Originally Posted by MMF 1 Sumudica izin verir mi sizce! yiyebilirlerse helal olsun, ama sanmıyorum.. it is the average of five people in the human environment.. Trabzonspor kimseden izin istemez. Çıkar oynar, yener. Bizede fisitkli baklava yemek kalır 😉
Originally Posted by Kurt-ts Trabzonspor kimseden izin istemez. Çıkar oynar, yener. Bizede fisitkli baklava yemek kalır Seyirci biraz daha destek olsun 1-1 bizi bozar gol beklıyoruz ..
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!” Fatih Sultan Mehmet
Originally Posted by ekonomistomer Seyirci biraz daha destek olsun 1-1 bizi bozar gol beklıyoruz .. Beklenen olacak heralde...
Originally Posted by MMF 1 Sumudica izin verir mi sizce! yiyebilirlerse helal olsun, ama sanmıyorum.. it is the average of five people in the human environment.. Originally Posted by Kurt-ts Trabzonspor kimseden izin istemez. Çıkar oynar, yener. Bizede fisitkli baklava yemek kalır [emoji6] Demek ki neymiş; misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş,[emoji5] siz şimdi Malatya maçını da çantada keklik görüyorsunuzdur kayısı filan gibisinden, ama orada da işiniz kolay olmayacak.. it is the average of five people in the human environment..
Forum Rules
Yer İmleri