kendisi beter olacaðýz dedi zatenben rica ettim kendisi yürü git len dedi troll dedi
adam kim gelirse gelsin dolar çýkacak diyor parti ayrýmý yok mb baðýmsýz olursa þu olursa bu olursa kontrol bende olursa falan diyede ayýrým yapmýyor üstüne de bana badem muamelesi yapýyor
![]()
Birader bu yazýyý yazmasan ben sana onlarý hiç yazmazdým.resmen beni algý operasyonu yapmakla suçluyorsun.bende tepki gösterdim doðru biraz aþýrýya kaçmýþim ama tanýmadýðýn birine algý operasyonu yapýyorsun denmez.ayiptir.kaldiki konjektur ve ülke ekonomisi çok kötü bir durum olduðumuzu gösteriyor...böyle giderse arjantinden farkýmýz kalmaz.5 nisani yaþamýþ adamim ben.ben istemezmiyim herþey güllük gulustanlik olsun..Ama deðil..ve biz bodrolular en çok zarar edenleriz.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Nasreddin Hoca gibi, ya olursa, dedik!
4.45-4.75 bandý içinde kapanýþ yaparak, 200 günlük basit hareketli ortalamayý beklerse, sene sonuna kadar bu þekilde vakit geçirebilir.
Gerçi, bu sene baþýnda, Þubat-Mart gibi, 200 günlüðe deðmesi gerekmemiþ. Ortalama fiyata iyice yaklaþýnca, fiyat direksiyonu yukarý kýrmýþ. Bu hareketin benzeri için de, sonbaharý beklemek yeterli olur gibi görünüyor.
![]()
Þimdi arkadaþlar fiziðin kanunlarý var.Misal yerçekimi kanunu,merkezkaç kuvvetinin cisimlerin hareketini etkilemesi falan.Yerçekimi kanununa göre belli bir yükseklikten býraktðýn cisim yerçekimi nedeniyle yere düþer.Düþmediyse düþüþü engelleyen aksi hareketi doðuran bir güç uygulanmýþ demektir.Ekonomi bir bilimse ki sapmalar olsa da ben bilim olduðuna inanýyorum,dolar asla düþmez mevcut dinamiklerle hep yukarý gidecek önümüzdeki bir kaç yýlda.Bu çýkýþ grafiðinde eðim nasýl olacak arada osilasyonlar nasýl ve ne zaman olacak o tartýþýlabilir ama bizim ekonomik dinamiðimizde ve FED in faiz artýrýmlarý, dolar emisyonunu azaltma planlarý falan ortadayken dolarýn yönü konusunda konuþmak manalý mý bilmiyorum.Hep yukarý hep yukarý)))))))))) Biz ne desek boþ hep yukarý.
Yer Ýmleri