Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 360/470 ÝlkÝlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,873 - 2,880 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Yahu 666; sen sadece Deniz ve Murat'ýn bildiði yemek mevzuunu nereden biliyorsun. Bu konuyu Deniz-Murat ve Müjdat biliyor. 50 TL kýsmýný ise sadece Deniz ve Murat biliyor. Ýlk günden sen Denizsin demiþtim, burada senin itirazýn dýþýnda bir çok kullanýcý biz 666 yý biliriz, deniz meniz deðil dediler, ben de bu konu üstündeki savlarýmý ertelemiþtim. Hakikaten ilginç adamsýn. Böyle bir oyundan haz aldýðýn belli de, çýkarýn yok yahu. Sen de deniz misali iþsiz güçsüz boþ gezenin boþ kalfasý mýsýn?
    Butun forum biliyor unal, ne 2 kisi bilmesi. Bas oklarin ustune, git sen de oku:

Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    murat, ankarada beraber yemek yediðimiz fotoðrafý ( lahmacun kola 50 lira- hesabý bana kitlemiþti, bende parayý baþkasýndan almýþtým ona kitlemiþtim, kitleyen kitleyene) paylaþtý. altýna da " bu masada mustafa yý ikimizin yolmayý planladýðýmýzý yazdý..
    Bu karaktersiz ile benim ismimi ayni cumlede gecirmeyin.

2. Murat, herkesi kendin gibi sanma!
    666 Ýngilizce klavye kullanýyor, senin eski ortaðýn gibi Türkçe harf kullanmýyor. Eski ortaðýnla birlikte arkadaþlarý söðüþledikleriniz yetmedi mi? Hala ne derdin var? Elinde hisse mi var satýlacak? Yoksa ucuza biraz daha mý hisse almak istiyorsun? Mahkeme evraklarýný satarak köþeyi dönemedin mi?

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Butun forum biliyor unal, ne 2 kisi bilmesi. Bas oklarin ustune, git sen de oku:

Bu karaktersiz ile benim ismimi ayni cumlede gecirmeyin.
    Bu forumda yok. Yada Murat her zaman yaptýðý gibi resim 50 tl falan paylaþýp sonra da sildi. Ben de o ara göremedim. Hali ile haftada bir kaç kere girip bakýyorum. 24 Saat bu forumu bekliyor deðilim. Sen karýþtýrýyor olmayasýn. Benim hiç girmediðim vatsup gurubunda yapýlmýþ olmasýn bunlar.

4. ünal, link de benden olsun, týkla...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1621978

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by mesud2 Yazýyý Oku
    ünal, link de benden olsun, týkla...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1621978
    Ýyi ki görmemiþim. Yoksa çok pis küfürler ederdim.

6. 13.3.2014 Tarihinde www.borsagundem.com adlý Borsa Haber sitesinde haber yapýlan ve tarafýmýzla alakalý,
    karalamaya yönelik, sadece çamur at izi kalsýn þeklindeki haberleri, kendi alanlarýnda otorite olmuþ
    kurumlara zarar verecek, onlarý zan altýna sokacak ve kamuoyunu ciddi þekilde yanlýþlýða sürükleyecek,
    yatýrýmcýlarýmýzýn da zarar etmesine sebep olacak nitelikte olmasý nedeniye , açýklama yapma gereðimiz
    doðmuþtur.
    1-
    Borç bataðýna sürüklenmiþ ‘’Genpower Jeneratör’’ ifadesi kullanýlmaktadýr;
    Bununla alakalý açýklamalarýmýz:
    Genpower Jeneratör, 2013 yýlýnda 800.000.000.-TL ciro ve %27 EBITDA’ ya sahip bir þirkettir, kýsacasý EBITDA’
    sý 216.000.000.-TL’ dir ve uluslararasý finans kurumlarýnýn kabul edilebilir veya taþýnabilir borç seviyesi, bir
    þirketin EBITDA sýnýn 3 katýdýr, bu teknik gerçekten hareketle Genpower’ýn esasen borçlanabileceði ve
    kaldýrabileceði rakam 648.000.000.-TL iken, Genpower Jeneratör'ün bankalara borcu sadece 118.000.000.-TL’
    dir ve bu da 3 ile 6 yýl vadeli olarak taksitli kredidir.
    Anlaþýlacaðý üzere, borsa ve finans haberleri yapmaya çalýþtýðýný sanan bir sitenin bu gerçeklerden haberi
    olmadan ve finansman tekniklerinden uzak bir þekilde yanlý haber yapmasý tamamen iþi çarpýtmaktan ve
    gerek yatýrýmcýlarýn gerekse kamuoyunun kafasýný karýþtýrmaktan baþka bir þey deðil, ayný zamanda da ciddi
    bir suçtur.
    2-
    ‘’Gen Yatýrým Holding’ in Bilançosu standart dýþý, rakamlar makyajlý, kar rakamý hormonlu, piyasa deðeri
    þiþmiþ’’ ifadeleri kullanýlmaktadýr;
    Halka açýk firmalar ve iþtirakleri, Sermaye Piyasasý Kurulu’ nun çeþitli aþamalardan geçirdikten sonra
    yetkilendirdiði ve onayladýðý, yeterlilik verdiði, bu baðlamda saygýnlýk kazanmýþ birçok Baðýmsýz Denetim
    Kuruluþlarýndan birisi tarafýndan, denetlenmek zorundadýr.
    Gen Yatýrým Holding A.Þ. ve bünyesinde ki Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Þ. de dahil tüm iþtirakleri
    bu kurumlar tarafýndan incelenmiþ ve denetlenmiþtir.
    Site sahipleri ve haberleri yapanlar, bu haber ve söylemleriyle, gerek Sermaye Piyasalarý Kurulu'nu gerekse
    Sermaye Piyasalarý Kurulu’ nun yetki ve onay verdiði kurumlarý hedef almýþ ve onlarý zan altýna sokmuþtur.
    Þirketlerimizin tüm hesaplarý TTK, VUK ve UFRS kurallarýna göre sürekli denetlenmektedir ve tüm kayýtlarýmýz
    yetkili otoritelerin her zaman denetimine açýktýr.

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ‘’Kambiyo gelirleri ve Kambiyo giderleri oldukça yüksek meblaðlardadýr ifadesi kullanýlmaktadýr’’
    Kendilerini borsa ve mali piyasalarýn uzamaný gören, internet site ve yayýncýlarý, firmamýzý incelemiþ olsalardý,
    tüm satýn almalarýnýn ve tüm satýþlarýnýn döviz cinsiyle yapýlmýþ olduðunu göreceklerdi ve eðer bizimle birlikte
    Türkiye de yaþýyorlarsa, 2013 yýlýnda dövizin nereden nereye geldiðini de biliyor olacaklardý ve bu döviz geliri
    ile döviz giderinin de ne kadar normal bir durum olduðunu, gelir ve giderin ise birbirine mahsup edildiðinde
    aradaki rakamýn, bu ciro ve bu kadar yükselmiþ döviz kuru için ne kadar normal olduðunun farkýna
    varacaklardý.
    4-
    ‘’Þirket borç bataðýnda, hisseler %1300 primli ifadesi kullanýlmaktadýr’’
    Aslýnda tüm açýklamalarýmýzda belirttiðimiz gibi, hesap kitap ve teknik bilgi eksikliði olduðu aþikar olan
    internet sitesi sahipleri ve haber yapýcýlarý eðer konsolide edilmiþ rakamlardan sonra, çok basit hesaplanmasý
    mümkün olan, olmasý gereken þirket defter deðeri hesaplamasýný yapmýþ olsalardý, hissenin borsa da iþlem
    gören fiyatýyla defter deðeri arasýndaki farký algýlayabilirlerdi, hisselerimize sihirli bir çubuk deðmediðini görür
    ve hisselerimize yatýrým yapmaya devam eden yatýrýmcýlarýmýzý da bu þekilde aþaðýlamaz ve bu þekilde bir bilgi
    vererek kendilerinin bilgisizliðini de ortaya koymazlardý.
    5-
    ‘’Uzmanlar, Þirketin 2012 yýlýnda ticari alacaklarý 200.000.-TL seviyesindeyken, 2013 yýlýnda 373.000.000.-TL
    ye çýkmýþ olduðunu söylemektedir ifadesi kullanýlmaktadýr’’
    Haberde, kendilerinin de ifade ettiði ve kabul ettiði gibi þirket, 2012 yýlýnda ve 2013 yýlýnýn firmamýz
    tarafýndan satýn alýndýðý döneme kadar esasen faaliyeti olmayan bir durumdayken, satýn aldýktan belli bir süre
    sonra ise, sektörünün en büyükleri olan;
    Türkiye’nin Pazar lideri ve Dünyanýn 7. Sýrasýnda yer alan, tek çatý altýnda ise Dünyanýn en büyük jeneratör
    fabrikasý olan GENPOWER, Türkiye de Pazar lideri olan ve Avrupa’nýn en büyük sac üretim tesisleri olan
    POLÝSAC, ÝZPOL ve PIRIL firmalarý GEN YATIRIM HOLDÝNG A.Þ. bünyesine katýlmýþtýr ve toplamda
    1.000.000.000.-TL (Yeni para birimiyle Bir Milyar, eski para birimiyle Bir Katrilyon) ciroya sahip hale gelmiþtir.
    Eðer gerçekten iþten anlayan kiþiler tarafýndan incelenmiþ olsaydý, hiçbir faaliyeti olmayan bir þirket,
    tarafýmýzdan satýn alýndýktan sonra ne hale gelmiþ çok rahat görülebilirdi

8. ‘’Müjdat USLU, Genpower Jeneratör A.Þ. de bulunan þahsýna ait hisseleri nominal deðerden, yani
    114.600.000.-TL bedel ile GEN Yatýrým Holding A.Þ. ye devir etmiþtir ifadeleri kullanýlmaktadýr.’’
    Bu konu doðrudur, aslýnda sadece Genpower Jeneratör A.Þ. deðil, gene Müjdat Uslu’ nun sahibi olduðu
    Polisac, Ýzpol, Pýrýl firmalarý da nominal deðerlerle Gen Yatýrým Holding A.Þ. ye devir edilmiþtir.
    Aslýnda, elimizde Genpower, Polisac, Ýzpol, Pýrýl için Sermaye Piyasalarý Kurulu’ nun onay verdiði ve
    yetkilendirdiði kuruluþlardan alýnmýþ olan, Öz Kaynak, INA ve Piyasa Çarpanlarýna göre yapýlmýþ olan
    deðerleme raporlarý mevcutken ve bu deðerlerin nominal deðerin kat, kat üzerinde olduðunu biliyorken,
    belgelemiþken ,belki de hiç kimsenin yapmayacaðý bir þeyi yapmýþ ve Gen Yatýrým Holding A.Þ.'nin küçük
    yatýrýmcýsýna büyük bir jest yapmýþ ve ciddi bir kar saðlamýþýzdýr, bunu da aslýnda bilgi ve biraz mali
    piyasalardan anlayan birileri dikkatle incelemiþ olsaydý anlardý.
    7-
    ‘’Raporun bazý yerlerinde, kelime hatalarý var ifadesi kullanýlmaktadýr’’
    Herkesin bildiði üzere, Baðýmsýz Denetim firmalarý, rapor sunma süresinin Mart ayý olmasýndan dolayý oldukça
    yoðun bir dönem yaþadýlar ve bizim þirketimiz gibi 4 büyük iþtiraki olan ve hepsi baðýmsýz denetimden geçen
    ve bu sayfalar dolusu denetim raporlarýnýn okunarak tekrardan konsolide halinde tek bir rapor düzenlenmesi
    iþlemi sýrasýnda ufak tefek kelime hatalarý olabilir, olacaktýr da, bu ne bizimle birlikte bir ilktir, nede son
    olacaktýr. Normal karþýlanacak seviyede hatalarýn bile ortaya dökülmeye çalýþýlmasý , birinin oturup açýk
    aramak adýna yaptýðý bir çalýþmadan öteye gitmemektedir.
    8-
    ‘’Bir yatýrým kuruluþunun gözaltý pazarlardaki hisselerden uzak durun ifadeleri kullanýlmaktadýr’’
    Eðer halka açýk bir firmanýn faaliyet alaný yoksa, bu þirket gözaltý pazarýnda iþlem görür, yani bir þirketin
    gözaltý pazarýnda olmasý o þirketin þaibeli olduðu anlamýna gelmemektedir.
    GEN Yatýrým Holding A.Þ. biz satýn aldýðýmýzda hiçbir faaliyeti olmadýðýndan dolayý gözaltý pazarýndaydý,
    Türkiye’ nin en güzide ve dev iþletmeleri , þirketin iþtiraki ve baðlý ortaklýðý olduktan sonra gerekli mercilere
    gözaltý pazarýndan çýkarýlmasý için baþvurularýmýz yapýlmýþtýr ve istedikleri belgelerin tamamý kendilerine

Sayfa 360/470 ÝlkÝlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •