Sayın Balmu, Sayın Mahulli, Müjdat beyin, dostunun arkadaşı eğer böyle bir yazı yazmışsa Mahulli Bey Müjdat beyin, GENYH hakkında kesin birşey öğrenmiştir . Ancak şöyle bir şey var Müjdat bey, benim telefonumu engellemiş ancak ticarette küslük olmaz hem kendi adıma hemde yatırımcılar adına faydalı olacaksa el sıkışmaya hazırım İstanbul' daki davaya da katıldım Müjdat beyin Avukatının GENYH ile ilgili kendisini o yönde niyetli göremedim vb.. konular hakkında ancak belki imana gelmiştir. Hem kendi adına hemde yatırımcılar adına güzel gelişmeler olur. Herkes helalleşir.
Bu arada Müjdat beyin yetkili servislerinden birisi benim çalıştığım iş yerinin jeneratörünü bakım için götürmüş Fabrikaya yerine küçük bir
Genpower jeneretör getirmiş konuyu araştırıyorum" Okul Aile Birliği Jeneratörü sormuş yetkiliye fabrikada kabinler değişti denmiş" halbuki jeneratörün özellikleri farklı biri 100 kw Diğeri 500 Kw a bu dosyanın altında da siz çıkarsanız sizin adınıza üzüleceğim Herkes Okula Jenerataör Bağışlarken Bir Yetkili Servisin Okulun Jeneratörünü DEĞİŞTİRMESİ doğru kabul edilemez. Okulun jeneratörünü yerine Konması için rica ediyorum. Müteahhit firma tarafından okula yaptırılan Jeneratörün Kaydı ve özellikleri Ankara Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü iNŞAAT BÖLÜMÜNDE KAYITLARI VAR . Gereği Yapılacak herhalde Emniyet Güçleri tarafından . Sayın Mahulli, Müjdat Beyin arkadaşını görürseniz bu olaydan da bahsetin Lütfen Jeneratörü Teknik Servis Okula Getirsin Yakında İnceleme Başlatacağım Yoksa .. Murat DOĞAN
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 15-12-2020 saat: 02:49.
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Sayın Mahulli birşeyler duysa bence anlatırdı. Bu konularda bilgi gizleyen veya saklayan bir insan değildir. Belki hisleri o şekilde umuda surukluyordur bilemiyorum. Gönül isterki tekrar Kote olsun , sıkıntı yaşayan bunca yatırımcınin cefasinin bir kısmı geri dönmüş olsun ama yıllardir olumlu bir yönde adım atilmadiysa artık diğer çöplükte yer alan hisselerle beraber kokmaya bırakılmıştır. Gerçekten yazık oldu. Hem şirkete hem yatırımcısına. Sahibi umrumda değil. Dünya da kendini gösterebilecek kalem sayısı ülkemde bu kadar azken en azından bir nebze katkısı olacakken çalmaya , çırpmaya , kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan insanlarla aynı kefede yer aldı. İsmini Google yazdığında sahtekar dolandirici gibi kelimelerle anılmak bile insanın haysiyetini oynatır ya bu kara leke de ona yeter....
Selamlar, arkadaşlar, duyduğumuz bizzat kendisi olamayınca ,sözlerimizinde bir karşılığı ve bir sonucu olamıyor.
4 ay kadar önce hatırladigim kadarıyla şunları söylemiş miş
Tek lot çöp hissem yok,
5yıldır genel kurul toplayacaklarmış
Şirketimi kurtarsam da onlara (kimleri kastetmiştir beyan yok,,,)para kaptırmaktansa,batmayı tercih edererim.
Şirket benim evladım gibidir ve kurtarma umudum çoktur (bende gün doğmadan neler doğar sözüm buna istinadendir)
Ve 15 gün kadar önce elinde hisse olan bir arkadaşa sorduğumda durum nedir diye cevap olarak şunu dedi"umudum her zamankinden çok”dedi,,,benimde umudumun arttığı nı demem bu sözden dolayıdır.
Sonuç olarak hisse malikleri (bilinenler)şirket kartında olanlar dahi bir araya gelip ortak menfaatlerini olusturamamışlardır.
Siz olsanız, fabrikayı kurtarsanız,bunun kaymağını hisse sahiplerine yedirirmisiniz.
Artık takip etmediğim için,daha doğrusu takip pozisyonum kalmadığı için sizlere kulis bilgisi aktaramıyorum.
Umudum sadece bir şekilde (nasıl olacak o konuda da bir bilgim ve fikrim yok)hisse çağrısı yapılarak değer olarak büyük kayıplara rağmen bir harçlık alabiliriz... Selamlar
İyi niyetli bir insan değil bu adam Sayın Mahulli. Birilerine para kaptirmaktansa şirketi batirirmis. Kardeşim burda bir sürü insanın hakkını emeğini hiç etti. Delikanlılık pozları kendine ve avanesine söker. Esas delikanlılık suçu günahı olmayan şirketine yatırım yapıp alinteri ile kazandığı paraları ekonomiye yatıran mağdur ettiği yatırımcısının hakkını vermesidir. Bir harçlık verecekse oda onun olsun. Burada bile kimseye laf ettiğimiz yok. Patronun yaptığı cakalliklari anlatan bir yazı yazıyorum. Onu bile siliyorlar. hayatımda çok pişmanlığım oldu. Ama en büyük pişmanlığım Müjdat USLU ismini hayatıma sokmamdi. Tanımam etmem. Keşke hep öyle kalsaydı. Ama maalesef bir şekilde girdik ve girdiğimden beride her gün neredeyse ismini anıp içimden sıralı bütün beddualarimi ediyorum
. Durumun vahamatine bakarmisin. Bir insan çıkacak ve senin bütün psikolojini alt üst edecek. Bunu bilsek oraya yatiridigimiz parayı gider bir hayır kurumuna bagislardik. Ama insan ogluyuz. Şimdi de yaptığım bu hatayı hergun hatırlayıp kendime kızıyorum. Allah herkesi bildiği gibi yapsın. Vesselam...
Olayı algılama şekli garip birilerine para kaptırmak. Bizden aldıkları para değil miymiş, hibe mı edilmiş. Çağrı yapsa 2021 yılında kim harçlık parasına hissesini verir ki. Önceden olsa 1₺ alırdı. Şimdi borsada o rakamlara hisse yok.
Bunlar dolandiricinin el kitabindan. 17. sayfa, 3. paragraf. Hepsi ayni kitaptan okuyor.
Dedigim gibi cogu kisi burda bir sirket kurmamis. Kursa sutu temiz birinin boyle islere hicbir sekilde bulasmayacagini bilir. O yuzden "hisselerinizi unutun, bosuna iskence cekmeyin" deyip durdum 3 senedir.
Bu sosyopat sahtekarlarin bir ozelligi de baskalarina yikmasidir sucu. Kari milleti 40 milyon lira dolandirdi, sonra 2 senedir her gun sirketi desteklemis yatirimcisinin ustune yikti "ben soyle yapacaktim da o oyle dedi diye yapmadim" diyerek.
Yuz degil, kosele cunku.
GENYH DOSYASINI ANCAK UZAYLILAR ÇÖZER. FORUMA ZİYARETE GELENLER BOŞ GİTMEYİN FİLMİ İZLEYİN.
https://youtu.be/6b9FoIAFSig
![]()
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri