Yarýn bile dolarda 6-7 tl lere uyanabiliriz.!!!
Yarýn bile dolarda 6-7 tl lere uyanabiliriz.!!!
Madem bu kadar olmazýn olmazý olur hale gelmekte, o halde olmazýn en olmazý "dövizde alým satým ve tutma yasaðý" gelebilir.
Öyle de battýk böyle de.
Ya herru ya merru.
Artýk þu olamaz diyemiyorum.
Þu mantýksýz, abes diyemiyorum.
Evini satýp benim önerimle 3,20 lerden dolar alan bir dostumuzla konuþtum þimdi.
Kýbrýsta tatildeymiþ.
Dokunmamýþ bugüne kadar dolara. bankada durup dururmuþ.
Haber verdim. Yarýn dönüp parayý bankadan çekeceðim dedi..
Tepki bu oluyor hiç bir ilgisi olmayan insanda bile bu ekstrem durumlarýn.
En kötü senaryoya çok hýzlý gidiyor.
Dolara abananlar iþi hýzlandýrdýlar. Ýstedikleri neyse acele etmeye baþladýlar...
Sonu hayýr olsun.
Sevgili asgaridr...
Teknik falan artýk hak getire olduðuna göre (ya da ben öyle düþünüyorum) elindeki o son bir kaç atýmý da boþaltacak mýsýn?
Bora bey trade edilen kýsým hiç önemli deðil.
Onun haricinde bankada olmayan bir güvenceniz yoksa iþler çok karýþabilir. Bankalarda mevduatý karþýlayacak yabancý para var mý? tartýþýlmýþtý.
Arkadaþýnýz bile çekeceðim diyor. Evini satan yakýn zamanda arkadaþým oldu .Dolar aldýrýp trade yapmýþtým. Ýyi parasý oldu.ABD ye gitmeyi planlýyor. Bizi de çaðýrýyor. Ona aðustos bitmeden çek paraný demiþtim. yarýn gidecek o da. Bakalým ne olacak.
Gelelim trade ettiklerime, eðer 33 e gelirse ben 1 birim daha satarým. 2 birimim kalýr. Devletime zeval gelmediði sürece, faiz dolarý eninde sonunda yakalar. Gerekli olmayan bir para ise. Kaldý ki trade etmeye devam ettikçe ekmek çok. viop, dolar hep güzel fýrsatlar oluþacaktýr.
Yer Ýmleri