þirketimizin azýnlýk hisselerine sahip olan rýza dinçer yýldýztaþ gruba dahil olmuþtur. Süreçte bana verdiði destek için kendisine çok teþekkür ediyorum.
Murat doðan
þirketimizin azýnlýk hisselerine sahip olan rýza dinçer yýldýztaþ gruba dahil olmuþtur. Süreçte bana verdiði destek için kendisine çok teþekkür ediyorum.
Murat doðan
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Whatsap üye olan arkadaþlar e devlet þifreniz yok ise en kýsa zamanda bir ptt giderek e devlet þifresi almanýz gerekmektedir.
Murat doðan
genpower jenaratör gen yatýrým bünyesinden çýktýðý an borsaya tekrar döner yoksa bu þekil bünyesinde durursa iflas karARI gelebilir jenaratör için o zaman ne olacak yazýk deðil mi 2 gen hissesi tarihe karýþacak hem gen power holding bitecek hem gen yatýrým bitecek en iyisi bünyeden çýkmasý jenaratörün birine devredilmesi bütün hisselerin yüzde 91 payýný birine devretmesi en doðrusudur tamam devrettiði an öz varlýðý düþecek ama eksi sermayeden kurtalacak ve þirket devam edecek borsaya geri döner o zaman
Arkadasim elinde hic bir varligi kalmayacak masa sandalyesi bile kalmicak o halde nasil borsa durucak. Ytd..
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar genyh genpower jeneratör bünyesinden çýkarýlma durumu son safada deðerlendirilecek bir þeydir.. Bu süreç mahkemeyle ilgili mahkeme iflas ertelemeyi onaylarsa jeneratör bizim mahkeme jeneratör iflas etmiþ derse genyh jeneratörden ayýrmak lazým.. Baþkada çare yok zaten... Ytd
Aynen oyle ancak ve ancak iflas dan sonraki asama olur? O da kurtarmaz ama sonuna kadar direnmek icin bir hamle yapilabilir. Bist tende feto ile ilgili 100 kisi alinmis. Eminim bu kisilerin bu hisselerlede bagi vardir. Ytd.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genpower jeneratör ile alakalý çýkartýlacak, çýkartýlmasýn gibi endiþeli bir grup ayrýmý vardý ama Murat Doðan bey kardeþim bu paylaþýmý ile konuyu açýk ve net özetlemiþ oldu emeðine saðlýk...
Yer Ýmleri