Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 40/470 ÝlkÝlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 313 - 320 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

Borsamýz Pay Piyasasý Yakýn izleme Pazarý'nda iþlem gören ve Borsa Genel Müdürlüðü tarafýndan 27/04/2017 tarihinde seans öncesinde geçici olarak iþleme kapatýlan Gen Yatýrým Holding A.Þ. (GENYH.E) paylarý ile ilgili olarak Borsamýz Yönetim Kurulunun 26/04/2017 tarihli toplantýsýnda alýnan karar uyarýnca

A. KAP'ta yayýmlanmýþ olan 2016 yýl sonu finansal tablolarýnda özkaynaklarýnýn negatif olmasý sebebiyle Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin birinci fýkrasýnýn "KAP'ta yayýmlanan son yýllýk bilançosunda, SPK'nýn ilgili düzenlemelerine göre sermayesinin tamamýný kaybeden ortaklýklardan, varsa sermaye artýrýmý/azaltýmý ile ilgili sürecin saklý kalmasý kaydýyla, aktiflerin rayiç deðerlerle yeniden deðerlenmesi sonrasýnda sermayenin tamamýnýn kaybýnýn devam ettiðinin anlaþýlmasý veya bu kapsamda yeniden deðerleme yapýlmamasý" þeklindeki (f) bendi ile

B. Finansal ve ticari borçlarý ile vergi, SGK primi vb. ve personel borçlarýný vadesinde ödeyememesi ve hakkýnda takipler baþlatýlmýþ olmasý sebebi ile Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin birinci fýkrasýnýn "Ortaklýðýn faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sýkýntýsýna düþmüþ olmasý" þeklindeki (d) bendi kapsamýnda

Ýlgili þirketin paylarý 27/04/2017 tarihinden itibaren Borsa kotundan çýkarýlmýþtýr.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. kardeþim özsermayesi negatif bir dünya hisse var....dalga mý geçiyorsunuz

Alýntý Originally Posted by rallici89 Yazýyý Oku
    Hani yüzde 17 hisseler vardý rahattýn onlarda rahattý Murat DOÐAN þimdi dahada uðramaz buraya þirketin adamý biz holding de ayný seneryoyu yaþadýk burda pompaladýnýz millete ümidi bunca kiþinin vebali ile yaþayýn inþ. Ömür boyu.

D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Murat Doðan Genyh hissedarý kimseye hisse aldýrmadým tam tersine inandýðým davamýn peþinden gittim þirketin halen hissedarýyým mkk çýktýmý gerek duyarsam mahkeme kararýndan sonra burda yayýnlamaya hazýrým . Þirketin adamý diyorlar ya bana o diyen þahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarýna baksýn þirket Hakký'nda ne demiþim gitsin SPK raporuna baksýn ne talep etmiþim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararýný beklemeden kottan atmalarý biz yatýrýmcýlara saygýsýzlýk yapýlmýþtýr . Yarýn mahkemede hakim derse þirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Þirketin iðleþtirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldýðý bu kararla kime Nasýl bir açýklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamýnda hazýrlanacak ara bilanço ve bilir kiþi raporlarýný görmek lazýmdý . Bu karar adalete saygýsýzlýktýr . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracaðým SPK yazdýðým yazýnýn cevabý gelince bende yargýya gideceðim . YTD Allah ým sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sýðýnýr senden yardým diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatýnda hesap sorulmasýný senden niyaz ederim .

4. kot dýþýna ittiler bunu daha önce karar vermiþler 26 nisanda düþün 1 hafta açýklama yapmadýlar niye borsadan soðutmamak için insanlarý her keze çaðrý yapýyorum borsayý býrakýn ve bir daha borsanýn b sine bile girmeyin benden size bir öðüt olsun ben baþtan ta yazmýþtým borsa küçük yatýrýmcýyý düþünmüyor diye yine ayný deðiþen bir þey yok 10 mayýs ta mahkeme beklenmeden bu karar alýnmasý ve ayrýca gönderilecek 3 aylýk bilançolarýn beklenmeden yine böyle bir karar alýnmasý bize ve millete yapýlan saygýsýzlýk týr lanet olsun borsaya

5. Diðeri geçici olarak çýkarýlmýþtý bu tamamen çýkarýldý sanýrým. Hakettik umut ettikte hýrsýzla ortakmý olunurdu olduk iþte bizi mahkeme falanda kurtarmaz bu herþeyi halletmiþtir ortada satýlacak birþey bile kalmamýþtýr.

6.  Alýntý Originally Posted by DEEPÝMPECT Yazýyý Oku
    Diðeri geçici olarak çýkarýlmýþtý bu tamamen çýkarýldý sanýrým. Hakettik umut ettikte hýrsýzla ortakmý olunurdu olduk iþte bizi mahkeme falanda kurtarmaz bu herþeyi halletmiþtir ortada satýlacak birþey bile kalmamýþtýr.
    diðeri de kot dýþýnda buda zaten diðerinin sahibi bu yani ikiside borsadan þutlandý

7. Paylarý Borsamýzýn Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem gören Genpower Holding A.Þ. (Þirket) ile ilgili olarak Borsamýz tarafýndan 01/12/2016 tarihinde, Borsanýn 30/11/2015 tarihli duyurusu ile faal hale gelmesi için 30/11/2016 tarihine kadar süre verilen Þirketin, 30/11/2016 tarihi itibarýyla gayri faal olduðu anlaþýldýðýndan, Kotasyon Yönergesi'nin 23/1-c maddesi kapsamýnda Þirket paylarýnýn Borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.

zaten gen power holding in faliyet alaný gen yatýrým ýn gen powe jenaratör ün düzlüðe çýkmasý ile ilgili bir alt yapýsýna ham madde saðlayan bir fabrikasý vardý onu da ankaraya taþýmýþtý gen power jenaratör ün bulunduðu yere yani þu anda ikiside ayný durumdalar eþitlendiler

8.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Ben Murat Doðan Genyh hissedarý kimseye hisse aldýrmadým tam tersine inandýðým davamýn peþinden gittim þirketin halen hissedarýyým mkk çýktýmý gerek duyarsam mahkeme kararýndan sonra burda yayýnlamaya hazýrým . Þirketin adamý diyorlar ya bana o diyen þahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarýna baksýn þirket Hakký'nda ne demiþim gitsin SPK raporuna baksýn ne talep etmiþim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararýný beklemeden kottan atmalarý biz yatýrýmcýlara saygýsýzlýk yapýlmýþtýr . Yarýn mahkemede hakim derse þirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Þirketin iðleþtirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldýðý bu kararla kime Nasýl bir açýklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamýnda hazýrlanacak ara bilanço ve bilir kiþi raporlarýný görmek lazýmdý . Bu karar adalete saygýsýzlýktýr . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracaðým SPK yazdýðým yazýnýn cevabý gelince bende yargýya gideceðim . YTD Allah ým sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sýðýnýr senden yardým diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatýnda hesap sorulmasýný senden niyaz ederim .
    ben de sn. murat doðan .sn. meteak , sn .iberata ,sn.deepimpect, sn. mesud gibi ve ismini sayamadýðým buradaki eski ve yeni üyeler , buraya üye olmayan tüm yatýrýmcýlar gibi bist 'in bize haksýzlýk yaptýðýný düþünüyorum. var iken Ne þirketler (-) özsermaye ile hala bistte iþlem görüyorlar, bizim daha 4 ay olmuþ ya da 1 yýl olmuþ ,önümüzde bir mahkeme , bir bilanço ve rapor beklenirken ve en önemlisi fabrika çalýþýrken kottan çýkarýlýyoruz. Ýnanýn çok üzüldüm.

yatýrým tavsiyesi deðildir..

Sayfa 40/470 ÝlkÝlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •