Öncelikle temel analiz ile işlem yapanlara, iki çizgi iki indikatör ile zengin olacağını sananlara ;

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
Piyasayı anlamakta çok kişi eski bilgilerin ışığında fasit dairede volta atıyor.
Tüm gün 5/24 işleyen piyasada lokalize işlem saatlerinde başarılı olmak isteyen viopçular gibi.
Helikopter ben paraları saçmaya başladığı andan itibaren piyasanın algoritmi diurnal oldu.
Başka bir algo oluştu. Kaldıraç ve deli para basit arz talep hikayesini tavan arasına kaldıralı çok oldu. İşleyişin kontrolü tamamen fx piyasası ve smith in gizli elinin yerini alan tombul parmakta.
Ve son görünüm böyle iken;

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
Kendi odamda kendime yazılar yazıyorum. Orada yazdıklarımın bir kısmını buraya taşıyorum.
Burada da belirttim. 5.18 altı çok değişik senaryolara gebe.
Paçal yapmaya devam edenler yada alıp kuluçkaya yatanlar ipin ucunu çoktan kaçırdı. Kademeli alım yapanlar eğer kademelerini iyi ayarladılarsa sert tepki yükselişlerinde az kazansalar da arkasından bakma ihtimalini sıfırlıyorlar. Senelik kazanca bakınca enflasyonun çoook üstünde bir kazanca sahip olacaklar...
Söylediğim günden itibaren bir altında bir üstünde kapanış oldu 5.18 in. Sıralı 3 kapanış altında oluşursa ana senaryo aşağı devam edecektir. Olmadığında yeni bir fal gerekecektir.