A.Ort... T.Lot............ Alış Lot.......... Alış Ort.......... Satış Lot......... Satış Ort.
2,32..... 25.907.891... 17.490.003.... 2,33.............. 8.417.888....... 2,32
A.Ort... T.Lot............ Alış Lot.......... Alış Ort.......... Satış Lot......... Satış Ort.
2,32..... 25.907.891... 17.490.003.... 2,33.............. 8.417.888....... 2,32
BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.
bu hesap külliyen yanlış, senin matematik bilgin ilkokul seviyesi bile değil ama buna rağmen borsadan para kazanma peşindesin, işte ben bunu anlamaktan acizim, eğitim seviyesi ilkokulun bile altında olan senin gibi biri nasıl olur da borsadan para kazanmaya çalışabilir yahu? Burada tamamen yanlış bir tavsiyede bulunmuşsun lütfen bunu düzelt.
elinde 20000 hisse olacak 30000 değil, hisse başına maliyetin 20700 : 20000=1.035 tl yani spot ile aynıdır
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
ilkokul kelimesi biraz ağır oldu... neyse önemli
değil... işlem değilde prosedürde yanlış düşünmü
şüm. haklısın 10.000 tsporR aldığında bu rüçhanları %200 den 20.000 tspor olacak... buda
seninde belirttiğiniz gibi 1.035 tl ye tekabül ediyor.
kafamız o kadar karışık ve yorgun ki sanki 10.000 de tspor varmış gibi yanlışlıkla toplamda 30.000 adetten hesaplıyoruz.
haklısın... kafamız yerine geldi. tesekkürler...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
evet, ilkokul kelimesi ağır oldu ancak gerçeği çok güzel yansıtıyor çünkü böyle bir hatayı ancak ilkokul çocukları yapar, borsanın anında herkese şakk diye %50 kâr elde etme fırsatı sunması mümkün olabilir mi? Böyle bir fırsatın ortaya çıkmış olması ortada çok büyük bir hatanın olduğuna işaret eder ama siz bunu maalesef görememişsiniz.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Haha ha.. ilk yorumdaki matematik ne güldürdü.. demek ki yönetim böyle sazanları avlıyor![]()
Bende kendi kendime çok güldüm... Bu tspor ve
tsporR hakkında binbir versiyonu düşündüm. işin işinden çıkamadım. aklım ermiyor. Bu şekilde bedelli olmasına... bir hinlik var bu işin içinde...
neyse defteri kapattım artık.
şuanda 1.02-1.04 arasında olan hissenin bedellisine girmiyorum. hayırlısı olsun...
iyi geceler...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Hisse 1.02-1.04 aralığında iken 1 tl den yeni hisse alarak halihazırda zararda olan mevcut pozisyonunuzu lot bazında 3 katına çıkarmanın mantıklı tarafı olabilir mi? Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir? Bu bedelli ertesinde derneğin %51 olan mevcut ortaklık payı çok daha yukarı çıkacaktır çünkü kullanılmayan rüçhanları derneğin kendisi kullanacak ve yeni hisselerin çoğunu böylece derneğin kendisi satın almış olacak. Demek ki bunların amacı bu olmalı yani derneğin şirketteki ortaklık payını mümkün olduğunca yükseltmek. Peki, bunu neden istesinler? İşte bu noktada komplo teorileri devreye girer. Siz Katar deyin ben Ruslar ötekisi Uzakdoğulular vs vs liste uzayıp gidiyor.
Yer İmleri