgilendiðim jeneratörün iflasýnýn onaylandýðý ve jeneratörün iflas masasýna geçtiði, iflas masasýndan da satýlacaðý...iflas masasýnda iþ ve iþlemlerin neler olacaðýný süreç belirler.
    Tolstoy kardeþim,iflas masasýndan yapýlan satýþtan, dediðiniz miktar paranýn gelme olasýlýðý olsa iflas etmezdi. Ýnþallah dediðiniz rakamlara satýlýr alacaklý ödemeleri yapýlýr. Kalanýda hissedar lara aktarýlýr.
    Adýný yazdýðýnýz beyefendinin (murat)
    Yaptýðýný söylediðiniz al sat iþleri kendi ticari faaliyetleri olabilir. Alýr, satar, malýný satan varsa alýr, mal almak isteyene mal satar. O arkadaþýn alým satýmlarýnýn esas konu ile ne alakasý var. Ýsteyen malýný 3 TL ye satýþa çýkarýr isteyen 1 kuruþa satar. Ýsteyen hiç satmaz.
    Duyduklarýmý burada zaman zaman paylaþýrým. Onun dýþýnda her hangi bir arka planým yoktur.
    Çaðrým Müjdat Uslu'nun genyatýrým holdingi aklý baþýnda bir iþ adamýna devretmesi veya içini doldurup aktif hale getirmesidir.
    Ben hisselerimi bekletirim, olursa olur olmazsa olmaz. Selamlar
    Sn mahulli az çok takip ettiðim kadariyla iyi niyetinizde þüphem yok. Mesele þu sn balmu da paylaþým yapýyor ben de takip ediyorum yurtdýþýna acayip sevkiyat var. Fuarlara katýlým var yýrtýðýn hepsiburada gibi sitelerde satýþ yapýlýyor. Bunu yapa kayyum deðilse kim? Hala müjdat sa nasýl oluyor da iflas eden þirkette üretim ve satýþ yapabiliyor. Hangi ticari unvanla ihracat yapýlýyor. Öyleyse bu gördüklerimiz gerçek ise geri dönüþ neden olmasýn ýflastan benim kafamý bunlar bulandýrýyor. Ytd

SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 413/470 ÝlkÝlk ... 313363403411412413414415423463 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •