Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 300/470 ÝlkÝlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,393 - 2,400 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Bilançonun ne kadar sahte olduðunu anlamak benim açýmdan zor deðil.. Genpower Jeneratörün Mahkemeye sunduðu Raporlar ve bilgi ve belgelere baktýðýmda Diðer Duran Varlýklar kýsmýnda 243.266.280,07 tl göstermiþ .. Mahkeme kayýtlarýnda bu miktar Rayiç deðer üzerinden hesaplanmýþ olup 70.000.000 tl civarýdýr.. Genpower Jeneratörün Marka deðeri bile 6.500.000 tl dir personel borçlarý : 2.000.000 tl dir Bankalara olan borçlarý þirket yetkilisi ana para üzerinden hesaplamýþtýr faizleri dahil etmemiþtir. Banka borçlarý toplamý faizli 295.000.000 tl dir . Vergi dairelerine borç 120.000.000 tl dir bilançoda 37.000.000 tl belirtmiþtir. Bilançoda kendi alacaðýný 118.000.000 TL olarak göstermesini bilen þahýs benim Genpower Jeneratöre sermayesine kattýðým 11.000.000 tl yi iflas masasýnda görmemektedir. toplam borcu 606.000.000 tl olan þirketi süslemiþler 2017 yýlýný 13.000.000 tl kar göstermiþler Kombiyo karý olarak gösterdiðin 12.000.000 tl faizini ana parasýný zamanýnda almýþ olsaydýn belki þirket bu durumda olmayacaktý.. ben sadece spk kýnýyorum yazýklar olsun
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

Ben yatýrýmcýnýn yerinde oluyum þirket yetkilisinin açýkladýðý 2017 yýlý bilançosunun alýr spk ya 2 çift yazý yazardým. Öncelikle tahtanýn neden kapatýlýdýðý belli malum özsermaye durumu þirket diyor ki; yalanda olsa özsermayem artýda diyor kardeþim ya genyh yalan bilançosuyla tahtayý aç yada gidin Galatasaray, Beþiktaþýn tahtasýný kapatýn spk olarak. Ýlgili firmalarý denetlediðinde o þirketlerin özsermayelerinin GENYH þirketinden daha kötü... olduðunu göreceksin.. spk yada bist tahtayý açmýyor mu alýn bu belgeleri eksik kalýrsa beni ara hakkýmý ver ben eksik evraklarý tamamlarým git mahkemeye seni maðdur eden kim varsa spk , bist yada þirket yetkilisini tazminat davaný aç.. bunuda mý biz anlatalým dersin ki bana þirket yetkilisinin parasýmý var alýyým diyorsun.. Hani diyorsun ya ya birgün düzelecek düzelince muhakkak alýrsýn... ytd
    Son düzenleme : Murat DOÐAN; 07-06-2018 saat: 12:44. Sebep: imla

Bana soranlar var Murat bey Yargýtay temyize gidecek misiniz ? Arkadaþlar Temyize gitmeyeceðim.. Giderse Þirketin Avukatý gidecek.. Benim hakkým verilmeden ne bir evrak veririm nede adliye koridorlarýnda yargýya giderim.. Ýleride durumum düzelirse ekonomik olarak Türkiye Cumhuriyeti Adalet sistemi bu durumu anlatmama mani olmazsa hukuken bu yaþadýðým tüm süreci anlatan bir kitap yazmayý düþünüyorum.. Kitabýn adý da ARTIK ... DÜNYANIN EN BÜYÜK JENERATÖR FABRÝKASININ BATIÞ VE SATIÞ MACERALARI DERÝZ..

4.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Ben yatýrýmcýnýn yerinde oluyum þirket yetkilisinin açýkladýðý 2017 yýlý bilançosunun alýr spk ya 2 çift yazý yazardým. Öncelikle tahtanýn neden kapatýlýdýðý belli malum özsermaye durumu þirket diyor ki; yalanda olsa özsermayem artýda diyor kardeþim ya genyh yalan bilançosuyla tahtayý aç yada gidin Galatasaray, Beþiktaþýn tahtasýný kapatýn spk olarak. Ýlgili firmalarý denetlediðinde o þirketlerin özsermayelerinin GENYH þirketinden daha kötü... olduðunu göreceksin.. spk yada bist tahtayý açmýyor mu alýn bu belgeleri eksik kalýrsa beni ara hakkýmý ver ben eksik evraklarý tamamlarým git mahkemeye seni maðdur eden kim varsa spk , bist yada þirket yetkilisini tazminat davaný aç.. bunuda mý biz anlatalým dersin ki bana þirket yetkilisinin parasýmý var alýyým diyorsun.. Hani diyorsun ya ya birgün düzelecek düzelince muhakkak alýrsýn... ytd
    '' benim Genpower Jeneratöre sermayesine kattýðým 11.000.000 tl yi iflas masasýnda görmemektedir. '' Murat bey benim derken GEN YATIRIM HOLDÝNG den bahsettiniz sanýrým..

5. Murat bey benim anlamadýðým bilanço sahte beyan içeriyor diyorsunuz da müjdat bu saatten sonra iflas etmiþ firmasý için hem GNPWR hemde GENYH için neden böyle bir bilanço açýklýyor? bu adam fantazimi yapýyor yoksa biz yatýrýmcýlar ile t.þþakmý geçiyor bunu bir izah edebilseniz çok memnun olacaðým. Kafam bir dünya oldu

Alýntý Originally Posted by apsuvahamza Yazýyý Oku
    Murat bey benim anlamadýðým bilanço sahte beyan içeriyor diyorsunuz da müjdat bu saatten sonra iflas etmiþ firmasý için hem GNPWR hemde GENYH için neden böyle bir bilanço açýklýyor? bu adam fantazimi yapýyor yoksa biz yatýrýmcýlar ile t.þþakmý geçiyor bunu bir izah edebilseniz çok memnun olacaðým. Kafam bir dünya oldu
    Sermaye Piyasasý Mevzuatýna tabi olan bir þirket olduðu için.. Bilançolarý yada özel durum bildirimlerini bildirebilir Tasfiye halindeki þirket . Ancak Müjdat Bey bilançoyu nasýl bildiriyorsa þirket ile ilgili diðer geliþmeleri de bildirmesi gerekli i Þirketin Ýflas Ertelemeye gittiðini Ticaret Mahkemesinden Ýflas Kararý Çýktýðýný ve Murat DOÐAN ve Þirket Yetkileri tarafýndan Ýstinaf Baþvurusu yapýldýðýný baþvurumuzun ayrý ayrý esastan ret edildiðini ve bazý kýsýmlarýnýn düzeltilerek yeniden þirketin iflasýnýn resmen onaylandýðýný tekamülünde Temyize baþvuracaklarýný da belirtmesi gerekmekteydi.. çýkan mahkeme kararlarýný spk bildirmedi belkide salý günü bildirir. " Ben Müjdat beye þu soruyu yönettim Müjdat bey GENYH VE GNPWR 2017 Yýlý bilançolarý SPK sitesinde yayýnlamýþsýnýz. Yayýnlamakta ki maksat nedir tahtayýmý açtýracaksýnýz dedim." SPK sorduk, yayýnlamamýza gerek varmý diye, yok ama yayýnlarsanýz iyi olur dediler demiþ. Müjdat beyde yayýnlamýþ.. Aslýnda Müjdat bey SPK yetkilisine þu soruyu sorsaydý kardeþim siz benim sorumlu olduðum þirketimi neden kapatýyorsunuz benim yatýrýmcýmý maðdur ediyorsunuz alýn size bilanço açýn tahtayý deseydi tahta açýlýrdý.. ama demiyor sebebini ona sormanýz gerekli bize toplantýda ne dedi biz Genpower Jeneratör olarak battýk dedi mesut kemal ULU DA ORADAYDI þahit benimde zararým var dedi istinaf ve diðer durumlarý takip edeceðiz dedi .. TEK DOÐRU VAR ÞÝRKETÝN ÝFLASI - BEN BU KELÝMEYÝ HEM YARGIDAN DUYDUM GÖRDÜM HEMDE MÜJDAT BEYÝN AÐZINDAN DANANIN ALTINDA BUZA ARAMAYIN HAKKINIZI YARGIDA ARAYIN HAMZA BEY Saygýlarýmla

7.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Sermaye Piyasasý Mevzuatýna tabi olan bir þirket olduðu için.. Bilançolarý yada özel durum bildirimlerini bildirebilir Tasfiye halindeki þirket . Ancak Müjdat Bey bilançoyu nasýl bildiriyorsa þirket ile ilgili diðer geliþmeleri de bildirmesi gerekli i Þirketin Ýflas Ertelemeye gittiðini Ticaret Mahkemesinden Ýflas Kararý Çýktýðýný ve Murat DOÐAN ve Þirket Yetkileri tarafýndan Ýstinaf Baþvurusu yapýldýðýný baþvurumuzun ayrý ayrý esastan ret edildiðini ve bazý kýsýmlarýnýn düzeltilerek yeniden þirketin iflasýnýn resmen onaylandýðýný tekamülünde Temyize baþvuracaklarýný da belirtmesi gerekmekteydi.. çýkan mahkeme kararlarýný spk bildirmedi belkide salý günü bildirir. " Ben Müjdat beye þu soruyu yönettim Müjdat bey GENYH VE GNPWR 2017 Yýlý bilançolarý SPK sitesinde yayýnlamýþsýnýz. Yayýnlamakta ki maksat nedir tahtayýmý açtýracaksýnýz dedim." SPK sorduk, yayýnlamamýza gerek varmý diye, yok ama yayýnlarsanýz iyi olur dediler demiþ. Müjdat beyde yayýnlamýþ.. Aslýnda Müjdat bey SPK yetkilisine þu soruyu sorsaydý kardeþim siz benim sorumlu olduðum þirketimi neden kapatýyorsunuz benim yatýrýmcýmý maðdur ediyorsunuz alýn size bilanço açýn tahtayý deseydi tahta açýlýrdý.. ama demiyor sebebini ona sormanýz gerekli bize toplantýda ne dedi biz Genpower Jeneratör olarak battýk dedi mesut kemal ULU DA ORADAYDI þahit benimde zararým var dedi istinaf ve diðer durumlarý takip edeceðiz dedi .. TEK DOÐRU VAR ÞÝRKETÝN ÝFLASI - BEN BU KELÝMEYÝ HEM YARGIDAN DUYDUM GÖRDÜM HEMDE MÜJDAT BEYÝN AÐZINDAN DANANIN ALTINDA BUZA ARAMAYIN HAKKINIZI YARGIDA ARAYIN HAMZA BEY Saygýlarýmla
    Faaliyet raporunu da açýklamasý lazým saðlýklý yorum yapabilmemiz için. Stoklarda 22 milyon sipariþ avansý verdim demiþ 2017 yýlýnda. Öyle bir sipariþ avansý verildiyse iflas masasína alacak kaydý yapýldý mý. Ytd.

ünal Guest
    Murat bey; Mahkeme sendeki belgelerin sahte olduðunu düþündüðü için iflas verdi. Sendeki belgeler lehte yada aleyhte, alayý sahte. Yani borç borç mu? Alacak alacak mý? Bir Allah bir Müjdat biliyor. Ha bazý þeyler de iþine gelmiyor sevgili kardeþim. Öyle deðil mi? Mesela O banka borçlarýnýn Kredi varlýk þirketlerine düþtüðünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadýn 5 aydýr? Minik beyinler ve minik ekonomili insanlar þark kurnazlýðý yapar dürüst olmazlarsa, kendileri kaybeder. Kendileri gibi sefil durumda olan bizlere de kaybettirirler. Senin þimdiye kadar 3 senedir yaptýðýn her þey, Müjdatýn ekmeðine yað sürmek oldu. Ha sandviç yemiþsiniz. O sandviçler de ''Bu gün yediðin tatlý hurmalar, yarýn bir yerini týrmalar'' misali olur. Unutma. Allah her þeye hakim, her þeyi gören, duyan ve hesap sorandýr. Büyük sandýðýn Müjdat falan filan, hepsi bir gün toprak olacak. Yüce Yaratan da seni de onu da kaç paranýz vardý dünyada diye sýnýflandýrmayacak. Bu bilanço iyidir. Bu bilanço doðrudur. Þirketten ümidimiz vardýr demiyorum. Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmýþ ise, sen onun önünü açýyorsun bunu biliyorum. Allah evlatlarýna yedirir mi gardaþ? Düþün.. Ha ayrýca bir þey daha diyeyim. Ben bu adama mesaj yazdým. Bilançoyu yayýmla diye. 1 ay olmadý. Ticaret kanunun 247 maddesiydi yanýlmýyorsam. Bizim þirket hakkýnda bilgi almak hakkýmýz. Þayet bu bilanço yayýmýný yapmasa, tekrar bir suç duyurusu dilekçesi yazýlmýþ bekliyordu çekmecemde. Dostun Müjdat'a söyle. Bu da yetmez. Posta yada e mail ile solo bilançolarý da verecek. Yetkisiz yetkisiz her þeye hakim otururken, biz bi haber olmayacaðýz. Gerekirse ex yengenin ellerinden öpüp, onunla ayný yolda koþacaðýz.

Sayfa 300/470 ÝlkÝlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •