-
finansbank dolar faizi aylık 3,75 uyguluyorlar.. geçen 2 ayda 3,85 uygulanmıştı.
artı 18 Aralık 2017 gününe dolarlarını 4,10 liraya satış yazdırırsanız DOLAR FAİZİ OLARAK 9,02 brüt alıyorsunuz..
-

Originally Posted by
latino
YKB world kart, ben ana kartıma tanımlattım, zaten en ufak harekette bilgi veriyorlar, istenirse sanal kartları da var ama ben kullanmıyorum..
Garanti bankasını çok uzun süre önce iptal ettirdiğim için bilgim yok..
Teşekkürler . bankaya bir sorayım.
-

Originally Posted by
mahırarda
finansbank dolar faizi aylık 3,75 uyguluyorlar.. geçen 2 ayda 3,85 uygulanmıştı.
artı 18 Aralık 2017 gününe dolarlarını 4,10 liraya satış yazdırırsanız DOLAR FAİZİ OLARAK 9,02 brüt alıyorsunuz..
Ben daha önce citi-bireysel de bunu yapıyordum , aylık %15 e varan prim alıyordum........ Öngörüler iyi olursa çok güzel faiz kazanılıyor..........
-

Originally Posted by
ayhan53
bende alibabadan alıyorum ama alışverişi haftaiçi mesai saatlerinde yapmayı tercih ediyorum.
Alibabadan bir düzine aldım. BİM'den 2x9watt led takılınca çok güzel aydınlatma oluyor.
-
https://www.aliexpress.com/item/New-...838652400.html
mesela bu ürünü alacam diyelim ücretsiz kargo yazıyor ! bana kargomu evime hangi kargo firmasi getirecek
-

Originally Posted by
bahri
bana kargomu evime hangi kargo firmasi getirecek
Bana PTT getirdi......
-
TR şu an 1993 sonu-1994 başı ve 2000 yılı sonbaharını yaşıyor. o dönemleri yaşayanlar ne dediğimi anlar, Gençler boşa kafa yormasın çünkü yaşayarak öğrenecekler.
-

Originally Posted by
bahri
Çin'den Türkiye'ye kadar çin, malezya,hong kong ,hollanda,isviçre hangisi o an uygunsa taşeron posta firması, Türkiye'ye girdikten sonra PTT. Ücretsiz gönderilerin tamamı posta kapsamında tam olarak kargo olarak nitelendiremeyiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri