Originally Posted by
deniz4837
þirketimiz yönetim kurulu toplanarak aþaðýdaki kararlarý almýþlardýr.
þirketimiz sermayesinin yüzde 1050 bedelli artýrýlmasýna,ve sermayenin 115 milyona çýkarýlmasýna,
pay sahiplerimizin, pek sevdikleri genyatýrým hisselerinden almalarýna engel olmamak adýna, rüçhan haklarýnýn sýnýrlanmamasýna,
bedelli artýrýma katýlacak pay sahiplerimizin 1 lot, 1 tl den, ellerindeki hisse miktarýnýn 10 misli hisse almasýna
alýnmayan ve rüçhan haklarý kullanýlmayan hisselerin, þirketimiz yönetim kurulu baþkaný müjdat kardeþinize, 1 tl den satýlmasýna,
müjdat kardeþinizin zaten vadesi gelmiþ 104 milyon alacaðý olduðundan, alacaðý hisselere karþýlýk þirkete 5 kuruþ ödemesine gerek olmadýðýna,
bu þahane sermaye artýrýmý sonrasýnda, gen yatýrýmýn , genpowerdaki , pay sahipliði oranýnýn bir anda, yüzde 9 a inmesine ,
karar verilmiþtir.
ben müjdat kardeþimin yerinde olsam , aynýsýný yaparým. the end.........
sayýn Deniz müjdat zaten bu dediðini yapacak ... ve kimsede hisse almayacak senin dediðin anlattýðýn gibi filmi sonlandýracak... bu anlattýðýna bende inanýyorum... biz yatýrýmcýlarýn en büyük hatasý bizim olmayan jeneratöre bizim gibi davranarak hikayeye ortak olduk. ödenmiþ 10.000.000 sermayemizin esas sözleþmenin 5 maddesi gereði nitelikli olarak dolandýrýldýk . yine senin anlattýðýn gibi nitelikli olarak böyle bir senaryoyu ondan bekliyorum en azýndan genpower jeneratörün gerçek deðerinin % 9 en azýndan bizim olur.. ytd
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 12-08-2017 saat: 01:04.
Sebep: imla
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri