Yazdýklarýnýzý bir okuyun önce bu nasýl üslup ? Kendimize gelelim yazdýklarýnýza dikkat edelim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hemen ispitlediniz mi ne oldu ki. Kim kimi ispitledi?
Selamlar, arkadaþlar, duyduðumuz bizzat kendisi olamayýnca ,sözlerimizinde bir karþýlýðý ve bir sonucu olamýyor.
4 ay kadar önce hatýrladigim kadarýyla þunlarý söylemiþ miþ
Tek lot çöp hissem yok,
5yýldýr genel kurul toplayacaklarmýþ
Þirketimi kurtarsam da onlara (kimleri kastetmiþtir beyan yok,,,)para kaptýrmaktansa,batmayý tercih edererim.
Þirket benim evladým gibidir ve kurtarma umudum çoktur (bende gün doðmadan neler doðar sözüm buna istinadendir)
Ve 15 gün kadar önce elinde hisse olan bir arkadaþa sorduðumda durum nedir diye cevap olarak þunu dedi"umudum her zamankinden çok”dedi,,,benimde umudumun arttýðý ný demem bu sözden dolayýdýr.
Sonuç olarak hisse malikleri (bilinenler)þirket kartýnda olanlar dahi bir araya gelip ortak menfaatlerini olusturamamýþlardýr.
Siz olsanýz, fabrikayý kurtarsanýz,bunun kaymaðýný hisse sahiplerine yedirirmisiniz.
Artýk takip etmediðim için,daha doðrusu takip pozisyonum kalmadýðý için sizlere kulis bilgisi aktaramýyorum.
Umudum sadece bir þekilde (nasýl olacak o konuda da bir bilgim ve fikrim yok)hisse çaðrýsý yapýlarak deðer olarak büyük kayýplara raðmen bir harçlýk alabiliriz... Selamlar
Ýyi niyetli bir insan deðil bu adam Sayýn Mahulli. Birilerine para kaptirmaktansa þirketi batirirmis. Kardeþim burda bir sürü insanýn hakkýný emeðini hiç etti. Delikanlýlýk pozlarý kendine ve avanesine söker. Esas delikanlýlýk suçu günahý olmayan þirketine yatýrým yapýp alinteri ile kazandýðý paralarý ekonomiye yatýran maðdur ettiði yatýrýmcýsýnýn hakkýný vermesidir. Bir harçlýk verecekse oda onun olsun. Burada bile kimseye laf ettiðimiz yok. Patronun yaptýðý cakalliklari anlatan bir yazý yazýyorum. Onu bile siliyorlar. hayatýmda çok piþmanlýðým oldu. Ama en büyük piþmanlýðým Müjdat USLU ismini hayatýma sokmamdi. Tanýmam etmem. Keþke hep öyle kalsaydý. Ama maalesef bir þekilde girdik ve girdiðimden beride her gün neredeyse ismini anýp içimden sýralý bütün beddualarimi ediyorum
. Durumun vahamatine bakarmisin. Bir insan çýkacak ve senin bütün psikolojini alt üst edecek. Bunu bilsek oraya yatiridigimiz parayý gider bir hayýr kurumuna bagislardik. Ama insan ogluyuz. Þimdi de yaptýðým bu hatayý hergun hatýrlayýp kendime kýzýyorum. Allah herkesi bildiði gibi yapsýn. Vesselam...
Olayý algýlama þekli garip birilerine para kaptýrmak. Bizden aldýklarý para deðil miymiþ, hibe mý edilmiþ. Çaðrý yapsa 2021 yýlýnda kim harçlýk parasýna hissesini verir ki. Önceden olsa 1₺ alýrdý. Þimdi borsada o rakamlara hisse yok.
Bunlar dolandiricinin el kitabindan. 17. sayfa, 3. paragraf. Hepsi ayni kitaptan okuyor.
Dedigim gibi cogu kisi burda bir sirket kurmamis. Kursa sutu temiz birinin boyle islere hicbir sekilde bulasmayacagini bilir. O yuzden "hisselerinizi unutun, bosuna iskence cekmeyin" deyip durdum 3 senedir.
Bu sosyopat sahtekarlarin bir ozelligi de baskalarina yikmasidir sucu. Kari milleti 40 milyon lira dolandirdi, sonra 2 senedir her gun sirketi desteklemis yatirimcisinin ustune yikti "ben soyle yapacaktim da o oyle dedi diye yapmadim" diyerek.
Yuz degil, kosele cunku.
Yer Ýmleri