Güvenli bir þekilde iniyor[emoji1] Bu eþek uyuzluktan kurtulamayacak , sahibi belli, ne demiþler huylu huyundan vazgeçmez [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Güvenli bir þekilde iniyor[emoji1] Bu eþek uyuzluktan kurtulamayacak , sahibi belli, ne demiþler huylu huyundan vazgeçmez [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
endeks -0.5 yaptýðýnda -%3 yapar , endeks %3 yaptýðýnda yine %0 yapar saçma zamanda %4 yapar ama ertesi gün tekrar çok çýktým der %5 düþer , sonuçta nasýl yükselir anlamak mümkün deðil
Sn Antiseptik unutmazsýnýz dimi. Teþekkürler.
Çanaðý tamamladýktan sonra düzeltmesini yapýyor. Küçük bir kulp taktýktan sonra eski kanalýna giriþ ve katlama dedikleri hususun gerçekleþmesini bekliyorum. Tabi bunun için bilançoyu da görmemiz gerekecek. GENTS nin ilacý þudur: YÜKSEK EURO DÜÞÜK DOLAR. Daha önce de söyledim. Speðini sevmediðim için girmediðim bir hisse ancak temelde her þey sizden yana görünüyor bence. Ufak bir miktar da ben alsam mý diye aklýmdan geçiyor. Bakalým ne olur
sabýrla bekliyorum,dusuk maliyetli malý almadan ðideceðini hiç sanmýyorum,,1.67 alýnan bir birimi verdim,,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sn Kuserali61 grafik atma ihtimaliniz varmý ? Olursa memnun oluruz. Teþekkürler.
Hissede yükselen üçgen formasyonu var gibi görüyorum. Eðer yanlýþ yorumluyorsam teknikten anlayan biri uyarabilir mi. Yatirim tavsiyesi degildir
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri