Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 91/470 ÝlkÝlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 721 - 728 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

11/04/2016 tarihli Gayrimenkul Deðerlendirme Þirketi Kalme Kurumsal GAYRÝ mENKUL dEÐERLEME þÝRKETÝ ÞÝRKETÝN GAYRÝ MENKULLERÝNÝ 57.155.000 MÝLYON OLARAK RAPORLADI... BENÝM ARAÞTIRMALARIM ÖYLE DEMÝYOR... 1836 ADA 4 VE 5 PARSELDEKÝ ARSALAR SADECE 40.000.000 MÝLYONUN ÜZERÝNDE BU ARSALAR KASITLI OLARAK 12 MÝLYON GÖSTERÝLMEKTE... BENÝM ARAÞTIRMALARIM TOPLAMDAGAYRÝ MENKULLERVE VÝLLALAR VE FABRÝKA ARSASI TOPLAM EDERÝ 125.000.000 TL DÝR. SON 3 YILLIK SATIÞ ORTALAMASI 342 MÝLYON OLAN ÞÝRKETÝN SON HALÝ BU .... SON 3 YILLIK KAR ORTALAMASI 87.000.000 MÝLYON OLAN ÞÝRKET ÝN UÐRAÞTIÐI ÝÞLERE BAK... BEKLEYÝP GÖRECEÐÝZ HERKESE ÝYÝ GECELER... YTD
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    kýsa ve net bi þekilde söylemek gerekirse.

gen yatýrýma dava açmak için hisseye ihtiyacým var. uygun fiyata hisse satmak isteyen arkadaþ varsa, özelden ulaþabilir.
    sayýn deniz elimde satýlýk 28.000lot var size 0,75 kuruþtan verebilirim.

3.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    sayýn Deniz 60 gün önce sayýn Mesut Kemal ULU ile görüþmenizi biliyorum... mesut kemal ulunun 1 milyon lotu yetmedimi buraya 0,10 kuruþa hisse toplamaya geldin. mahkemeye müdahil olmak kolay ben sana istediðin hisseyi tedarik ediyim gönderiyim gel duruþmaya ne yapmak istiyorsan yap... herkes görsün diplomasýz avkat denizin neler yaptýðýný...ytd
    cevap verecektin onu bekliyorum Murat Doðan....

hukuki bilgime laf ediyosun......gen yatýrýmýn esas sözleþmesini, yeni ttk uyumlu hale getirceðim diyosun, o zaman her þey çözülecek diyosun........

sana " zaten esas sözleþme yeni ttk uyumlu " deyince de, arsa villa saymaya baþlýyosun.......

sanki size arsa villa veren varmýþ gibi.....

mahkemede, senin araþtýrmalarýn geçmez bu arada, gayrýmenkul deðerleme þirketi kaç para derse o geçer......

4. baþta size yardým ettik , siz ne yaptýnýz peki........durumu paraya çevirmek için......

saçma sapan bi grup kurup, sermaye piyasa faaliyetinde bulundunuz, orda hisse alýp sattýnýz, milletin elinde kaç lot var onun listesini topladýnýz, para toplamaya çalýþtýnýz, 50 bin lira avukat parasý toplamaya çalýþtýnýz.....

gruba girmak için þartlarýnýz çok muhteþemdi......

yatýrým hesabý özeti, öðrendiklerinizi açýklamama için, yemin ve ant içme merasimi, ( teknolojinin son imkanlarýndan faydalanarak mail ve internt yoluyla).....

Sayýn Deniz hiçkimsede para almadýk 1 TL bile istemedim tüm süreçte harcanan 2.545 TL yi Kendim karþýladým . Sen baþta bana mesaj attýn kardeþ bu dava hepimizin davasý ne gerekli ise bende yardým ediyim dedin sonra para istedin kýsaca sözünde durmadýn Deniz bey !!!!!!!!!!!

6.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Sayýn Deniz hiçkimsede para almadýk 1 TL bile istemedim tüm süreçte harcanan 2.545 TL yi Kendim karþýladým . Sen baþta bana mesaj attýn kardeþ bu dava hepimizin davasý ne gerekli ise bende yardým ediyim dedin sonra para istedin kýsaca sözünde durmadýn Deniz bey !!!!!!!!!!!
    1- burda peydah oldun ve þirketin bahçesinde bmw, mersedes dolanýyo, yabancý ortak haberi çok yakýn dedin.

2- sonrasýnda burda yazan, hukuktan anlayan tek insan olduðum için, benden tel no istedin.

3- yolda otobanda giderken, bir cuma akþamý, beni aradýn ve tanýþtýn.

4- ayný hafta sonu yalvar yakar, bana dilekçe yazdýrdýn. ayný gün gece defalarca arayarak.

5- dilekçeni yazdým yolladým ve idare mahkemesinde dava açmanýz gerektiðini söyledim... dilekçeyide burda paylaþtým zaten.. hangi biriniz bana para yolladý..... ve iþin ekstra enteresan tarafý, bende hisse bile olmadýðýný beyan ettim.

6- o dilekçe ve benden telefondan duyduðun bi kaç þeyi, buralarda paylaþarak, benim bilgimle saygýnlýk görmeye baþladýn.

7- insanlara yalan yanlýþ bilgiler verdin ( gen gayrýmenkul un 30 milyon deðerinde ARSASI OLDUÐU GÝBÝ)

8- bende o bilgi üzerine, kottan çýkarsanýz çýkýn, nasýlsa 30 milyonluk arsa hisse baþý 3 lira eder, jeneartörün lafý bile olmaz dedim.

9- sonrasýnda " yanlýþ bakmýþýz, aslýnda arsamýz YOKMUÞ " dedin.

10- bende sana " jeneratör fabrikasýný tarihin derinliklerine gömecek o bilgiyi VERMEDÝM"

11- TEK CÜMLE, jeneratör iflas davasýný bitirir.... BELGE, DAVA DOSYASINDA MEVCUT...

12- jeneratörün iflas etmesi, gen yatýrýmýn iþine gelmez,

13- senin kim olduðunu merak ettim ve geyik muhabbeti yapmaya baþladým sonrasýnda.

14- 29 ekim 2016 tarihinde, hisse net sayfasýnda , MANÜPÝLASYONUN KATMERLÝSÝNÝ YAPAN arog adlý kiþinin sen olduðuna emin olunca da, senle irtibatý kestim...

15- meþhur watsup grubunuza katýlmam için davette bulundun, üstelik benden YEMÝN MERASÝMÝ bile istemedin.

16- ben olmadan , yapabileceðin tek þey, havadan para kazanmak olduðundan, WATSUP GRUBUNDA, izinsiz sermaye piyasasý faaliyetinde bulundun....

17- gün içi alýcý- satýcý miktarýný, paylaþarak, gayrý resmi "gen yatýrým tahtasý" oluþturdun.

18- sonrasýnda, hissedarlara 50 bin lira gibi para toplamalarý karþýlýðýnda, dava açýlacaðýný teklif ettin.

19- BENSE SENÝ UZAKTAN ÝZLEDÝM....... SUÞ TEÞKÝL EDEN EYLEMLERDE BULUNMAM, BULUNANLARLA DA MUHATTAP OLMAM.

20- sonrasýnda gelip yine burda, kendine yeni avlar aramaya baþladýn......

21- AL ELÝNDEKÝ MEÞHUR GEN POWER DAVA DOSYASINI VE UZA........gen yatýrýmýn davasý ile hiç bi ilgisi yok o dosyanýn.....

22- paradan daha çok sevdiðim bir þeye örnek vermek gerekirse, manevi haz dýr..... yenilemeyeeni yenmek, dokunulamayana dokunmaktýr. ve MÜJDAT USLU yu yenmek bana haz verir.......

23- elimde hisse yok, dava açmaya sebebim yok......ama nasýl yeneceðimi biliyorum ( yüzde 99). geldik þurda sembolik hisse istedik, DELÝRDÝN...

24- sen kimsin ki, bana bi kaç lot hisse verip, ANKARA YA ÇAÐIRIYOSUN.. gelip genpower ý batýrmamýn diðer hissedarlara ne faydasý var......

25- MÜJDAT kardeþime, dava AÇAMAYACAK TEK KÝÞÝ SENSÝN ÞU ANDA. gittin davada " müjdat baba, çok dürüst bi adamdýr, bizi ekonomik kriz bu hale soktu " demiþsin...

7. 23 . madde yanlýþ olmuþ

elimde hisse yok , hissedar olmadýðýmdan dolayý dava açmaya yetkim yok....( usul kanunu derki: KENDÝ davasýný açma kabiliyeti olan herkes, kendi davasýný açabilir ve takip eder.....

kendi davasýný tekip edemeyecek durumda olanlara ise hakim" git kendine bi avukat tut ya da adli yardým al" der. duruþmada saçmalamasýn diye.. dilekçesini düzeltmesi için iþleme bile koymaz...

genpower duruþmasýnýn celselerinde gelip" bi öyle, bi böyle diyene" ise hiç bi þey demez. nasýlsa sonuca etkisi yok diye..

8.  Alýntý Originally Posted by apsuvahamza Yazýyý Oku
    sayýn deniz elimde satýlýk 28.000lot var size 0,75 kuruþtan verebilirim.
    teþekkür ederim hamza bey. elimde o kadar nakit yok, gen yatýrým zaten bi ara bi saat 75 kuruþ gördü, o da arog ve çtesinin manüpilasyonu sayesinde.

elinizdeki hissenin, neye sahip olduðu meçhul. göründüðü kadarýyla masa ve sandalyesi bile yok.......

5 tane iþtirakinden sadece genpower diþe dokunur, o da borca batýk durumda.. belki kota dönerse, borsada iþlem görürse, tekrardan alýnýp satýlabilir.

hissenin tek talibi þu an benim .....

bir þekilde müjdat kardeþimle, muhattap olabilmek için....müjdat kardeþimle tanýþmak için 75 kuruþ vermek, benim gibi aptal bi yatýrýmcýnýn bile YAPMAYACAÐI bi hatadýr.

Sayfa 91/470 ÝlkÝlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •