Elimde Tspor var ama riski bende yarıladım.
berabere kalır veya yenilirse bana alım fırsatı vermiş olur diye düşünüyorum.
maçın sonunda değilde öncesinde bu yorumu yapabiliyorsam tahta yapıcıda bunu fiyatta zaten ayarlamıştır![]()
Elimde Tspor var ama riski bende yarıladım.
berabere kalır veya yenilirse bana alım fırsatı vermiş olur diye düşünüyorum.
maçın sonunda değilde öncesinde bu yorumu yapabiliyorsam tahta yapıcıda bunu fiyatta zaten ayarlamıştır![]()
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Son 5 dakikada %10 gitti..
Hiç sorma, sinir oldum atamadıkları pozisyonlara, o deil de ben gs liyim tspor atağa kaltgında yerimde duramadım.
Neyse malubiyetten iyidir.
Öyle yada böyle Bu hafata 2.28-2.2
30 görür hisse.
Tşk ederim kardeşim. 2-3 yıl daha bekliycem ve eminim düştüğü yerlere çıkacak. 40 yıl bekleyip emekli ikramiyesi 100-150 bin alınabilen bir ülkede 5-10 yıl bekleyip milyon kazanılabilir. 20 yıl önce aldığım finansbank 1.60 di bugün qnbfinans olarak fiyatı 62 liralarda. Hesap ortada, inşallah bizim gibi emeklilik bekleyenler hep kazansın. Selamlar
Bak, 20 yıldır finansbank'ı da satmadım deme, çaltarım bak. Kâr'ın ve sabrın çok olsun.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Objektif bi öngörü yapayım.
Bu skorlar eğer bjk yener ise bu hafta bjk ye yarar.
Ts tahtası tüm haftayı galibiyete göre aşırı yukarı fiyatladı. Sert bi geri çekilme olursa şaşırmam.
Fb tahtası ortada bi fiyatlama ile gidiyordu 2-3 haftadır. Hafif geri çekilme olabilir. Çarşambadan sonra tekrar dengeyi bulur diye düşünüyorum. Yargıtay kararına kadar sert yukarı hamleler beklemiyorum.
Gs tahtası da stabil orda ne olur pek bi öngörüm yok. Bedelli ve Florya belirsizlikleri tahtayı etkiler.
Bjk eğer yenerse, kar realizasyonları hariç trend yukarı gibi.
Yatırım tavsiyesi olamaz değildir. Şahsi tahmin ve öngörü değerlendirmeler..
Geçmiş olsun
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen hala bu hissedemisin ben seninle tartisma yasamistim tsporu kotuluyordun ben alt yapida bir suru futbolcu yildiz adayi derken sen benle tartisiyordun kafkas ben diyordum ts futbolcu fabrikası olacak diyordun yine sözümdeyim tspor 2 3 yil icinde borcunu sifirlayacak...
Yer İmleri