Önceki mesajýn devamý olarak:
BIS'e göre Türkiye'den alacaklý olan ülkeler. Ýþaretli sütun, vadesi bir yýl veya daha az olan alacaklarý gösteriyor. ABD ve Ýngiltere'yi saymazsak - onlar zaten bu iþin planlayýcýsý gibi duruyor - Avrupa'nýn ClubMed'i (Ýspanya, Fransa ve Ýtalya) topun aðzýnda gibi duruyor. Japonya'yý hiç saymýyorum!
Göçmenler için Libya rotasýný da kullanýrlarsa, bir numaralý hedef Ýtalya olabilir. Zaten siyasi açýdan sorunlar yaþýyorlar, bankacýlýk sýkýntýsý ve göçmenler aðýr gelebilir.
http://www.msnbc.com/specials/migrant-crisis/libya
AUDUSD'nin teknik görünümü hýzla güzelleþiyor. Küçük bir tOBO'yu tamamlama gayreti içinde. Keltner kanalýnýn üzerinde kapanýþ yapmasýný, mavi çizginin (+DI) turuncu çizgiyi (-DI) kesmesini ve kýrmýzý çizginin (ADX) yönünü yukarý çevirmesini bekliyorum. Þartlar tamam olunca ben USD'den kaçarým. DXY'de düzeltme mi yapacaklar yoksa baskýn bir deval hazýrlðý mý var belli deðil. Bu bir düzeltmeyse ve dönüþü görebilirsem, tekrar USD'ye dönerim.
USD'ci topik arkadaþlarýmýn hoþgörüsüne sýðýnarak burada yazmaya devam etmek isterim. Ha Amerikan dolarý, ha Avustralya dolarý! Sonuçta dolar deðil mi bu?
![]()
Bence mahsuru yok, iyide olur hani..çünki malum AUD ayný zamanda emtia parasý..globalde büyüme düþtükçe, özelliklede ÇÝN'de, AUD'un fazla þansý olamaz..doðal olarak globalde büyüme düþecekse, dolar deðerlenir..
Þu sýralar sýkýlaþma, faizler vb. sebebiyle dolar globalde yükselirken, AUD'un dolara karþý yükselmesi bana biraz garip geldi ama bilemem tabiki..YTD..
![]()
Alman clubmed in hesabý hayatta ödemez ...
Clubmed batar. Bizi harcarlarsa yazýk olur sýrf bu sebepten
Clubmed de kelekler armutlar açýkta denize girmeye devam ederler sankim ingilizlen amerikanýn sýnýrsýz parasý var
Ticaret savaþýnda zayiflarlarsa Çin gelir bunlara atlar o ahvalde
Hep ayný hareket tarzý 3 aydýr devam ediyor
Ulen FX mi yapsak nedir
Sabah 10 10.30 11 e kadar max bas 4-5 kuruþ
Sonra gün boyu dik grafiði
10 kuruþ min gerisin geri sar..
4.64 65 ler bugün gelebilir..
Ama ben hala MB ýndan saðlam bi hamle bekliyorum..
Çok cývýttýlar caaaaným..![]()
Yer Ýmleri