Arkadaþlar bir WhatsApp grubunuz varmý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar bir WhatsApp grubunuz varmý
Arkadaþlar bende kervansaray hisseside var ve orada çok güzel bir WhatsApp grubu var bunun sayesinde tam birlik olup ortak güç oluyoruz.
Mahkeme ile ilgili bir bilgisi olan insanlik adina paylasabilirmi?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadým burada üslubunu bilmez bir arkadaþ yüzünden tüm gurubu cezalandýrmayýn lütfen rica ediyorum. Sizin bilgilerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacýmiz var. Gün birlik beraberlik günüdür baþka türlü zafere ulaþamayacaðýz...
dosya incelendi, gereði düþünüldü,
mazeret taleplerinin kabulu ve yeni duruþma gununün uyap ile tebliðine,
kayyum raporuna beyanlar için taraflara süre verilmesine
bilirkiþi raporunun beklenmesine
khk gereði, ilgili mercilere yazý yazýlmasýna,
bu aþamada tedbir kararýnýn kalkmasý,davacýnýn faaliyetlerini olumsuz etkileyeceðinden, yeni bilirkiþi raporu gelene ve deðerlendirilene kadar, tedbirlerin devamýna
duruþmanýn 14-06-17 saat 11.20 ye býrakýlmasýna karar verildi.
diye yazmýþtýk, dün sabah mahkemeden önce.
murat doðan, celseden önce, mahkeme kalemine gidip, khk gereði iþlem yapýldýmý diye araþtýrmýþ. müjdatla , ilgili bi baðlantý yokmuþmuþ, o yüzden celsede bunu dillendirmeye gerek kalmamýþ.
sonuç kýsmýnda mahkeme baþkaný, gereði düþünüldü demiþ, bizim dediklerimizzin yaklaþýk aynýný söylemiþ.
bi tek, duruþma gününü tutturamamýþýz, 7 haziran gün vermiþler.
bu tahmini yapabilmemiz için, murat doðan, raporlarý almak için uðraþmasaydý , yapamazdýk tabiiki.
emeðinden dolayý kendisine teþekkür ederiz( sizin adýnýzza ben teþekkur ediyorum, bana giren çýkan yok, hissemde yok zaten þu an)
Yer Ýmleri