Aklının zekatını sen kendine sakla ... Anahtarla uğraşacağına hisse ile ilgili yorum yap ta millete bilgi ver bal yapmaz arı gibi ortalikta ahkam kesme...
güzel şeyler olsun artık.
Şu fiyattan al, dön arkana bakma.
Olmadı mı?
O zaman bu fiyattan al dön arkana bakma..!
Yok, yook bence TSPOR alma, arkana bile bakma kaç.
TSPOR ÇOK GÜZEL DURUYOR
ANAHTAR DİYORKİ Hacimsiz 0.93 0.94 geldi şimdi hacimli bir atak ile 1.00 TL üzerine kendisini atacaktır. TSPOR al dön arkana bile bakma 15 yılın dibinde... Anahtar her kapıyı açar...
Kafalar güzel olduğunda herşey çok güzel oluyor doğru. Bu kafadakilerin genel sorunu bu. Kafalar hep güzel olsun. Yoq arkadaş kafalar bu kadar güzel olmayacak.
Hisse ile yorumlarımı geçmişe bakarsan görürsün. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazalım. ( senin gibi )
Bu arada Senin yaptığın balı göremedik daha. Al arkana bak demekten başka bir teknik analizini okumadım. Yoksa burada ‘arkana bak’ derken kastettiğin farklı şeymi. Çok pis verecekler malı da arkanızı kollayın mı? Veya malı verirken sizde arkanıza bakarak izleyin mi Demek istiyorsun.
Bence sen ortalıklarda bal yapıyormuş gibi gezinip durma. Veya bal yaptığını felan sanıyorsan, sana tavsiyem en yakın ruh ve sinir hastanesinden randevu al.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : wolusis; 13-06-2019 saat: 12:58.
Yaşın nedir bilmem ne iş yaparsın bilmem bana bir daha cevap yazarsan ağır yazarım. Benim mesajlarımı okuma yorum da yapma yorumlarına baktım sen 0,50 ri beklersin ben en fazla 0,70 lere gelir derim. Bu seviyeler uzun dönem yatırım için en uygun seviyelerdir birikrirme mantığı ile 1,00 TL nin altı her zaman alım yapılabilir. Konuyu kapattım herkes kendi yoluna **ANAHTAR her kapıyı açar.
Yer İmleri