Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 320/470 ÝlkÝlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,553 - 2,560 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by DEEPÝMPECT Yazýyý Oku
    Kumar oynamak derken ? Gözaltýna alýndýktan sonra hisseye girenler için evet kumardýr ama önceki bilançolar ve olmayan kar durumuna aldananlar için dolandýrýlmaktýr. Allahâ��ým dan bulsun daha da diyecek bir þey yok.
    Üstadým kumar lafý sözün geliþi. Elbette ki bir çoðumuz verilen sözlerin beyanlarýn büyümenin ýþýðýnda ortak olduk. Bir çoðumuz da yanýldý. Hala bir umut var mýdýr bilmiyorum . ancak görünen bu hisselerden bir þey çýkmayacak hele ki böyle patronlara sahipseler. Elimizdeki lotlarýn deðeri belki bazýlarý için çerez parasýdýr ancak en azýndan benim için büyük ve sarsýcý bir miktardý. O günden bugüne kaybý hesapladýðýmda iþin içinden çýkamýyorum. Ýnsanlarýn elbetteki maddi kayýplarý olur yerine de bir þekilde koyar veya koymaya çalýþýr. Amma velakin bunlarýn yaptýðý düpe düz umut çalmak ümitsizliðe itmek. Bu çok kötü bir þey. Benim psikolojim o kadar kötü ki içimden artýk beddua etmek bile geçmiyor. Umarým patron denen zat bunlardan birþeyler çýkarýr.

Alýntý Originally Posted by meteak Yazýyý Oku
    Hadi bizde 3 5 bin lot var Ama Mali Müþavir de 1 milyon lot kaldý bu adam neden gömsün bu lotlarý Kaldý ki adam okumuþ insanlar dan 4 sene okulu var onun ve sýnavý var böyle biri neden gömsün parasýný halay çekmek için mi gömdü bu Unal Murat la falan
    O kadar yazdik hala anlayamadin mi? Ilk mesajima bak bu topikteki. Adamlar KAP'a haber gondererek piyasayi manipule etti, patrona gozdagi verdi akli sira. Gozalti hissesi topluyormus dediler ya. Maliyet dusureyim dedi, elinde patladi iste. Bir de oteki herif 20 bin lira carpti bunlari 1 sene ylkaliklarini yaptiktan sonra. Patrona 10 milyona hisselerini satacaklarmis. Muahahahahaha.

Ulkede garsondan fazla muhasebeci, mali musavir var. Borsayi fonlayanlar bunlar zaten.

Bu forumda yazilan cizilen hicbir seye inanmamak lazim. Bir iki kisi haric, saibeli hissenin saibeli elemanlari.

3.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    O kadar yazdik hala anlayamadin mi? Ilk mesajima bak bu topikteki. Adamlar KAP'a haber gondererek piyasayi manipule etti, patrona gozdagi verdi akli sira. Gozalti hissesi topluyormus dediler ya. Maliyet dusureyim dedi, elinde patladi iste. Bir de oteki herif 20 bin lira carpti bunlari 1 sene ylkaliklarini yaptiktan sonra. Patrona 10 milyona hisselerini satacaklarmis. Muahahahahaha.

Ulkede garsondan fazla muhasebeci, mali musavir var. Borsayi fonlayanlar bunlar zaten.

Bu forumda yazilan cizilen hicbir seye inanmamak lazim. Bir iki kisi haric, saibeli hissenin saibeli elemanlari.
    Sayýn 666 benim anlamadýðým zaten hisse diye bisey yok artýk. Manupile niye edilir. Batmýþ kaðýdý benden alsalar napacaklar. Patrona satalým dediler patron salak mý. Geri gelmeyecek bir kaðýdý alsýn. Yeminlen lanet ediyorum girdiðim güne. Zar zor kazandýðýmýz paralarý uç kaðýtçýlara kaptýrdýk ya bundan daha aðýrý yok. Simdi ben þirket sahibiyim deyip adam yerine konulup kasýla kasýla geziyorlar gezecekler öylemi. Yazýk vallahi yazýk

Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Sayýn 666 benim anlamadýðým zaten hisse diye bisey yok artýk. Manupile niye edilir. Batmýþ kaðýdý benden alsalar napacaklar. Patrona satalým dediler patron salak mý. Geri gelmeyecek bir kaðýdý alsýn. Yeminlen lanet ediyorum girdiðim güne. Zar zor kazandýðýmýz paralarý uç kaðýtçýlara kaptýrdýk ya bundan daha aðýrý yok. Simdi ben þirket sahibiyim deyip adam yerine konulup kasýla kasýla geziyorlar gezecekler öylemi. Yazýk vallahi yazýk
    Takip etmedin mi forumu arkadasim. Hisse alinacak, hop bir olumsuz haber dusuyor foruma. Hisse satilacak,hop Gen o fuarda, gen bu fuardaymis. Foruma yazan tipler ya birbirlerine, ya baska birine, ya da patrona mesajlar verip duruyorlar burda yazdiklarinda. O yuzden hicbirsey anlasilmiyor. Saibeli isler, saibleli insanlar.

Maalesef dedigin gibi. Ulkenin otoritesi gerekeni gerektigi zamanda yapmiyor. ABD'de SEC en fazla 3 hafta icerisinde dava aciyor. Dava da maksimum 1.5 ayda sonuclaniyor. Yatirimcini zarara ugratmissan iceri atiyorlar, donuna kadar, babanin arkadasinin karisinin oglundan bile o parayi bulup getirtiyorlar. Boyle sahtekarlar ancak Turkiye gibi yerde sokaklarda dolasir. Butun malini yatirimcini ustune bosaltip sirketi batiran Hasan Arat'in Tekstilciler Birligi Baskani yapildigi yerden bahsediyorsun.

Adam sahtekar. Sahtekarlik icin bu sirketleri borsada aldi. Niyeti anlayin dedim kac kere. Musterisi varsa gider ZEN holding uzerinden yapar gecer gider. Ne ugrassin burdaki komplikasyonlarla. Kusuruma bakma, duymak istemedigini yaziyorum ama. Durum boyle. 1 sene once de yazdim aynisini sana. 70 sene sonar baksan da degismez. Tekrardan kusuruma bakma. Dolandirici sahtekar iste.

5. Takip ediyorum hem de satýrý satýrýna. Ne diyelim ki. Bu hayatta adaletin bir gün tecelli edeceðini umut etmekten bunu beklemekten Yoruldum. Ýsimler deðiþiyor dün müjdat bugün macit yarýn müjo . memleketin içine edip te kimsenin yada yetkisi olupta karýþmayanlarýn buna ýþýk tutanlarýn yardakçýlýk edenlerin 3 5 kuruþ için þerefini bile satacaklarýn gelmiþine geçmiþine deðil geleceklerine acýyorum.

Adam 2 haftada bir gelip bana "Mal Pazarliyor" diye iftira atip duruyor.

Yaptiklarini kronolojik olarak cikardim, yonetime dosya olarak verdim. Yonetim atmayi uygun gordu. Sagolsunlar beni para harcamaktan kurtardilar.

Deniz4887 olarak nik almis. Onu da verdim. Bu forumda pis islerini yapamayacak artik.

Adam o kadar beyinsiz ki, yonetimi dava edecekmis rumuzunu geri almak icin.

7. Bütün gece yazýlanlar silindi mi þimdi bir anda

SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birsey kacirmadin. Hep yaptigi yalan dolan iftira. Turkiye'de sadece 2-3 hukukcunun bildigi bir yontemle forum yonetimine dava edip rumuzunu geri alacakmis. Ne cekiyorsa artik.

2013'te 1.30'dan ayrilma hakki varmis da.. Nuri ve Mesut (ve bu) mahkemede bu bildiklerini size soylememisler.

Sayfa 320/470 ÝlkÝlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •