-

Originally Posted by
MedwiG
Bir arkadaş yazmış teyit ettim opsiyon ekranından
Cahilliğimi bağışlayın Ben de matriksdata kullanıyorum 8 Aralık opsiyonu ekranda görünen bir şey değil tam olarak nereden baktığınızı bana da söyleyebilir misiniz.Bloomberg Terminal mi acaba?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mathmax
Bloomberg Terminal mi acaba?
.
Bloomberg dtcc.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Devamlı Reis Ve Çevresi Her Kötülüğün Yahudi Ve Ermenilerden Geldiğini İdda Ediyorlar , Peki Arkadaş Bu Ne İştir ?
Gazeteci Yılmaz Polat Yazıyor : Binali Yıldırım ABD'de ' Yahudi Lobisi 'ne koşmuş .
Yeni Lobi Firması Olarak Ronn D. Torosyan İle Anlaşıldı
http://www.abcgazetesi.com/binali-yi...stu-8152yy.htm
-
Gittikçe daralan çembere bakıyorum da, Reza'yı Fetöcü ilan etmelerine az kaldı diyorum...
İyi hafta sonları.
-
Nestle: Water Is Not A Human Right...
http://itrustnaturalcures.com/water-...-right-nestle/
HESlerin ne amaçla ona buna dağıtıldığını bir de bu temelde düşünün ve titreyin...
-
Yine Res ve Çevresi Medya Patronu Aydın Doğan'a Küfürler Yağdıryor : bakıyorsun damat Mehmet Ali Resin nerdeyse sağ kolu olmuş...
-

Originally Posted by
MedwiG
Bloomberg dtcc.
Call opsiyonlarını gördüğünüz sayfaya bir link verebilir misiniz?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Son dakika : TCMB: Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine başlanmasına karar verilmiştir.
2017 yıl sonuna kadar vadeli döviz satım pozisyon tutarının en fazla 3 milyar ABD doları olması planlanmaktadır. İhale takvimi aşağıda yer almaktadır. 2018 yılında gerçekleştirilecek ihalelere ilişkin takvim kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.*
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri