Ýlk hedef lafý en nefret ettiðim laf.... Neye göre belirliyorsunuz bilmem... Üstelik bunu tspor konusunda söyleyebilmek.....
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýlk hedef lafý en nefret ettiðim laf.... Neye göre belirliyorsunuz bilmem... Üstelik bunu tspor konusunda söyleyebilmek.....
* Hisseye dün bi miktar para giriþi olmasý,
* Bedelli öncesi ve sonrasýnda hisselerin abartýlý þekilde satýlarak deðersizleþmesi,
* Yaptýðým takýplerde bedelli yapan firmalarýn çoðunun bedelli sonrasý kayýplarýný tekrar yerýne koymasý v.s v.s.
spor hýsslerýni hiçbir zaman yatýrým aracý olarak görmemek ile birlikte kýsa vadade tspor 1,10 sonrasý yükslen hacimle 1,30 - 1,40 aralýðýna kadar tepki bekliyorum.
Tspor özelinde maalesef tutmuyor.... Daha önceki bedellide de vardýk ve bizde öyle olacaðýný sandýk ama yok dibi olmayan çukur gibi maalesef
Uzun zamandýr tspor yatýrýmcýsý olarak bedelliden sonra 3 ay icinde 1.30 1.50 araligina gelecektir.
Bu butün hissele için gecerlidir
Hisse den para kazanmak isteyen spek sabit tutarak birsey kazanamaz
Ya burdan asagi verecek zayýf ihtimal yeterince deger kaybetti.
Biraz sabir seçimden sonra diger hisseler gibi yükselir
Bu riskli ortamda sýg hisseleri kimse almaz
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne zaman düzeletecek bu tspor maliyeti 1,20 ye kadar düþürdük...
******0,94-0,95 tspor AL DÖN ARKANA BÝLE BAKMA*****
Ben alýnýr dedim hala da diyorum. Bir arkadaþ mesaj yazmýþ alýnýr diyenler kaçtý. Ben toplamaya devam ediyorum ve buradayým 0,70 kuruþta olsa yine devam. Bu kulüb yok olmaz,ne devlet müsade eder nede federasyon, elbet dönecektir geri. hisseye bu gün itibari ile bir yatay çizgi çekin ömrünü bu çizginin üzerinde geçirmiþ. Þimdi toplamazsan ne zaman toplanýr. Saygýlar (Anahtar her kapýyý açar)
bu þirket finansal açýdan düzelmez. borca batýk. hiç mi bilançoya bakmazsýnýz. ytd
Yer Ýmleri