Haftaya ts iki basamak birden yukari cikabilir rakiplerin maclari zorlu ytdddddd
Haftaya ts iki basamak birden yukari cikabilir rakiplerin maclari zorlu ytdddddd
BORSA ÝSTANBUL'DA DEÐÝÞÝM VAR.
BIST 100 endeksine Net Holding, Bera Holding, Doðtaþ Kelebek, Iþýklar Enerji, Borusan Mannessmann, Sinpaþ GYO ve Ýhlas Gayrimenkul alýnacak.
Çelebi, Yazýcýlar Holding, Ýzmir Demir Çelik, Alkim Kimya, Konya Çimento, Alcatel Lucent ve Trabzonspor Sportif hisseleri ise söz konusu dönemde BIST-100 endeksinden çýkarýlacak.
BIST 50 ve BIST 30 endeksinde de deðiþiklikler yaþanacak. Buna göre Þekerbank, Gözde Giriþim ve Net Holding BIST 50 endeksine alýnýrken Mavi Giyim, Doðuþ Otomotiv ve Tat Gýda ise BIST-50’den çýkarýlacak.
BIST 30 endeksine ise Þekerbank hissesi dahil edilirken Enka Ýnþaat hissesi ise bu endeksten çýkarýlacak
Yazýlarýmýn tamamý ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatýrým niteliði taþýmadýgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
arkadaþlar kapanýþ tahminlerini alalým tþk. ama hafta sonuna kadar sanýrým 2.50 2.60 aralýðýna gidicek. kytd.
Lionking sende varmi trabzon hissesi ben son macini izledim apdulkadirle yusuf a hasta oldum bu cocuklari hafta sonu izle ts hissen yoksada alirsin kardesim cok iyiler abdulkadir enerji deposu hic durmuyor calim orta hersey var yusuf zaten super messi gibi veliatti diyorlar zaten kardesim hafta sonu izle ytddddddd
Kapanisi bilmem ama bundan sonra her dusus alim firsati trabzon icin ytdddddd
çok doðru arkadaþým hafta sonuna rahat 2.50-60 aralýðý yapar.
bide fener bu akþ bi puan kaybetse ne süper olur haaa yarýn açýlýþa 2.35 olur artýk.
Rakiplerin maclari zorlu bu yuzden oralari gorebilir sana katiliyorum ben devre arasinda abdulkadir ve yusufa gelcek tekliflerle devre arasini en hareketli gecirecek spor hissesi olarak goruyorum trabzonspor hissesini sonucta avrupa klupleri kancayi takti bu cocuklara mencister city 19 milyon paund u gozden cikardi diyorlar hemde iki sene trabzona kiralama opsuyonlu teklif yani yusuf ikisene kalcak iyice pisip oyle gitcek yaklasik 100 milyon tl ediyor kisaca ytdddddddddd
Yer Ýmleri