Signor Vicente'nin kulaklarý çýnlasýn, piyasa yapýcý, 4.70'lerden EURO alanlara eziyet etmeye çalýþýyor da olabilir.USDTRY, 3.75 gibi kalsa, parite 1.2'ye inse, EURTRY 4.5 eder ki, sinir bozucu olabilir. Grafik aþaðýda. EURUSD'nin 1.20'den buraya yükseliþi, 9 iþ günü içinde olmuþ. Tepe formasyonu tamamlandýysa ve eðer ayný hýzda inerse, 19 Þubat'a kadar böyle devam edebilir.
Baþka bir ihtimal, eðer erken seçimin eli kulaðýnda ise, þimdiki gibi 3.73-3.81 bandýnda vakit geçiriyor olabilirler. Kimbilir?
![]()
O hoo 3.7620 lere kadar basmýþlar..
ZAR 1.2 eksi de..
Parite yeniden 1.24 yine heyecan yaptýk sanýrým..
Gund abi ne diyorsun þu görüþüme ..dolarda hareket böyle yataya sarýp 9 ay bekliyor sonra bir 40 kurus yukarý yapýyor sonra 20 kuruþ aþaðý ..bu yýlda bi 4.20 yapýp 4 le kapatýrmi sence yýl sonunu ..hoþ sen beklentiler hep tersine çalýþýr dersin ama..benim olayým þu 30 aralýkta 117.500 dolarým vardý. .opsiyonla faizle 5 martta 121.500 dolar olacak ..TL bazýnda zararým var ama dolar olarak her ay yüzde 12 arttý. Ben diyorum ki dolarla çocuk okutucam. Bu iþ faydalý mi bana ..yoksa TL ye döneyim lazým olunca mý dolar alayým ..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri