Bunu paylasmamin tek sebebi bazý kisiler burada spek mal topluyor falan filan diyerek yönlendirme yapýyorlar benim tesbitim adamlar tek lot dahi almadan mal çýkýyor. ..
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu paylasmamin tek sebebi bazý kisiler burada spek mal topluyor falan filan diyerek yönlendirme yapýyorlar benim tesbitim adamlar tek lot dahi almadan mal çýkýyor. ..
Yazýlarýmýn tamamý ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatýrým niteliði taþýmadýgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Buyurun iþte bugün endeks yukselirken bile 65000 lot mal çýkmýslar
Yazýlarýmýn tamamý ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatýrým niteliði taþýmadýgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Üstad sizin bahsettiðiniz lot farki alan-satan ilk 5 araci kurum icin gecerli, kalan lotlar ilk 5 te olmayan kurumlar araciliðiyla alýnmýþ, bu þekilde yorumlamak gerekir, saygilar
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ben aslýnda bu tür rakamlara fazla itibar etmem dogrulugu tartýþýlýr.beni asýl düþündüren hisseden çýkýþ devam ediyor olmasý.
..........
Fetöcü Savcý ve Polislerin sahte delilleriyle uefa ve cas ýn zincirleme kararlarý hukuken olmasa bile vicdanen yok hükmündedir.Türkiyede yargýtay kararýndan sonra gözlerinizi faltaþý gibi açýp göreceksiniz tazminat davalarýný.Lütfen o davaya bakan,polis,savcý ve Hakimlerin þu an nerede oldugunu bilin ve oyle konuþun.
faltaþý gibi açýlýyor gözlerimiz evet yavuz hýrsýz evsahibini bastýrdýðýný gördüðümüzde.. vicdan micdan iþlerini bizlere okutma.. taraftar olarak senle polemiðe girmek istemem sende kendince haklisin yakistiramiyorsun veya kabullenemiyorsun ki zordur anlarým.. zaten olan taraftara oluyor... konuyu belli ki bilmiyorsun araþtýrmamýþsýn öyle laf atmakla olmaz bu iþler.. o hakim ve savcýlarla tesislerinizde maç oynadýnýz hepsini klübe ücretsiz üye yaptýnýz bunlarý goz ardý etme derim.. kumpas var mi .. þöyle olabilir: fb yi hukuksýz dinlemislerdir aciga cikarmislardir sikeyi dersin eyv. Ama para dolu çantalarý polis taþýmadý.. tarlalarý polis savcý surmedi iþçileri polis savcý çalýþtýrmadý... aziz ve çetesi hangi tapeyi inkâr etti kabul etmedi söyler misin.. þu feto olmasa haliniz nice olurdu.. ortaya atýp tutma.. özelden no rica ederim ki tüm dokümanlarý tek tek gönderiyim sana bak bakalým kumpas mi nedir.. türk yargýtay mi 😂 adalet olsa çoktan aziz pisliginde boðulmuþtu.. . Sataþmaya meyil verme girme bu konulara insanlarýn hassas noktasý.. tspor hissesinde misin? Varsa hisse ile bilgi paylaþ millet faydalansýn ? Boyunu aþan sularda yüzme...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazým olur.
Yer Ýmleri