Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 19/777 lklk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 145 - 152 aras.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alnt Originally Posted by gundwane Yazy Oku
    TR zerinden forex yasakland.
    Yabanc forex sitelerine eriim engellendi.

50.000 tl alt limi getirildi..

Benim bildiim bu..

Haa sen forex gibi milisaniyelik bir ie vpn kullanarak araya ayr bi server sokarak girerim oradan adresleme yaparm diyorsan senin bilecein i..

Onun dnda londra da tabikide forex oynayabilirsin..Karna TCMB n alarak..
    Kar bacak o nk..

Haaa tl shortlamak iinde tl bulmalsn bir yerlerden..
    ya GUND, adam olan fx ci zaten TRY paritelerinde taklmaz.tcmb bu durumda d kapnn mandal oluyor. londray gznde kltme iler genelde oradan dnyor. forex burada kstlanmadan nce babalar zaten londra ve dier off shore lar zerinden oynuyordu.

2.  Alnt Originally Posted by gundwane Yazy Oku
    Hayrls bakalm

4.50 olursa vatanda para kazanr.
    ok dvizci var evremde..

Olur mu

belkide olur..

belkide olmaz..

grecez..

en son vatanda byle salam dolarize 2001 krizinden sonra oldu idi

2005 e kadar da frlayacak diye sk skya dolar tutan bulduka alan adam tanyorum ben..
    ABD nin 2002 den itibaren para saaca bariz belliyken o dnem dolar tutann akl yoktu. ben tutmadm mesela. imdi iler ters ynde gidiyor,2013 ten beri gram amadlar.byk resmi gren gryor.

3. Topic gerilerde kalm..decek dedii iin bir balk bu kadarda cezalandrlamaz ki canm..neyse bir enter tuuna bakar..

imdi gelelim esas hikayeye..en azndan benim tarafmdan gzken hikayeye..

Adamlar normalleiyor ki.. verdikleri methadonun bir ksmn kesmeye karar verdiler..mecburen..yoksa bir sre sonra piyasalarn baltay taa vurmalar kanlmazd ve sentral bankerlerce bir hoop- denilmesi gerekiyordu..imdi bunu iyicene gvercinleerek baardlar..En azndan Draghi..

Neyse bizi ilgilendiren ksm,bu aamada bizim daha hzl normalleecek olmamz.

Neden..2018 ile ilintili olarak kesilen bir miktar methadon'un EM'lere para akn azaltaca..dolaysyla bir ksm EM'nin histeri ve nbetler geirmesinin mmkn olmas..

Kendi methadonlar kendilerini bir sre daha idare etsede, gelecek sene IMF ve bir sr yardm sever kurulu EM'lerin acil servisinde bekliyor olurlarsa fazla armam..

Neyse gelelim batnn normallemesine..

Draghi gzden kasada toplantdan sonraki konumasnda byk lde zel sektr tahvili almaya devam edeceiz dedi..irket tahvili almasa ne olur peki..zombi yaratk seviyesindeki zorla yzdrlen irketler ekonominin bana bela olurda ondan..imdi sorunlu olanlar sadece irketler mi, deil tabiki..AB'de zellikle gney lkelerinde bilumum bankalarn kt kredileri var bilanolarnda..ECB taperden ksa, faizleri normalleiyorum diye arttrmaya balasa, rekeyi grebilecek bir sr banka bunlar..

zet u..2008 krizinden sonra batmas gereken irketlerin ve bankalarn batmas gerekiyordu..ancak ekonominin iine eder diye batrlamadlar..dolaysyla para havuzu sayesinde(QE'ler) u an yzmekte olan bu tr kurumlar, AB ekonomisindeki verimsizliin ba msebbibi..bol para sayesinde asset fiyatlarnn ykselmesi, yada muhtelif balonlar ekonomileri byyor gstersede, bence durum gerekte byle deil..Japonya baklmas ve anlalmas iin gzel bir rnektir bu konuda..

Sn. Gund geen ay ABD ekonomisi yzde 3 byd dedi..evet byd ama stokla byd..ancak hemen belirteyim ne kadar stokla inceleyemedim..ayrca nceki ayki saatlik cret artnn frtnalar dolaysyla gel-ge ilerden kaynaklanabileceini okumu ve belirtmitim..bu arttan dolay enflasyon artyor diye, piyasa hurra atlad rakama..neyse sonuta geen ayki (bu ay aklanan) saatlik cretler gerisin geri eski seviyesine gelmekte gecikmedi..

imdi esas sorun u ki, gelimi MB'lar iin sklatrma ilemi muhtelif ''escape velocity'' durumlarnda yaplr..imdi var m byle bir durum..yok..hedef olarak zellikle ABD iin isizlik rakamlar ve tketici enflasyonu tamam ama geride verimsizlik ve ciddi borluluk oranlar devam ediyor..

te aada ekirdek enflasyonlar:

Neyse hemen belirteyim ABD bunlarn iinde yinede en iyi durumda olan..dierlerine gre hemen tedbir alp uygulama durumlar daha hzl..fiscal tedbirler gibi..ancak AB, Japonya ve zellikle in'in bu parasal kskatan kmalar bana gre mmkn deil..bu durum tabiki global ekonominin iine etmek iin yeterli..

Yukarda yazlanlar doru/yanl kabilecek tesbitlerdir..dolaysyla YTD..

4. Zor dostum zor..alnt:

ECB in Sep-17: ''very substantial'' degree of accommodation needed
    ECB in Oct-17: ''ample''
    Praet today: ''substantial''

5. Zor dostum zor..yaknda emekli olmay planlayan in MB bakan Zhou ne demi:

Zhou wrote in an article, posted Saturday on the website of the People’s Bank of China, that the risks of China’s financial system are increasing. He described the risks as being “hidden, complex, sudden, contagious and hazardous.”

6.  Alnt Originally Posted by enki Yazy Oku
    Zor dostum zor..yaknda emekli olmay planlayan in MB bakan Zhou ne demi:
    ne ararsan var
    derde deva'dan gayr

7. Nerde bu millet, nerede bu topic sahibi..

Zor bu iler zor..Bugnk aklamaya gre ECB vadesi gelen tahvillerin 130 milyar Euro'luk ksmn tekrar alacakm..yani ortalama her ay 11 milyar Euro'luk geri alm yapacaklar..

Ne oldu imdi, 30 milyar kesinti yapp ,30 milyar Euro'luk tahvil alm yapacaklard ya..bu rakam arkadan dolanmayla aylk ort. 41 milyar Euro'ya km oldu..maallah, iyi kt..

8. Fiyat zirve yeniledii halde MACD aylk grafikte yenileyemedi..

ZAR MXN BRL RUB hepsi aldklarn nerede ise verdiler..
    Biz biz ykseiz..
    Zaten hepsi 2016 zirvesinin ok ok tesindeler..

Zarrab ii benim grdm sulanmaya balad..Ona verdim ondan aldm..Piyasalarn bekledii!!!! trde bir aklamaya gelmeyecek gibi duruyor..

Ceza kesilecek olsa bile yle 20Milyar dolarlar falan oha diyorum..TRENDHOUND un halkb topiinde de yazd gibi aktif lerin yzde 1 piyasa deerinin yzde 10 unu gemez ceza..Hesaplayn..

Dolardaki bu geveyi i faize balamak istiyorlar ama arka plannda ZARRAB davasnn fiilen bitmi olmas olabilir..
    Budur ite..aldm verdim rvet verdim u bu..

TR nin cds lerinden krdanma yok..Borsa da elale olmad olamad..

Herkes dikkatli olsun..

Dolarda 1.5 senedir bir yaygara var ama bu sre zarfnda alp da tutup da yzde 10 reel de kazanan yok..

Benim dolarlarn ylsonu maliyeti 3.77 idi ahanda dolar 3.85

Hepi topu 8 kuru karda olacaktm tutsa idim..

power daha evvel yazd maliyetim 3.82 diye..

Senelik faiz yzde 12 NET..

Hesap kitap iyi yaplmal diye dnyorum..

Dne kadar dolar almak da birbirini ezenler birden bire ortadan ekilmi gibiler..
    zerimize oyunlar oynayan BATI vaz m geti ne oldu..

Geen sene bir gaz alanlara urann alt yok burann alt imkansz diye diye 3.38 tabelada gsterdiler..

Dikkatli olunmal..

Aylk MACD onaylamad..
    Bu ay tekrardan aa dnerse aylk MACD "AY" baznda uzun ok uzun ok ok uzun sre d gelebilir..

Sayfa 19/777 lklk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •