-
Mine hn dan çok ümitlenmiştik malesef
-

Originally Posted by
tarkan
Mine hn dan çok ümitlenmiştik malesef
bugün üzülenler yarın çok sevinebilir hayat böyledir
serbest marjla açıldığını hayal et mesela
sen değil miydin evrene pozitif enerji gönder diyen
ben gönderiyorum
geri gelen olmamış
diyorlar
ben de nasrettin hoca misali ya gelirse diyorum..
-
-
O koca koca lotları olan insanlar nasıl dayanıyor
-
Ah arkadaşlar bende varım kanadı kırık kuş gibi bekliyorum bir umutla bekliyoruz
-
Artık bu şirketn geri dönmesinden ziyade daha çok merak ettiğim. bir grup kurmuşlardı. Mesela orada tam olarak ne yapıyorlar. anımsadığım kadarıyla 2 ay gibi bir süre geçti. Katılan arkadaşlar varsa bu whatsup grubunda bir gelişme olmuşmudur acaba bilgilendirebilirlermi?
birde mesela şirket sermayesinin yüzde 25 i gibi bir rakama ulaşabilmişlermidir? neden soruyorum. aslında bireysel pek bişi yapılamaz gibi ama dörtte biri daha güçlü olur.
bunu tabi dava için söylemiyorum. oradan bir sonuç almak mümkün değil. daha başka aksiyonlar alınabilir demek istedim.
-

Originally Posted by
Trademr
Artık bu şirketn geri dönmesinden ziyade daha çok merak ettiğim. bir grup kurmuşlardı. Mesela orada tam olarak ne yapıyorlar. anımsadığım kadarıyla 2 ay gibi bir süre geçti. Katılan arkadaşlar varsa bu whatsup grubunda bir gelişme olmuşmudur acaba bilgilendirebilirlermi?
birde mesela şirket sermayesinin yüzde 25 i gibi bir rakama ulaşabilmişlermidir? neden soruyorum. aslında bireysel pek bişi yapılamaz gibi ama dörtte biri daha güçlü olur.
bunu tabi dava için söylemiyorum. oradan bir sonuç almak mümkün değil. daha başka aksiyonlar alınabilir demek istedim.
ne olur %25 çıkarsa neler yapılabilir
-

Originally Posted by
trademr
artık bu şirketn geri dönmesinden ziyade daha çok merak ettiğim. Bir grup kurmuşlardı. Mesela orada tam olarak ne yapıyorlar. Anımsadığım kadarıyla 2 ay gibi bir süre geçti. Katılan arkadaşlar varsa bu whatsup grubunda bir gelişme olmuşmudur acaba bilgilendirebilirlermi?
Birde mesela şirket sermayesinin yüzde 25 i gibi bir rakama ulaşabilmişlermidir? Neden soruyorum. Aslında bireysel pek bişi yapılamaz gibi ama dörtte biri daha güçlü olur.
Bunu tabi dava için söylemiyorum. Oradan bir sonuç almak mümkün değil. Daha başka aksiyonlar alınabilir demek istedim.
aloo cevap yok mu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri