Kendileri GENPOWER JENERATÖR ün basýn yayýn sözcüsü çünkü baþka adamlarý yok.
MAR-LX1M cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendileri GENPOWER JENERATÖR ün basýn yayýn sözcüsü çünkü baþka adamlarý yok.
MAR-LX1M cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 25-07-2020 saat: 13:05.
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
https://tr.investing.com/equities/ba...mment=20575910
galiba bu sözler sana aitti : SAYIN AMOR 50.000 LOT ALALIM O ZAMAN SAKLA SAMANI MÝSALÝ BELKÝ DEÐERLENÝR NE DERSÝN?
o zaman balat 50.000 lotu 0,41 krþ aldýysan o hisse 3,45 gördü %900 kazandýrdý ... sizin gibi nankörlere iyilik yapmak doðru deðil sen kaybetmeye mahkumsun 0,08 krþ hisse alýp 4.000 tl ye 2000 tl harcayýp fabrikaya gideni ilk defa görüyorum ... Yazýk sana kendini küçültüyorsun istersen ses kaydýda atýyým benimle konuþtuklarýný abi abi diye aðladýklarýný bana 50.000 daha ver diye hem hisseyi alýpta sonra oyun bozanlýk yapmak doðru deðil deli kanlýlýða yakýþmaz hemde beni kötülemek þer-----tir ayýp daha elimde 510.000 lot var isteyen herkese satarým, satmak isteyenden de alýrým bu bir ticaret ayýp deðil ancak alým satýmlarý spk belirttiði gibi usulune uygun yaparým size yaptýðým devirde usulune uygun oldu gönül koyma bir kumar oynadýn kaybettin... NE DEDÝ MÜJDAT ABÝN SANA HAMZA BEY HAKLIYSANIZ MURAT BEY GÝBÝ MAHKEMEYE GÝT DEMEDÝ MÝ SES KAYDINI SEN KENDÝN ATTIN BANA yapacak bir þey yok basiretsiz patronlarýn türkiyede oynadýklarý oyunlar sende bu oyunda kurban oldun bile bile !!!
Ne 48 i ne 58 i rüyya görüyon heralde senden 1 lot almam 1 lotta vermem MAR-LX1M cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haaa unutmuþum 48.000 GENYH lotun yanýnda 20.000 lotta GNPWR HÝSSESÝNÝDE HAMZA BEYE PROMOSYON OLARAK VERMÝÞTÝM DEVÝR EDERSENÝZ PROMOSYONLARI GERÝ ALIRIM ONA GÖRE D))
Birinci gönderdiðim genyh mkk bilgisi. Yönetim kuruluna bakýn. Genyh te bilgi mevcut deðildir yazýyor.
Ýkinci gönderdiðim gnpwr hol. Mkk bilgisi. Yönetim kuruluna bakýn.
Bu adam genyh tamamen gözden cikardi sanýrým.
Yer Ýmleri