Özellikle bu borç yoðun ortamda kimsenin kimseyi batýrmaya niyetli olduðunu sanmýyorum..yoksa bu iþler o kadar zor olmaz..sadece bumerang gibi batýrmaya çalýþaný da vurur..
Geçen gün ABD hazine bakaný yaptýrýmlarla ilgili Rusya'nýn borçlarý konusunda herhangi bir yaptýrým kararý almadýk, çünki bulaþma etkisi var demiþti..
ÇÝN için hele bu iþler o kadar zor olmaz..ancak globalde finans dünyasý da altüst olur, o kadar..![]()
Gund, normal düzende benim paralarý kimse transfer edemez..ancak etse etse maaþtan ve harcamalardan eder, birikimlerden edemez..çünki tam korunma pozisyonundayým..
Dün kamu bankasýndaki dolarým dolayýsýyla MT aradý..genelde 45 gün baðlarým..en son 3,90'dan baðlýydý..telefonda 60 gün için merkezden 4 oraný aldýðýný, daha düþük vadelerde 3,90'nýn altýna inilebileceðinden bahsetti..bende 60 gün baðladým..
Þimdi normalde 60 gün ne kadar uzundur bilemem ama bankalar uzunda genelde dolara yüksek faiz vermez diye biliyorum(yanlýþ olabilirim)..bir ikincisi yine normalde her vade dönüþü ben bankayý, hatta bir kaç MT telefonla arardým, ama kimse açmazdý..bu safer sabahýn köründe aradýlar..þimdi düþünüyorum da bayram deðil seyran deðil eniþtem beni niye öptü..kuþkulanýyor insan..
Yada bir önceki konuþtuðum bu arayan MT bayan beni çok beðendi, yardýmcý olmak istedi..![]()
dolar haftalýk grafikte yine 69,xxx rsi yanaþmýþ.
önümüzdeki hafta bilemedin bu ay ciddi hareketlere gebe.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Para transferi diyince herkes fiziki sanmý..
Kapitalist ekonomilerde çare tükenmez..
Kapitalist ekonomilerse suhuletle soygun vardýr..
Enflasyon altý zam
Enflasyon altý mevduat faiz oranlarý
artan vergi yükü..
Hiç farkýnda olmadan paracýklarýn bir bakmis devlete ve özel sektöre geçiyor..
Yer Ýmleri