Batýk þirketin hisselerini 5 10 kuruþa toplayan ýnda ayrý hesabý ve ayrý bir hayali var
Batýk þirketin hisselerini 5 10 kuruþa toplayan ýnda ayrý hesabý ve ayrý bir hayali var
Resmen yatýrýmcýya ve devlete kazýk atýp yeni þirket kurup çatýr çatýr para yiyiyorlar ya devlet yada yatýrýmcý bunlarýn girtlagina yapiþmaz sa bunlar mahkemesi 50 yýl sürer dava zaman aþýmýna uðrar o kadar
Yahu ne acilmasi. Ne aliyorsaniz ben de alayim. Transturk'i calisan sirket aldi, iki senedir acamadi.
Gizli gizli bir mesajlar veriliyor yine, ne koparilacaksa MKU'dan artik. Rahat birakin adami yav, sogusleyeceginizi soguslediniz zaten. Polar 300 bin lotu nerden buldun sen? 8 kurustan bile 24 bin lira ediyor. O kadar parayi ruyanda bile gordun mu ki?
Sirketin tahtasi acik olsaydi en az 10 liradan satardiniz malinizi. Yarim milyon kumarbaz geldi koronadan dolayi. Sifir sirketler ne fiyatlari vurdu.
Bedava mý daðýtýyorlar bu senedi? Bir ara Murat'ýn þirket künyesinde ismi ve yarým milyondan fazla hissesi vardý. Murat gibi adamlara kaldýysa bu þirket, patron fecii geçirmiþ...
Bedavaysa bana da gönderin þu hisselerden þirket kartýnda biraz da benim ismim görünsün. Göndermek için ettiðiniz masraflarý karþýlarým. Siz de kafanýzdan bu senedi silip rahat edersiniz. Bu senede bulaþanlar týrlatýyor herhalde... Saðlýðý yerinde olanlar iyice azaldý galiba. Ne kadar bedava hisse varsa gönderin bana gidin kendinize yeni bir sayfa açýn. Saðlýðýnýzdan olmayýn.
Al Mesut karti. Vallahi yazik oldu ya, acik olsaydi cok guzel gidecekti bunlar hep.
![]()
Onu bunu bilmem ama bu Polar birseyler yapiyor devamli. Takdire sayan yani.
Vay be, 4000 km yolu yuruyup fabrikaya giden, sonra da ordaki otobus duragindaki ameleden sirketin bilmem neye satildigini ogrenen Polar... Karun gibi adam oldu.
Duyan duymayana söylesin. Bedavaya veren herkesin hissesine talibim. En baþta þirket kartýndakilerin hisselerine... Saðlýðýnýzdan olacaðýnýza bana verin hisselerinizi kurtulun bu dertten... En önemlisi de akýl saðlýðýnýz... Demedi demeyin...
Patronun yanýna gidiyorlar patron bunlara iki tost yedirip postalýyor. Hakkýnýz varsa gidin hukuk yoluyla arayýn diyor. Memlekette mahkemeleri gereksiz iþlerle meþgul etmenin cezasý olmadýðý için gidip bi de bedavaya aldýðý senetleri iflas masasýna yazdýrýp kurnazlýk yaparak zenginlik hayali kuruyorlar.
Baþka bir tanesi çýkar dini kendi menfaatlerine alet eder. Ýtibar kazanmaya çalýþýp elindekileri kakalamaya çalýþýr.
Çakallýk yapmaya çalýþýrken iyice týrlattýlar herhalde. Patron bunlarý pelesenk beygiri gibi kýsýr döngüye sokmuþ, boþa dönüp duruyorlar, elde var 0.
Son düzenleme : üye; 11-08-2020 saat: 15:13.
Yer Ýmleri