Bu borçlara çare olarak muhakkak bir satýþ olacak, ne satýlýr bilinmez , takým gram ilerlememiþken borçlar ikiye katlanmýþ, muazzam bir çiftliðe dönüþmüþ , bu yönetimin deðiþmesi daha iyi olur sanki
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günü en düþüðünden kapatmayarak hepimizi þaþýrtmayý baþarýyor 😀
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn delidolu ve tüm forum üyeleri iyi akþamlar.en son yazýmda spkek e hitaben "seni o açmaya çalýþtýðýn kanalda eðecem"dedim.
çaresi olsa neler yapacak da çaresi yok çünkü isterse indirir isterse kaldýrýr tip bunlar ki alenen de yazdýlar.her halde bir tek ben okumamýþýmdýr.ben de kayýtlý ha bi önemi varmýdýr yok sanmýyorum.yine de bir gün lazým olur diye saklýyorum.
yazmýyorum çünkü burdan besleniyorlar bence.zaten yazdýklarým adýmý "kýrýk"a bile çýkardý burda.þimdi yine yazýyorum,
la spkek hissettin mi ???ne dedim sana seni her alanda eðecem dedim dimi ?ki bunlar hiç emin ol ölene dek peþindeyim kimseniz yada kimlerseniz hiç farketmez ama 3 ama 5 lot gücüm neyse sonuna kadar eðileceksin/iz...bu kadar insaný bu kadar alenen dolandýramazsýnýz.burda bir çok eski yatýrýmcý herþeyin tamamýnýn farkýnda artýk.ve sen malak spkek ölmüþ eþþekten ne bekliyorsun???kaptýrdýklarýný mý???
eðil paþam eðil.yapabilirsin,baþarabilirsin.
tüm forum üyelerine iyi akþamlar diliyorum.
Bu baþlýðý þu anda 6 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
MAKO
Yer Ýmleri