Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 153/470 ÝlkÝlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 1,217 - 1,224 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    mahkeme sonucu belli,sadece gerekçeli kararý açýklanmamýþ...yani sizlerind bildiðini zannettiðim,duruþmada iflas verilmiþ,hakim heyeti kararlarýný hangi sebepler ile verdiklerini yazacaklar....ve o zaman resmiyet kazanmýþ olacak...ama iflas kararý verilmiþtir...birinci derece mahkemenin buradan dönüþü yoktur
    diðer konuda haklý olabilirsiniz þöyleki;acaba gen yatýrým holding %94 civarýnda sahip olduðu jeneratörün borçlarýna kefaleti nedir...burasý bizim bildiðimiz alan deðil....keþke gen y holding ,jenaratörün borçlarýna karþýlýk ipotekli deðildir dense
    ancak, daha önce tümteks battýðý zaman ,boyasan tekstilde tümteksin borçlarýna ipotekli olduðundan...zararda olmayan boyasanda iflas etmiþti...ytd...
    HÝÇ BÝ ÞEY BÝLMEDEN YAZMAK......

arkadaþým, hadi ben yazýyorum. avukat deðilim bi halt deðilim yazýyorum....YAZMAK ZORUNDA KALIYORUM. ÝNSANLARIN KAFASINI KARIÞTIRMAYIN DURDUK YERE....

yazabiliyorum, çünkü 15 yýllýk tecrübeye istinaden yazýyorum....

tümteks-boyasan tanýmam etmem. ama þu durum olmuþtur orda. her ikiside ticaret þirketidir. boyasanýn kredileri üzerinde, diðerinin fabrikasý mallarý üzerinde ipotek-rehin konmuþtur. boyasan ödemeyince diðer tüm mallarda, satýþa çýkmýþtýr....

genyatýrým holding þirketidir. amacý ticaret deðildir. deðiþik ticaret þirketlerine iþtirak etmektir. misal sabancý -koç holding gibi.

genpower, bizim bir þirketimizdir. sermayesine nakit 11 milyon törkiþ lira trink para koyduðumuz( eski sayfalarýn birinde var o belge).....

genpower, kredilerine istinaden, genyatýrým hisselerine rehin konamaz, çünkü hisse þirketin deðil, benim.....

holdingin gelirlerine tedbir konulamaz, çünkü gelir benim.

genpower a aþýrý miktarda kredi veren bankalar, fazla vermiþtir. ben napýyým..

ama, izpol-pýrýl ýn mallarýný kefalet verebilirsin.zaten bi haltlarý yok....

iflas masasýnda, kuzu kuzu yatan þirketin adý GENPOWER JENERATÖR dür.

GEN YATIRIM deðil.

genpower þirketi, baþka birine ortak olup hisse alsa ne olurdu. gidip hissedarý olduðu þirketin mallarýna mý çökerlerdi peki....hiç bi halt olmazdý. iflas masasý, hisseleri satardý. alan olursa tabii....e satýþ.uyap sitesine gir bak....bi sürü týrývýrýdan þirketinhisse senedi icradan satýlýk durumda.

kararýn gerekçesi de belli: her ne kadar dava baþlangýcýnda ve karar tarihinde , davacý þirket BORCA BATIK OLSA DA, mahkemeye sunulan ÝYÝLEÞTÝRME PROJESÝ KAPSAMINDA, yargýlama boyunca yapýlan bilirkiþi incelemeleri ve raporlarý dikkate alýnarak ISLAHININ MÜMKÜN OLMADIÐI KANAATÝNE VARILDIÐINDAN davacý ÞÝRKETÝN ÝFLASINA.........falan filan vesaire......

2. verin KARDEÞÝM, ÞU SÝKTÝRÝ BOKTAN BATIK ÞÝRKETÝNÝZÝN HÝSSELERÝNÝ BANA 5 kuruþa.....

hiç bi halt etmeye niyetiniz YOK......KAPASÝTENÝZ YOK.....

para harcamaya- çaba göstermeye HÝÇ NÝYETÝNÝZ YOK....

BAÞKALARININ EMEÐÝNÝ PARASINI GASPETTÝ diye müjdat kardeþime küfretmesini biliyosunuz....

ama istiyosunuz ki, baþkasý sizin yerinize, PARA VE EMEK VERSÝN.....

bu HÝSSE BATIK DEÐÝL. KURTULMASI ÝÇÝN PARA VE EMEK GEREKÝYO....

BU þirket KOTA DÖNERSE.......hisseleri 15-20 kuruþtan gider......memsa-mensa-kervan- vesaire. sermayesi batýk- mal varlýðý olmayan hisseyi 3-5 liraya nasýl satmayý düþünüyosunuz.....

bu þirket KOTA, genel kurul yapýp, yeni yönetim seçip, sermayesini güçlendirip pozitife geçirip, üzerine izpol-pýrýl gibi kamburlarýndan kurtulursa.......ANCA GÝRER......

ZOR DEÐÝL-ÝMKANSIZ DEÐÝL- UÐRAÞACAK ADAM LAZIM.....

3. GEN YATIRIM....benim BORSADA FAHÝÞ BÝ ÞEKÝLDE PARA KAZANMAMI SAÐLAYAN ÞÝRKETTÝR....(2015 ÞUBAT-HAZÝRAN ARASI...tamamen tesadüfen--bilmeden etmeden)

kendisini sevmemin TEK SEBEBÝ BUDUR.....

4.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    verin KARDEÞÝM, ÞU SÝKTÝRÝ BOKTAN BATIK ÞÝRKETÝNÝZÝN HÝSSELERÝNÝ BANA 5 kuruþa.....

BAÞKALARININ EMEÐÝNÝ PARASINI GASPETTÝ diye müjdat kardeþime küfretmesini biliyosunuz....

BU þirket KOTA DÖNERSE.......hisseleri 15-20 kuruþtan gider......memsa-mensa-kervan- vesaire. sermayesi batýk- mal varlýðý olmayan hisseyi 3-5 liraya nasýl satmayý düþünüyosunuz.....

bu þirket KOTA, genel kurul yapýp, yeni yönetim seçip, sermayesini güçlendirip pozitife geçirip, üzerine izpol-pýrýl gibi kamburlarýndan kurtulursa.......ANCA GÝRER......

65 bin, 50 kuruþ maliyetli hisse sana 3bin Türkiþ liraya geliyor. 1 aylýk maaþýmý unuturum yeter hiç deðilse hisse hesabýmda yatar, deðilmi yani sende buralarda dolaþma istersen

5. deniz...

Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    verin KARDEÞÝM, ÞU SÝKTÝRÝ BOKTAN BATIK ÞÝRKETÝNÝZÝN HÝSSELERÝNÝ BANA 5 kuruþa.....

deniz nickli bey,,,tamam ben hiç bir þey anlamýyorum,,,benim gibi pek çok kiþide hiç bir þey anlamýyor....ama yazdýklarýna bakýlýyorsa siz çok þeye muktedirsiniz,,,anlamayý býrakýn,, eminim bu genpoweri bile kurtaracak kapasiteye sahip gibisiniz....yazdýklarýnýzdan öyle anlaþýlýyor,,,,bütün mevzuatlara vakýf ve kontrolünüz altýnda gibi.....bunlarý anladým da,,,,anlamadýðým,,,madem hisseniz yok,,,neden burada ayný þeyleri yazar durursunuz.......bu kadar paylaþým yapmýssýnýz her nekadar içinde tezatlar barýndýrsa da siz yapýn bir iyilik kurtarýn þu þirketi....kýzmayýnýz ama zannediyorum hazineden sorumlu devlet bakaný veya maliye bakanýsýnýz.....selamlar

6. deniz bey hadi bir omuz verin.....de ....hiç birþeyden anlamayan bizleri bir kurtarýnýz.......daha sonra vicdan azabý duyarsýnýz..."elimde gücüm ve imkaným varken kýzgýnlýðýmýn esiri oldum ve genpower zede leri kurtarmadým" dersiniz.....(!)

Deniz bey yüreðine emeðine saðlýk ne güzel anlatmýþsýn, emek olmadan yemek olur mu ? olmaz !!! sen þirketin gerçek deðerini yazmýþsýn 0,05 kuruþ ama ben o kadar kendi söylediklerimize geri kendimiz inanmýþýz ki çok fahiþ fiyatlar vererek bir umudu kovalýyoruz.. Bence bu davada en kýymetli olacak þey ve çýkarýlacak ders þudur. Halka açýk olan þirketin sahipleri þirketine sahip çýkarak sisteme meydan okumasýdýr. Yoksa bir þirket kurmak 10.000 tl hal oluyor... bu kapsamda bu mücadelemde sizleride kýymetli bir yatýrýmcý gördüðümden 0,05 kuruþta bende az ve sembolükte te olsa genyh hissesini satýn alýrým... murat bey biz satýcý deðiliz mücadele etmek istiyoruz diyen varsa buyursun grubuma gelsin süreci desteklesin.. o zaman sizleri anlaya bilir ve düþüncelerinize saygý göstere bilirim. yinede saygý ve muhabbetlerimle iyi geceler ... MURAT DOÐAN 0 545 299 09 02
    Son düzenleme : Murat DOÐAN; 10-11-2017 saat: 00:53. Sebep: imla
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

@Murat Doðan, müdahil olduðunuz bir davada yaptýðýnýzý iddia ettiðiniz 4.500 TL. masrafa iliþkin makbuzlarý sayfada paylaþýr mýsýnýz

Sayfa 153/470 ÝlkÝlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •