Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 554/777 ÝlkÝlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,425 - 4,432 arasý.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alýntý Originally Posted by r.lucas Yazýyý Oku
    Enki Abi bu baþlýk blommberg teki akþam ekonomistlerin katýldýðý barýþ esenin sunduðu programa benziyor ...veriler,haberler ,güzel bilgiler ...lakin 6.10 6.20 den girilir mi ...net bir þey istiyoruz ..) acemisiyiz bu iþin ..
    Boþver Barýþ Esen'i..

Bu iþler zor iþler..kiþinin karakteri, o anki portföy durumu, pastörün ev hapsinden mutlu olup olmadýðý herþeye kadar deðiþir..o yüzden þudur demek zor..her zaman dolar almak zordur..mesela ben Ocakta en son 3,806'dan dolar almýþtým, sonra düþtü geldi 3,720'ye..o vakitlerde dýþarýdan gören biri, salaða bak derdi bana..ancak en büyük alýþýmý da 2016 Temmuz bayram öncesi yapmýþtým ayrý konu..ha o günlerde de biraz düþmüþtü ya, hemen belirteyim..

Þimdi sizin gecen günlerde mevduat topiðinde bir arkadaþ dolar topiðinde TA'cý dingilin biri yüzünden bir kaç ay önce dolar alamadýðýný yazmýþtý.ben þahsen o konuma düþmek istemem..

Vaktin varsa son yazýlanlara hatta daha önceleri neler yazýlmýþ çizilmiþ bu baþlýkta incelersen fikir edinebilirsin..kararý kendin ver..alacaksanda azla yetinmeyi öðren bence..

Sizin mevduat topiðine de buradan þöyle bir gönderi yapmýþtým geçenlerde..fikir versin ancak yatýrým tavsiyesi olmasýn aman..saygýlar..

Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Ahmet bey kardeþim geçen günlerde 5,8'e düþtüðünde dolarý çökertmiþtin..þimdi sabit kaldýðýnda adranelin diyorsun..

Hani diyorum, rica etsem her aklýmýza geleni baþlýða yansýtmasak..kalacaksa, bu baþlýk biraz derli toplu kalsýn, olur mu?

Þimdi mesele bu becerikli yönetimle kur aþaðý iner mi, yada ne kadar aþaðý iner..sorgulamakta fayda var..bu yüzden þu sýralar esas adranelani TL'de kalanlar yaþýyordur, deðil mi?..

Ticaret aðýrlýklý dolar endeksi Nisan'dan itibaren resmi daha net göstermiþ..

Trend devam ediyor..

Bizde maþallah dolar yükseldikçe beceri artmýþ..

Aklýmýzý baþýmýza almazsak iþimiz zor..

2. Dolar Euro karþýsýnda deðerlense/güçlense parite 1.13 lere iniyor...Bu güçsüz hali...Geçen haftadan beri yukarý gidiyor parite...1.1693...

Yanlýþ deðerlendirme...

Trend friend ise yanlýþ deðerlendirme olmaz..

Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Way, way, eur/usd 1.1658, dolayýsýyla dxy zayýf ama bizim usd/tl 6,15'te..

Birde parite 1.10 , 1.05 olsa ayvayý yiyeceðimizin resmidir..

Çok þükür ki dolar þortcularý bize çalýþýyorlar..

Yoksa ''hayaller Paris , gerçekler Somali'' , içten bile deðil..

Bravo onlara..

Çalýþýn, çalýþýn ki, sizinde zayýflýðýnýz, EM'lerle beraber cümbüþe katýldýðýnýz ortaya çýkmasýn..

Arasýra Powell'ýda yanýnýza alýn..enflasyon kopup gitmiyor felan desin..

Yada Trump arasýra deðerli dolar öldürüyor bizi desin..

Trend friend ise bu kadar bütçe açýðýna raðmen ABD 10 yýllýklarýna bakýlabilir mesela..

Yada ABD borsalarýna bakýlabilir..sadece DXY kesmeyebilir bu anlamda..

Zaten DXY kestiði anda oyun biter..Dolar hepiciðini yere sermiþ olur..

Avrupa banka endeksi derken, aþaðýda bol ve ucuz para devrinde dolara dolar demeyen dolar þortcularýnýn bir kýsmý var..Haziran ayýnda belirtmiþtik ,dolarýn güçlenmeye baþlamasý ile birlikte hisseleri ayý piyasasýna giren yani tengildiyen bankalar bunlar..dolarý(dxy yada eur/usd) kuyruðundan tutamazlar ve ellerinden kaçýrýrlarsa daha fazla tengildiyecek olanlarda muhtemelen bunlar

Mesela biz dolarý tutamadýk ve tengildedik deðil mi?..o gibi..þimdi sýra bunlarda..

Deutsche Bank, Nordea, ICBC, UniCredit, Crédit Agricole, ING, Santander, Société Générale, BNP Paribas, UBS, Agricultural Bank of China, AXA, Mitsubishi UFJ Financial Group, Bank of China, Credit Suisse and Prudential Financial.

Transatlantiði devirmeyecekleri kesin de, bakalým FED ne kadarýna izin verecek..

6. iyi guzel soyluyorsunuz da bende 4.80 den dolar faiz artisi ile dusecek diye satanlardanim . ve bir daha alamadim . dovizde ve borsada siyasi aciklamalar ile cok sert hareketler olan bir donemde terste kalma ihtimalide varken mecbur mevduatta kaldim kipirdiyamiyorum 3-5 kurus faizden geliyo cesaret yok yoksa bende paramizin doviz karsisinda eridiginin farkindayim ama adim hidir elimden gelen budur misali ne yapayim yani 6.20 den dolar mi alayim borsadan hisse mi alayim akmasada damliyor iste para da buyuk sayilir 2.5 k varmi tavsiyesi olan ?

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Boþver Barýþ Esen'i..

Bu iþler zor iþler..kiþinin karakteri, o anki portföy durumu, pastörün ev hapsinden mutlu olup olmadýðý herþeye kadar deðiþir..o yüzden þudur demek zor..her zaman dolar almak zordur..mesela ben Ocakta en son 3,806'dan dolar almýþtým, sonra düþtü geldi 3,720'ye..o vakitlerde dýþarýdan gören biri, salaða bak derdi bana..ancak en büyük alýþýmý da 2016 Temmuz bayram öncesi yapmýþtým ayrý konu..ha o günlerde de biraz düþmüþtü ya, hemen belirteyim..

Þimdi sizin gecen günlerde mevduat topiðinde bir arkadaþ dolar topiðinde TA'cý dingilin biri yüzünden bir kaç ay önce dolar alamadýðýný yazmýþtý.ben þahsen o konuma düþmek istemem..

Vaktin varsa son yazýlanlara hatta daha önceleri neler yazýlmýþ çizilmiþ bu baþlýkta incelersen fikir edinebilirsin..kararý kendin ver..alacaksanda azla yetinmeyi öðren bence..

Sizin mevduat topiðine de buradan þöyle bir gönderi yapmýþtým geçenlerde..fikir versin ancak yatýrým tavsiyesi olmasýn aman..saygýlar..
    Güzel yazý dostum..

herkesin kantarý belinde..

okuyup kendi karar verecek bu kadar net..

8.  Alýntý Originally Posted by KYN1982 Yazýyý Oku
    iyi guzel soyluyorsunuz da bende 4.80 den dolar faiz artisi ile dusecek diye satanlardanim . ve bir daha alamadim . dovizde ve borsada siyasi aciklamalar ile cok sert hareketler olan bir donemde terste kalma ihtimalide varken mecbur mevduatta kaldim kipirdiyamiyorum 3-5 kurus faizden geliyo cesaret yok yoksa bende paramizin doviz karsisinda eridiginin farkindayim ama adim hidir elimden gelen budur misali ne yapayim yani 6.20 den dolar mi alayim borsadan hisse mi alayim akmasada damliyor iste para da buyuk sayilir 2.5 k varmi tavsiyesi olan ?

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Piyasalarda hiç bir zaman en alttan alýp en yukardan satamazsýnýz. Bunu yapan adamlar ya insider ya da piyasa yapýcý ya da ona benzer birþeydir. Ve genelde de bu tip forumlarda yazmazlar yazsalar da gerçek fikirlerini yazmayýp manipülasyon amaçlý yazarlar 🙂

Her zaman Risk anlayýþýnýza baðlý olarak yatýrýmlarýnýza yön vermelisiniz.

Riski seviyorsanýz yüzde 50 hisse, yüzde 30 döviz, yüzde 20 mevduat olabilir mesela bu günlerde..

Yok ben riskin r sine bile tahammül edemem derseniz yüzde 80 mevduat yüzde 20 döviz þeklinde bir portföy olabilir, mesela..

Tabii ki asla ytd..

Sayfa 554/777 ÝlkÝlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •