Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 90/470 ÝlkÝlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 713 - 720 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. þirketimiz yönetim kurulu toplanarak aþaðýdaki kararlarý almýþlardýr.

þirketimiz sermayesinin yüzde 1050 bedelli artýrýlmasýna,ve sermayenin 115 milyona çýkarýlmasýna,

pay sahiplerimizin, pek sevdikleri genyatýrým hisselerinden almalarýna engel olmamak adýna, rüçhan haklarýnýn sýnýrlanmamasýna,

bedelli artýrýma katýlacak pay sahiplerimizin 1 lot, 1 tl den, ellerindeki hisse miktarýnýn 10 misli hisse almasýna

alýnmayan ve rüçhan haklarý kullanýlmayan hisselerin, þirketimiz yönetim kurulu baþkaný müjdat kardeþinize, 1 tl den satýlmasýna,

müjdat kardeþinizin zaten vadesi gelmiþ 104 milyon alacaðý olduðundan, alacaðý hisselere karþýlýk þirkete 5 kuruþ ödemesine gerek olmadýðýna,

bu þahane sermaye artýrýmý sonrasýnda, gen yatýrýmýn , genpowerdaki , pay sahipliði oranýnýn bir anda, yüzde 9 a inmesine ,

karar verilmiþtir.

ben müjdat kardeþimin yerinde olsam , aynýsýný yaparým. the end.........

Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    þirketimiz yönetim kurulu toplanarak aþaðýdaki kararlarý almýþlardýr.

þirketimiz sermayesinin yüzde 1050 bedelli artýrýlmasýna,ve sermayenin 115 milyona çýkarýlmasýna,

pay sahiplerimizin, pek sevdikleri genyatýrým hisselerinden almalarýna engel olmamak adýna, rüçhan haklarýnýn sýnýrlanmamasýna,

bedelli artýrýma katýlacak pay sahiplerimizin 1 lot, 1 tl den, ellerindeki hisse miktarýnýn 10 misli hisse almasýna

alýnmayan ve rüçhan haklarý kullanýlmayan hisselerin, þirketimiz yönetim kurulu baþkaný müjdat kardeþinize, 1 tl den satýlmasýna,

müjdat kardeþinizin zaten vadesi gelmiþ 104 milyon alacaðý olduðundan, alacaðý hisselere karþýlýk þirkete 5 kuruþ ödemesine gerek olmadýðýna,

bu þahane sermaye artýrýmý sonrasýnda, gen yatýrýmýn , genpowerdaki , pay sahipliði oranýnýn bir anda, yüzde 9 a inmesine ,

karar verilmiþtir.

sayýn Deniz müjdat zaten bu dediðini yapacak ... ve kimsede hisse almayacak senin dediðin anlattýðýn gibi filmi sonlandýracak... bu anlattýðýna bende inanýyorum... biz yatýrýmcýlarýn en büyük hatasý bizim olmayan jeneratöre bizim gibi davranarak hikayeye ortak olduk. ödenmiþ 10.000.000 sermayemizin esas sözleþmenin 5 maddesi gereði nitelikli olarak dolandýrýldýk . yine senin anlattýðýn gibi nitelikli olarak böyle bir senaryoyu ondan bekliyorum en azýndan genpower jeneratörün gerçek deðerinin % 9 en azýndan bizim olur.. ytd
    Son düzenleme : Murat DOÐAN; 12-08-2017 saat: 01:04. Sebep: imla
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

o %9 UN KENDÝ ÝÇÝNDE %70 Ý YÝNE MÜJDATIN OLACAK... ONUN ÝÇÝN MÜJDATIN GEN YATIRIM ÝLE ÝLGÝLÝ SORUNU YOK . BÝZÝM SONUMUZ BELLÝ GENEL KURULU YAPIP MÜJDATIN A GRUBU HÝSSELERÝNÝ YENÝ TTK GÖRE BELÝRLENÝRSE ÝÞTE O ZAMANSAYIN ULU VE SAYIN RIZANIN HÝSSELERÝ YÖNETÝME GÝRE BÝLMEK ÝÇÝN ÝÞE YARAR YTD ... ÝYÝ GECELER..
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

4. MADDE 360- (1) Esas sözleþmede öngörülmek þartý ile, belirli pay gruplarýna, özellik ve nitelikleriyle belirli bir grupoluþturan pay sahiplerine ve azlýða yönetim kurulunda temsil edilme hakký tanýnabilir. Bu amaçla, yönetim kurulu üyelerinin, belirli bir grup oluþturan pay sahipleri, belirli pay gruplarý ve azlýk arasýndan seçileceði esas sözleþmede öngörülebileceði gibi, esas sözleþmede yönetim kurulu üyeliði için aday önerme hakký da tanýnabilir. Genel kurul tarafýndan yönetim kurulu üyeliðine önerilen adayýn veya hakkýn tanýndýðý gruba ve azlýða mensup adayýn haklý bir sebep bulunmadýðý takdirde üye seçilmesi zorunludur. Bu þekilde tanýnacak temsil edilme hakký, halka açýk anonim þirketlerde yönetim kurulu üye sayýsýnýn yarýsýný aþamaz. Baðýmsýz yönetim kurulu üyelerine iliþkin düzenlemeler saklýdýr.

genyatýrým esas sözleþmesi, an itibarý ile, yeni ttk ile uyumlu zaten.

2013 senesinden beri hemde.

müjdat kardeþimin, hisse baþýna 1 milyon oy hakký yok.

adam bakmýþki, yeni ttk, oy sayýsýný 15 ile sýnýrlýyo, oda gitmiþ esas sözleþmeyi deðiþmiþ.

a grubu hissedarlar, yönetimin yarýsýný seçer diye. kalan yarýsýnýda b grubu hissedarlar seçer.

yüzde 70 i, müjdatýn kontrolunde olan hisselerin ( senin hesabýna göre, ve büyük ihtimallede doðru bu oran), yüzde 16 lýk mesut kemal ulu, rýza dinçer bloðuna karþý halen ezici üstünlüðü var.

5.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    þirketimiz yönetim kurulu toplanarak aþaðýdaki kararlarý almýþlardýr.

karar verilmiþtir.

bu dediginiz isler oyle mi oluyor gercekten? bana cok sacma geldi soyledikleriniz bedelli hisse fiyati adam 1 tl den istiyorum diye spk 1 tl den mi verir? þirketin maddi varlik degeri borcu zarti.zurtu hesaba katilip bir deger belirlenmezmi? soylediklerini cok sacma. boyle bir seye spk asla izin vermez.. ytd.

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ben oy baþý 1 milyon sanýyodum ve eski mesajlarýmda da öyle yazýyodum. adam o kadar rahatki, 2016 yýlýna kadar kap taki , þirket formunda bile oy baþý 1 milyon yazýyodu.

7.  Alýntý Originally Posted by manyax Yazýyý Oku
    bu dediginiz isler oyle mi oluyor gercekten? bana cok sacma geldi soyledikleriniz bedelli hisse fiyati adam 1 tl den istiyorum diye spk 1 tl den mi verir? þirketin maddi varlik degeri borcu zarti.zurtu hesaba katilip bir deger belirlenmezmi? soylediklerini cok sacma. boyle bir seye spk asla izin vermez.. ytd.

sermaye artýrýmlarýnda 1 lot, 1 tl den aþaðý olamaz. zaten en son 40 kuruþtan alýnýp satýlan hisseye, 1 tl lik fiyatla müjdat kardeþime kitlenmesinde, diðer hissedarlarýn hiç bi zararý yok ki, mantýken.

olursa tahsisli olacak zaten, vadesi gelmiþ alacaklara tahsisli yapýlýr.

8. bu s...lerin yüzünden 2 senedir borsa yi biraktim. konuyla alakali pek bi bilgim yok artik. ama boyle bir artririma spk nin onay verecegini dusunmuyorum. birde d grubunda bedelli hisse si olanlara acik olmuyor hatýrladýðým kadarýyla. belirlenen miktar topluca kisi veya kisilerr direk satiliyor. bu arada genpower asia sahibi hala müjdat uslumudur veya daha once satildimi.? eger mukdatinsa neden gayrimenkullerde yer almiyor. ytd.

Sayfa 90/470 ÝlkÝlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •