Bu yakinlarda trabzon bir kap haberi daha yolliyabilir katar emirinin teklifi ulasti yonetim kurulumuzda gorusmeleri basladi diye herkez hazirlikli olsun tabiki hisseleri toplamak icin bin bir takla atarlar izliyelim sakin sakin ytdddddddd
Bu yakinlarda trabzon bir kap haberi daha yolliyabilir katar emirinin teklifi ulasti yonetim kurulumuzda gorusmeleri basladi diye herkez hazirlikli olsun tabiki hisseleri toplamak icin bin bir takla atarlar izliyelim sakin sakin ytdddddddd
El cezire bütün planlarý bozdu sanýrým, yada olmasý gereken önce çaktýrmadan alýcý piyasadaki toplayabildiði kadar hisseyi toplayacaktý ondan sonra teklifini yapacaktý. Bu haber olmasaydý çoðu kiþi 2,5-3 maksimum 3,5 liradan hisse ile vedalaþýrdý. Toplayabildiði kadar %25-30 hissen bende gel ortak olalým diyecekti. Bu günden sonra takaslarý iyi takip etmek lazým.
BEN KÝMÝMKÝ YATIRIM TAVSÝYESÝ VEREYÝM, TAVSÝYEM OLSA KENDÝME VERÝRÝM. YTD.
Trabzonspor’un yarýsý 250 milyon ise! diðer yarýsý da Abdülkadir Ömür’dür heralde!!
Messi’nin ilk zamanlarýný andýrýyor; bu çocuk doðru ellerde 2.bir Messi olur. Ýnþallah kendini harcamaz..
her alýnan maç haftasý,katar haberi 'olabilir' diyen yeni alýcýlarla haftayý en az %5 artý ile kaparýz.
metro dadanirsa hisseye deðiþik sahneler izleriz.
Ortada net bir durum olmadýðýna göre, bizim biraz beyin fýrtýnasýna ihtiyacýmýz var, zaten net bir haber olsa bu hisseyi kimseye aldýrmazlardý, gelelim esas konumuza;
Þimdi bu haber sosyal medyada, ya da herhangi bir gazetede çýksa pek deðeri olmayabilirdi ama bu haber AL Jazera gibi bir televiyon kanalýnda çýkýyor, bu televizyon durduk yerde neden böyle bir haber yapsýn..? Bu iþ çocuk oyuncaðý deðil ki, ucunda 250 milyon dolar var, neden baþka bir kulüp deðil de trabzonsporla ilgili, bir kere kanal zaten takýmý alacak olan adamlarýn kanalý, televizyon kanalý sahibinden habersiz kendi kendine böyle bir haberi yayýnlayamaz, örneðin; Habertürk televizyonunda ciner grubu Trabzonsporu alacak þeklinde bir haber Turgay Ciner' den habersiz yapýlabilir mi, düþünün ki patron o haberi yapan adamý ne yapar, ikinci olarak bu adamlar Trabzonsporla alakasýz insanlar deðiller, yani halihazýrda forma sponsoru ve Trabzonsporun stat açýlýþýna da katýlmýþ bir isim, böyle bir teklifin olmasý gayet doðal..
Þimdi herkes diyor ki balon haber, kardeþim Al jazera neden balon haber yapsýn ki, adamýn borsa da hisseleri var da onlarý mý satacak, TRT nasýl devletin televizyonu ise, bu da Katar'ýn devlet televizyonu, yani böyle bir haberi patronun haberi olmadan yapamazlar..
Gelelim yönetim tarafýna; Yönetim bundan habersiz deðildir, hiç kimse önceden yönetimle görüþmeden böyle direk bir teklifte bulunmaz, önceden yönetimle görüþülmüþtür, bu iþ nasýl olacak, prosedür nasýl iþleyecek, yasalar buna izin verecek mi vs. vs. Ayrýca Katar emiriyle sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn da arasý iyi o konuda sýkýntý çýkmaz.
Þimdi yönetim çýksa dese ki; Ben bu iþi elime yüzüme bulaþtýrdým, kulübü borç bataðýna soktum o yüzden takýmýn yarýsýný satmak istiyorum.. Sizce bunu diyebilir mi..? Hele ki Trabzonspor gibi agresif taraftara sahip olan bir kulübün baþkaný olacaksýn.
Belki de ilk teklif kulüp yönetiminden gitti, bunu bilemiyoruz, çünkü bunu açýklayamazlar, o yüzden ilk etapda böyle bir haberi karþý taraftan ilk teklif yapýlýyormuþ gibi açýklandý, böylelikle yönetim olaydan habersizmiþ gibi oldu, sonrasýnda sosyal medyadan olsun halk arasýnda olsun halkýn ve taraftarýn tepkisi alýnýr, zamanla borçlarýmýz çok, baþka çaremiz kalmadý, tek çýkýþ yolumuz bu algýsý iþlenir.. Millette batmaktansa satýþ olsun daha iyi noktasýna getirilir.
Bu dönemde tahtada ki belirsizlik en büyük hengame, bu süreçte, yok oluyordu derler yükseltirler, yok vazgeçtik derler düþürürler, eninde sonunda milletin malýný çalarlar... Edilen teklif þimdiki fiyatýn 10 katý..
Ben þahsen bu riski alýrým, çünkü aþaðý yönlü pek bir risk yok, haberin dipteyken gelmesi iyi oldu, mal çakma vs olmadý zaten hisse bu rakamlardaydý.. 5 liradayken gelse kimse de mal olmazdý..
Son tahlilde, bu pilav daha çok su kaldýrýr ve bu köprünün altýndan ne sular akar...
Pazartesini... iple çekiyoruz..Bakalým Cuma günü malý toplayan veya malý elinde kalan.. Aracý kurumlar olayý nasýl yönlendirecek..3.00 lerden buralara gelirken...Zaman zaman hisse de olduðum için bu rakamlar beni pek etkilemiyor...Ama þunu söylemek isterim ..Yeni stat çok büyük paralar harcanarak yapýldý...Ve eninde sonunda deðerlendirilecektir...Bu iþlerde Parasýz olmuyor..Uefa kriterleri var..Borç var..Takým þu ana kadar beklenenin altýnda futbolcu lazým...Çýkýþ yolu bulunacaktýr elbette...
Ayrýca hisselerin bir haftadýr toplandýðý kanaatindeyim...%5 yapmadan önce..ufaktan toplama birkaç gün önceden baþladý..Ýstatistik veya baþka bir araþtýrmam yoktur sadece trabzon 1.50 lerden 3.00 lere gelirken hissede olduðum için..hissenin hareketlerini o zamandan beri iyi takip ederim...Asla yatýrým tav. deðil ...Fikir alýþveriþidir..Saygýlar...
Bu planlarý yapanlar tspor da o kadar olumsuz olay yaþandýki ersun gönderildi
Yönetim istifa edecekti
Anlamsýz mac kayýplarý oldu
Þimdi aklýma gelmeyen bir sürü olay oldu
Bu olaylar sonucun da hissr 2.70 kýrdý aþagý geldi
Þimdi hisse tollanýyo demek saflýk olur
Hisse zaten stat açýlýþýndan beri
Bariz bir þekilde toplanýyor
Stat açýlýþýnda birþeyler açýklacakken bir anda muharrem hiçbirsey acýklamadý
O gunden bugune zaten her türlü dümen var
Hisse zaten toplamýþ durumda
Ýstedikleri anda startý verirler
Ellerindeki hisseleri satacak olsalar bu haberi evire cevire kullanýrlardý
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri