Haha ha.. ilk yorumdaki matematik ne güldürdü.. demek ki yönetim böyle sazanları avlıyor![]()
Haha ha.. ilk yorumdaki matematik ne güldürdü.. demek ki yönetim böyle sazanları avlıyor![]()
Bende kendi kendime çok güldüm... Bu tspor ve
tsporR hakkında binbir versiyonu düşündüm. işin işinden çıkamadım. aklım ermiyor. Bu şekilde bedelli olmasına... bir hinlik var bu işin içinde...
neyse defteri kapattım artık.
şuanda 1.02-1.04 arasında olan hissenin bedellisine girmiyorum. hayırlısı olsun...
iyi geceler...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Hisse 1.02-1.04 aralığında iken 1 tl den yeni hisse alarak halihazırda zararda olan mevcut pozisyonunuzu lot bazında 3 katına çıkarmanın mantıklı tarafı olabilir mi? Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir? Bu bedelli ertesinde derneğin %51 olan mevcut ortaklık payı çok daha yukarı çıkacaktır çünkü kullanılmayan rüçhanları derneğin kendisi kullanacak ve yeni hisselerin çoğunu böylece derneğin kendisi satın almış olacak. Demek ki bunların amacı bu olmalı yani derneğin şirketteki ortaklık payını mümkün olduğunca yükseltmek. Peki, bunu neden istesinler? İşte bu noktada komplo teorileri devreye girer. Siz Katar deyin ben Ruslar ötekisi Uzakdoğulular vs vs liste uzayıp gidiyor.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Th abi selamlar...Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir?
Abi şirket satılmayan rüçhanları almayı garanti etmedi....
Hatırlarsan diğer sportif bedellilerinde hep alacaklarını garanti etmişlerdi....
Rüçhanlar bu kadar yamulmamışdı diye hatırlıyorum....
Bilmediğim için soruyorum:Rüçhanlar "son kalanın" elinde kalacak,son gün elinde rüçhan kalan mecbur bedelliye katılmak zorunda kalacak,(bu yüzden rüçhan fiyatı diğer sportif rüçhanlarına göre daha çok yamulmuş olabilir mi?) rüçhanları elinde kalan ama para da yatırmayan yatırımcının durumu ne olacak?Bunu değerlendirirmisin?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Üstad reisin süsleyip püsleyip katarlilara veya benzeri ülkelere satilacak olan takimi olarak Başakşehirdir. öncelikle ismi istanbul belediye iken kasitli ismi değiştirildi.reisin her firsatta dile getirdiği cümle başakşehirin arkasindayiz sözü birilerine başaksehir sporun pazarlanmak istenildigi dedikodusunuda düşündüren faktörlerdir.yani spor hisseleri yillardir satilacak dedikodusu ile ky sömürülüyor.
saygılar..
Yer İmleri